Log ind

Alices' have

 

På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommer til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …

.

Kommentarer
Alice 3 måneder siden
Kære Claus

Tusind Tak for sidst! Hvor var det hyggeligt og spændende! :-)
Det er altså overvældende at se sin egen have på film!! :-)
Det føles virkelig som at besøge en andens have, for allerede nu, ser haven jo helt anderledes ud, og jeg glemmer hvordan den så ud et par uger tidligere, når nye gensyns glæder begynder at blomstre.
Jeg er så glad og stolt over at du fandt min have, og hermed har foreviget en smuk forsommerdag i haven!
Tak Claus! Vi ses! :-)

Kærlig hilsen Alice
Claus 3 måneder siden
Kære Alice, Tusind tak fordi, vi måtte besøge din skønne have. Du har grund til at være stolt over dit 'værk'. Kh Caus
Karen 3 måneder siden
Super smuk have, også dejligt med et indblik i andres blomstrende haveunivers.
Claus 3 måneder siden
Kære Karen, tusind tak. Kh Claus
Vibeke 3 måneder siden
Tak fordi vi måtte se din have Alice...Det er jo det Claus er så fantastisk god til..at finde fine blomster eller gøre dem fine..inspirere os andre om det er stort eller småt....Jeg tror, at man " vokser/gror" sig til at kunne lide roser...måske et modenhedsfænomen ???. Tak til dig Claus som byder på så megen haveglæde !
Claus 3 måneder siden
Kære Vibeke, at roser er et modefænomen har jeg aldrig tænkt over. Jeg har ligesom mange andre altid elsket dem. Tak for dine 'roser'. Kh Claus
Karen 3 måneder siden
tusind tak for en meget smuk rundtur i en ret lille men så skøn have ,jeg kunne næsten dufte mig frem . Skønt at mærke entusiasmen hos Jer begge, det med blomster er så skønt. Claus , jeg har idag modtaget Din bog :Små haver , store drømme og hvilken bog ! Jeg har allerede kigget meget i den og vil sikkert komme til at tilbringe mange timer med denne skønne bog. En ting jeg vil fremhæve ved Dine bøger er at hvert foto altid er fulgt af både det latinske og danske navn,noget jeg sætter meget pris på , jeg går af og til på planteskole , nyder faktisk rigtig meget blot at gå at se på forskellige planter og da er de dejligt at være lidt bekendt med hvad jeg ser. Tusind tak for det smukke kig - også til Alice Rasmussen, der må tilbringe rigtig mange timer i haven , sådan en skøn oase kommer ikke af sig selv. Tak.
Bedste hilsner
Karen Bach, Søborg
Claus 3 måneder siden
Kære Karen, tak for dine søde ord. Er rigtig glad for, at du kan lide min seneste bog. Det er en stor glæde for mig at skrive og formidle. De bedste hilsner fra Claus
Tina 3 måneder siden
Kæreste Claus En fantastisk have, vidunderlig stemning med alt hvad hjertet kan begære. Er ked af at jeg ikke har været så meget på. Vores flytning har trukket tænder ud God weekend knus Tina
Claus 3 måneder siden
Kære Tina, hvor er det spændende med jeres nye sted og have. Glæder mig til at høre mere. Kh Claus
Lykke 3 måneder siden
Tusind tak Claus, fordi du valgte at gå en rundtur i Alice have. Jeg elsker det lille paradis hun har skabt, og er fuld af beundring over at man kan skabe så meget smukt på så lidt plads. Jeg nyder også billederne i bogen ‘små haver store drømme’ hvor haven også er vist. Ja og alle de andre bøger du har udgivet også. Håber at noget af al den læsning og kiggen billeder måske en dag vil smitte af på min egen have. 😁😇
Claus 3 måneder siden
Kære Lykke, Alices' have er i særklasse smuk og helt særlig. Jeg er så glad for, at jeg må dele den i skrift og billeder. Kh Claus
Anita 3 måneder siden
Kære Claus
Det er så fantastisk en have , sådan en have ku jeg da godt tænke mig , men jeg har for mange kvadratmeter , men haven er så smuk . Har lige nedlagt nogle rosenbuske , de bragte aldrig den glæde jeg havde håbet , men har planer hvad jeg så skal . Skriver ned på papir , det er en lille plads , men så må jeg købe en skrueting som du tidligere har beskrevet , tror det bliver godt . Men det bliver først til midt august jeg går igang .
Tak for en dejlig haveklub video med stor inspiration i denne uge også .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen .
Claus 3 måneder siden
Kære Anita, roser kan være lidt drilske, og jeg er da ked af at høre, at fine forventninger ikke blev indfriet. Men godt, at du har nye planer. Kh Claus
Bonnie 3 måneder siden
Fantastisk have. Så smuk og eventyrlig. Imponerende mange roser - og så flot de står. Jeg er vild med frodigheden og de mange skønne krukker, fuglebade mv. Dejligt med et live-kig, selvom jeg godt kender Alices have fra din bog og hendes blog. Det giver noget andet at få lov til at komme med selv.
Mange hilsner Bonnie
Claus 3 måneder siden
Kære Bonnie, vi kan hurtige blive enige om, at Alices' have er noget helt særligt. Kh Claus
Ninna 3 måneder siden
Så flot en have, jeg kan godt forstå at du er fan af den. Ville ønske at min egen have var lige så frodig, og at jeg havde så mange klatreplanter, men de er lidt svære at styre i Lønstrup, da vestenvinden ødelægger dem. Og roserne, hvor er de skønne, der må være en vidunderlig duft i haven, jeg kunne godt nyde en kop te i den have og bare sidde og beundre det blomsterflor.
Hilsen Ninna

Farvel til dahliaerne

10.10.2019 | I dag har vi gang i det tunge maskineri. Vi er ved at tømme krukker for blandt andet dahliaer. De skal jo pakkes ned, inden det begynder at blive alt for koldt i vejret. Og det handler altså også om, at vi skal have krukkerne klar til alle forårsløgene.

Så blev det oktober

03.10.2019 | Selv om det for alvor er blevet efterår med blæst og en del regn, er der stadig meget, der skal gøres i haven. Her ligger vi ikke på den lade side!

Hvidt og grønt er altid godt

26.09.2019 | Lige nu glæder jeg mig over, at haven stadig er rig på løv. Og at det varer lidt, før de gyldne farver indfinder sig. Grøn er endnu den overvejende farve. Og de hvide blomster lyser op.

Dahliaer i krukker

19.09.2019 | Her i sensommeren glæder jeg mig i den grad over de farvestrålende dahliaer, der frembyder en blomsterrigdom, som ikke andre planter kan på denne årstid. De leverer et sandt festfyrværkeri.

En sensommerbuket

12.09.2019 | Her i sensommeren bugner haven af blomster, der kan bruges til buketter. Ikke mindst dahliaerne er fantastiske. Men de skal have selskab af andre vækster, når de bindes.

Den kulinariske køkkenhave

05.09.2019 | Som jeg før har fortalt, er min nye store passion at dyrke køkkenurter. Ikke blot i drivhusene, men også i potter og krukker. I denne uges video viser jeg, hvordan det går. Slet ikke så tosset endda …

Skønne solsikker

29.08.2019 | I denne uges video viser jeg nogle af de solsikker, som jeg i år dyrker i krukker. Det er første gang, jeg prøver at så dem direkte i krukker. Det virker rigtig godt og skaber højde og blikfang.

Ude godt, men hjemme bedst

22.08.2019 | Efter en sommerturne rundt til skønne danske haver, er jeg nu tilbage i min egen have. Og jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at vise jer rundt. Det er som bekendt sensommer, og det jeg blandt andet vil fortælle om, er mit røde krukkearrangement, som mange så i sidste weekend, hvor jeg havde åben have.

Lottes have

15.08.2019 | Lotte er endnu en af de haveejere, jeg præsenterer i min bog: 'Små haver. Store drømme'. Og hendes have i Valby er i sin egen klasse. Tænk en gang; blot 70 kvadratmeter og ikke mindre end syv haverum. Det er helt fortryllende.
Preview

Ullas have

08.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg nu nået til Virum, hvor jeg besøger Ulla Bergstrøm. Hun har en drømmedejlig have.

Susannes have

01.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg i denne uge kommet til Susanne Gerlows rækkehushave i Dyssegård nord for København. En have på blot 150 kvadratmeter …

Bonnies have

25.07.2019 | Det er helt ubegribeligt, at Bonnie Hall på blot få år har skabt den skønne kolonihave, jeg i denne uge besøger i Haveklubben. Det, der begyndte som en muddermark, er i dag et blomstrende paradis.

Sus og Børges have

18.07.2019 | Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

Alices' have

11.07.2019 | På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommet til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …

Vibekes have

04.07.2019 | Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Sommertravlhed

27.06.2019 | Der er travlt i haven, og i denne video skal I blandt andet se, hvordan jeg planter kasserne ud for køkkenet til. Som vanligt er farveholdningen creme og hvid. Sådan har det været i mange år. Det er toner, jeg aldrig bliver træt af.

Krukkekøkkenhaven

20.06.2019 | I denne uges video viser jeg, hvordan jeg planter tomater i væksthuset og salat i krukkekøkkenhaven. Spændende projekter for sådan én som mig, der aldrig rigtigt har haft køkkenhave.

Det er helt vildt!

13.06.2019 | Det er det, der er lige nu; altså helt vildt … På den gode måde! Jeg elsker havens vilde udtryk. Den må gerne minde lidt om en frodig grøftekant. Holdt i skak af de stramme takshække.
Vis flere videoer