Log ind

Alices' have

 

På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommer til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …

.

Kommentarer
Alice 1 måned siden
Kære Claus

Tusind Tak for sidst! Hvor var det hyggeligt og spændende! :-)
Det er altså overvældende at se sin egen have på film!! :-)
Det føles virkelig som at besøge en andens have, for allerede nu, ser haven jo helt anderledes ud, og jeg glemmer hvordan den så ud et par uger tidligere, når nye gensyns glæder begynder at blomstre.
Jeg er så glad og stolt over at du fandt min have, og hermed har foreviget en smuk forsommerdag i haven!
Tak Claus! Vi ses! :-)

Kærlig hilsen Alice
Claus 1 måned siden
Kære Alice, Tusind tak fordi, vi måtte besøge din skønne have. Du har grund til at være stolt over dit 'værk'. Kh Caus
Karen 1 måned siden
Super smuk have, også dejligt med et indblik i andres blomstrende haveunivers.
Claus 1 måned siden
Kære Karen, tusind tak. Kh Claus
Vibeke 1 måned siden
Tak fordi vi måtte se din have Alice...Det er jo det Claus er så fantastisk god til..at finde fine blomster eller gøre dem fine..inspirere os andre om det er stort eller småt....Jeg tror, at man " vokser/gror" sig til at kunne lide roser...måske et modenhedsfænomen ???. Tak til dig Claus som byder på så megen haveglæde !
Claus 1 måned siden
Kære Vibeke, at roser er et modefænomen har jeg aldrig tænkt over. Jeg har ligesom mange andre altid elsket dem. Tak for dine 'roser'. Kh Claus
Karen 1 måned siden
tusind tak for en meget smuk rundtur i en ret lille men så skøn have ,jeg kunne næsten dufte mig frem . Skønt at mærke entusiasmen hos Jer begge, det med blomster er så skønt. Claus , jeg har idag modtaget Din bog :Små haver , store drømme og hvilken bog ! Jeg har allerede kigget meget i den og vil sikkert komme til at tilbringe mange timer med denne skønne bog. En ting jeg vil fremhæve ved Dine bøger er at hvert foto altid er fulgt af både det latinske og danske navn,noget jeg sætter meget pris på , jeg går af og til på planteskole , nyder faktisk rigtig meget blot at gå at se på forskellige planter og da er de dejligt at være lidt bekendt med hvad jeg ser. Tusind tak for det smukke kig - også til Alice Rasmussen, der må tilbringe rigtig mange timer i haven , sådan en skøn oase kommer ikke af sig selv. Tak.
Bedste hilsner
Karen Bach, Søborg
Claus 1 måned siden
Kære Karen, tak for dine søde ord. Er rigtig glad for, at du kan lide min seneste bog. Det er en stor glæde for mig at skrive og formidle. De bedste hilsner fra Claus
Tina 1 måned siden
Kæreste Claus En fantastisk have, vidunderlig stemning med alt hvad hjertet kan begære. Er ked af at jeg ikke har været så meget på. Vores flytning har trukket tænder ud God weekend knus Tina
Claus 1 måned siden
Kære Tina, hvor er det spændende med jeres nye sted og have. Glæder mig til at høre mere. Kh Claus
Lykke 1 måned siden
Tusind tak Claus, fordi du valgte at gå en rundtur i Alice have. Jeg elsker det lille paradis hun har skabt, og er fuld af beundring over at man kan skabe så meget smukt på så lidt plads. Jeg nyder også billederne i bogen ‘små haver store drømme’ hvor haven også er vist. Ja og alle de andre bøger du har udgivet også. Håber at noget af al den læsning og kiggen billeder måske en dag vil smitte af på min egen have. 😁😇
Claus 1 måned siden
Kære Lykke, Alices' have er i særklasse smuk og helt særlig. Jeg er så glad for, at jeg må dele den i skrift og billeder. Kh Claus
Anita 1 måned siden
Kære Claus
Det er så fantastisk en have , sådan en have ku jeg da godt tænke mig , men jeg har for mange kvadratmeter , men haven er så smuk . Har lige nedlagt nogle rosenbuske , de bragte aldrig den glæde jeg havde håbet , men har planer hvad jeg så skal . Skriver ned på papir , det er en lille plads , men så må jeg købe en skrueting som du tidligere har beskrevet , tror det bliver godt . Men det bliver først til midt august jeg går igang .
Tak for en dejlig haveklub video med stor inspiration i denne uge også .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen .
Claus 1 måned siden
Kære Anita, roser kan være lidt drilske, og jeg er da ked af at høre, at fine forventninger ikke blev indfriet. Men godt, at du har nye planer. Kh Claus
Bonnie 1 måned siden
Fantastisk have. Så smuk og eventyrlig. Imponerende mange roser - og så flot de står. Jeg er vild med frodigheden og de mange skønne krukker, fuglebade mv. Dejligt med et live-kig, selvom jeg godt kender Alices have fra din bog og hendes blog. Det giver noget andet at få lov til at komme med selv.
Mange hilsner Bonnie
Claus 1 måned siden
Kære Bonnie, vi kan hurtige blive enige om, at Alices' have er noget helt særligt. Kh Claus
Ninna 1 måned siden
Så flot en have, jeg kan godt forstå at du er fan af den. Ville ønske at min egen have var lige så frodig, og at jeg havde så mange klatreplanter, men de er lidt svære at styre i Lønstrup, da vestenvinden ødelægger dem. Og roserne, hvor er de skønne, der må være en vidunderlig duft i haven, jeg kunne godt nyde en kop te i den have og bare sidde og beundre det blomsterflor.
Hilsen Ninna

Ude godt, men hjemme bedst

22.08.2019 | Efter en sommerturne rundt til skønne danske haver, er jeg nu tilbage i min egen have. Og jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at vise jer rundt. Det er som bekendt sensommer, og det jeg blandt andet vil fortælle om, er mit røde krukkearrangement, som mange så i sidste weekend, hvor jeg havde åben have.

Lottes have

15.08.2019 | Lotte er endnu en af de haveejere, jeg præsenterer i min bog: 'Små haver. Store drømme'. Og hendes have i Valby er i sin egen klasse. Tænk en gang; blot 70 kvadratmeter og ikke mindre end syv haverum. Det er helt fortryllende.
Preview

Ullas have

08.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg nu nået til Virum, hvor jeg besøger Ulla Bergstrøm. Hun har en drømmedejlig have.

Susannes have

01.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg i denne uge kommet til Susanne Gerlows rækkehushave i Dyssegård nord for København. En have på blot 150 kvadratmeter …

Bonnies have

25.07.2019 | Det er helt ubegribeligt, at Bonnie Hall på blot få år har skabt den skønne kolonihave, jeg i denne uge besøger i Haveklubben. Det, der begyndte som en muddermark, er i dag et blomstrende paradis.

Sus og Børges have

18.07.2019 | Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

Alices' have

11.07.2019 | På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommet til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …

Vibekes have

04.07.2019 | Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Sommertravlhed

27.06.2019 | Der er travlt i haven, og i denne video skal I blandt andet se, hvordan jeg planter kasserne ud for køkkenet til. Som vanligt er farveholdningen creme og hvid. Sådan har det været i mange år. Det er toner, jeg aldrig bliver træt af.

Krukkekøkkenhaven

20.06.2019 | I denne uges video viser jeg, hvordan jeg planter tomater i væksthuset og salat i krukkekøkkenhaven. Spændende projekter for sådan én som mig, der aldrig rigtigt har haft køkkenhave.

Det er helt vildt!

13.06.2019 | Det er det, der er lige nu; altså helt vildt … På den gode måde! Jeg elsker havens vilde udtryk. Den må gerne minde lidt om en frodig grøftekant. Holdt i skak af de stramme takshække.

Nu er det sommer

06.06.2019 | Som bekendt er juni årets første måned, og alting går så utrolig stærkt i haven. Planterne vokser og gror, så det er en hel lyst. At vi nu også har sommervejr, gør bare det hele endnu skønnere.

Årets sidste tulipaner

30.05.2019 | Snart er foråret ovre og dermed også tulipanerne. Det har været et flot og langvarigt flor i år, hvilket selvfølgelig skyldes det noget kolde vejr. I denne uges video skal I blandt andet se årets sidste tulipaner.

Planter, der slynger

23.05.2019 | I denne uges video er jeg i gang i væksthuset. Jeg planter slyngplanter - blandt andet den, der hedder Prinsesseskørt eller Rosenslynger. Jeg har også jordbærplanter klar, og der skal plantes bønner op ad espaliererne. Desuden skal I lige se nogle af tulipanerne igen.
Preview

Medio maj

16.05.2019 | År for år kan det svinge meget med tulipanblomstringen. Det handler naturligvis om, hvordan vejret arter sig. Det kolde forår, som vi har haft i år, gør, at tulipanerne stadig står i fuldt flor. I denne video skal I blandt andet se arrangementet på hovedtrappen.

Krukkekøkkenhaven

09.05.2019 | I denne uge skal I blandt andet ind i drivhuset. Vi har rigtig meget stående til udplantning i krukkekøkkenhaven. Der er kål og salat og også ærter, som jeg skal have plantet. Jeg ser i den grad frem til dette nye, spændende projekt.

Forår i The Sunken Garden

02.05.2019 | Der hersker stor aktivitet i haven. Vi har travlt, så alt tager sig ud fra sin bedste side til åben have for Haveklubbens Guldmedlemmer den 11. maj. The Sunken Garden er klar med masser af forårsvækster i krukker. Det er en stor glæde.

Havens redskaber

25.04.2019 | Det er en kendt sag, at det gør arbejdet noget lettere, når man har de rette hjælpemidler til rådighed. Her i haven har vi ikke den store 'maskinpark', men forskellige enkle redskaber, som jeg vil præsentere i denne uge.
Vis flere videoer