Log ind

En julekrans

Nu skal der jules. I denne uge har jeg indrettet mit juleværksted i køkkenet, hvor jeg dekorerer en julekrans, der skal pynte nede ved porten. Desuden skal I med til en drømmedejlig tysk forårshave..

Kommentarer
Kirsten 8 måneder siden
Det lyder spændende
Claus 8 måneder siden
Kære Kirsten, god fornøjelse. Dbh Claus
Karen 8 måneder siden
Claus Dalby mange tak endnu engang...... Hvor jeg glæder mig til foråret 😀😀. Tak for hyggelige timer i form af foredrag og besøg I din smukke have. Du og dine ønskes en Glædelig Jul og et fantastisk Godt Nyt År. De kærligste hilsner Karen Grøn
Claus 8 måneder siden
Kære Karen, tak for din hyggelige hilsen. Sender også dig mange gode ønsker om en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Kh Claus
Anette 8 måneder siden
Kære Claus

Sikke dog en vidunderlig have, du tog os med til denne gang. Den må vist på besøgslisten, når roserne blomstrer til sommer.

Mange hilsener
Anette
Claus 8 måneder siden
Kære Anette, ja haven er bestemt et besøg værd. Dbh Claus


Lene 8 måneder siden
Flot krans du fik lavet! Meget smuk have - og ganske fint med kun lilla, hvide og gule blomster. Med venlig hilsen Lene
Claus 8 måneder siden
Kære Lene, Tak for din hilsen. Dbh Claus
Reidun 8 måneder siden
Det blei en flott krans av få, men virkningsfulle, grener, kvister og bær. Enkelt og smart å bruke en allerede grandekket krans! Likte veldig godt det ferdige resultat. Takk for flotte videoer i 2019! Meget inspirerende! Ønsker deg og dine en riktig god jul og et spennende nytt år! Hilsen Reidun Rørtveit Larsen
Iris 8 måneder siden
Kære Claus
Tak for turen i den fine tyske have, kan rigtig godt lide det 'naturlige look' og det leder mig hen til at udtrykke min begejstring for din Port krans. Lige i min smag at bruge naturmat erialer. Har i år selv forsøgt mig med en Dørkrans, gran på halmring og alt godt fra haven.
Er i denne uge på afspadsering og nyder at bruge noget af tiden til at gense/genlæse dine 2 dejlige julebøger.
Indtil næste gang, knus herfra.
Claus 8 måneder siden
Kære Iris, altid så hyggeligt at høre fra dig. Det glæder mig, at du synes godt om min krans og også at du genlæser mine julebøger. Kærlige hilsner fra Claus
Kirsten 8 måneder siden
Kære Claus
Hvor er det en flot dørkrans i naturmaterialer, det kan jeg også bedst li ikkke alt det bling bling 😉
og hvor er det en smuk have du viste os rundt i den er et besøg værd tak for det
God weekend til dig og alle herinde
Kærlig hilsen Kirsten
Ulla 8 måneder siden
Hej Claus, så er jeg med igen, glæder mig til at se alle dine ideer til julen,i hus og have. Mange hilsener til dig her fra Ærø.
Claus 8 måneder siden
Kære Ulla, så hyggeligt med en hilsen fra Ærø. Dbh Claus
Tina 8 måneder siden
Kæreste Claus Skønne tips og skøn tur til En dejlig inspirations have knus Tina
Claus 8 måneder siden
Kære Tina, tusind tak … Kh Claus
Anita 8 måneder siden
Kære Claus
Den flottest krans , og jeg lære noget hver gang .
Sikke en vidunderlig have , så fuld af stemning og de smukkeste bede og blomster , alene bare lyden i haven og trafik lyden så sagte i baggrunden , det er jo sådan livet er .
Altså den have den er skøn kan ikke lade være at sige det , og alle allium løgnene ku godt tænke mig at få flere endnu i det bed hvor jeg har nogle i forvejen , der blev lagt nogle i efteråret også , ku tænke mig at give den lidt mere gas til næste år .
Jeg har været inde på Saxo , du gjorde det jo nemt for mig med linket dertil .
Tak for den skønneste havevideo .
Kærlig Hilsen Anita og Jørgen
Claus 8 måneder siden
Kære Anita, det er dejligt, når du og andre lærer noget af mine små videoer. Det glæder mig i den grad. Kh Claus
Morten 8 måneder siden
Kære Claus
Sikke en skøn lille diskret krans du fik lavet, den må virkelig pynte på havelågen.....
Det var virkelig også en fortryllende have du viste, der var virkelig en skøn frodighed og en fantastisk forårs feeling. Dejlig inspirerende, tak for det.

Vi har faktisk også lige genset dine tv juleprogrammer på nettet, stadig gode udsendelser.

Kærlig hilsen
Claus 8 måneder siden
Kære Morten, tænk en gang, at I ser mine gamle juleprogrammer! Jeg vidste faktisk slet ikke, at de lå der. Kh Claus

Stellas have

30.07.2020 | Også i denne uge skal I med mig på tur, og atter en gang går turen til Bornholm. Her skal I se Stellas have. Stella er en nær haveveninde, og hendes have er en ren eventyrverden. Et sted, som man i den grad kan gå på opdagelse i.

Enghøj Staudehave

23.07.2020 | Ligesom alle andre har jeg holdt mig hjemme i dette forår, men omkring midsommer var jeg på min første tur udenfor parcellen. Jeg var på Bornholm, hvor jeg blandt andet besøgte Enghøj Staudehave, som jeg tager jer med til i denne uge.

Krukkekøkkenhaven

15.07.2020 | I denne uge handler det om spiselige afgrøder. Blandt andet skal I se min krukkekøkkenhave atter en gang, og desuden viser jeg nogle andre grøntsager, der ikke alene kan bruges kulinarisk, men også rent dekorativt.

Rosernes tid

09.07.2020 | Af alle havens blomster må jeg sige, at jeg holder mest af roser. Ingen anden blomst kan overgå den i skønhed og duft. Tænker, at mange har det ligesom jeg.

Ud med saksen

02.07.2020 | Så er vi kommet ind i juli måned, og lige nu er saksen det vigtigste værktøj. Mange stauder bliver klippet ned for at få frisk løv og måske endnu et flor. Det er rettidig omhu!
Preview

Midsommer

25.06.2020 | Midsommer er en utrolig dejlig tid; en tid, hvor man næsten ikke har lyst til at gå ind. Haven er så fantastisk frodig, og al det møje og besvær, man har haft tidligere på sæsonen, lønner sig virkelig nu.

Juniglæder

18.06.2020 | Der er meget at glæde sig over her i årets første sommermåned. Krukkevæksterne viser sig fra deres bedste side, og der er også gang i krukkekøkkenhaven. Det er en løfterig tid.

Blomstring i skyggen

11.06.2020 | Det sker ikke så sjældent, at folk siger til mig, at de har svært ved at finde ud af, hvad de skal plante i skyggen. Faktisk er det nu ikke så svært. Brug nettet - søg og du skal finde!

Nu er det sommer

04.06.2020 | Det er helt utroligt, så hurtigt det går i haven lige nu. Men vi har jo også haft pragtfulde dage med sol og megen varme. Det er noget, der behager både blomster og haveejere. Faktisk har maj måned været den mest solrige i over hundrede år, har vi lige fået at vide.

De sidste tulipaner

28.05.2020 | Om få dage er det sommer, i alt fald rent kalendermæssigt. De seneste dage har budt på nogen varme og sol, og nu er det ved at være uigenkaldeligt slut med tulipanerne. Men I får lige et sidste kig på mine …
Preview

Pangfarver

21.05.2020 | Mon ikke mange af jer ved, at jeg er vild med farver og at sætte dem sammen? Det er en stor, stor passion, som jeg altid har haft. Også inden jeg blev havemenneske for et kvart århundrede siden. Jeg var ikke et helt almindeligt barn!

Flere tulipaner

14.05.2020 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er vild med tulipaner. Og jeg har da heller aldrig hørt om nogle, der ikke kunne lide denne dejlige forårsblomst, som fås i alkens skønne farver.

Køkkenurter og blomster

07.05.2020 | Mange af de køkkenurter, vi dyrker til kulinarisk brug, er lige så smukke som blomster, og det er blevet en hel sport for mig at sætte dem sammen. Det er noget af det, jeg viser i denne uges video.

Planting og såning

30.04.2020 | Der er ingen tvivl om, at forårsmånederne er de travleste i haven. Sådan er det i hvert fald her. Men man skal som bekendt yde, før man kan nyde, og det har jeg heller ikke det fjerneste imod. I denne uge handler det om både plantning og såning.

Blomstrendre overdådighed

23.04.2020 | Foråret er for alvor kommet til Risskov. Bøgen er sprunget ud, og forårsløgvæksterne blomstrer, så det er en hel lyst; ikke blot i haven, men også udenfor porten. Der er så meget at glæde sig over ...

Kom med i drivhuset

16.04.2020 | Det er forår. Påskeklokkerne og narcisserne blomstrer. Der er skønt i skovhaven, men I skal også med ind i drivhuset og se, hvad jeg har gang i derinde. Og det er ikke så lidt; set i lyset af den periode vi er inde i, er der ekstra meningsfuldt at så og prikle.

Påsketravlhed

09.04.2020 | Det går rigtig hurtigt i haven lige nu, og det hele gror som en lyst. Selv om jeg har fået ekstra meget tid, er der masser at lave, og i den forløbne uge har vi haft rigtig travlt. Blandt andet med at potte dahliaer, og de står nu klar i drivhuset.

Nye forsyninger

02.04.2020 | I denne uge viser jeg nogle af de planter, jeg har modtaget fra en belgisk planteskole, som er min faste leverandør. Desuden har jeg købt barrodsroer, som jeg starter op i en krukke.
Vis flere videoer