Log ind

En julekrans

Nu skal der jules. I denne uge har jeg indrettet mit juleværksted i køkkenet, hvor jeg dekorerer en julekrans, der skal pynte nede ved porten. Desuden skal I med til en drømmedejlig tysk forårshave..

Kommentarer
Kirsten 4 måneder siden
Det lyder spændende
Claus 4 måneder siden
Kære Kirsten, god fornøjelse. Dbh Claus
Karen 4 måneder siden
Claus Dalby mange tak endnu engang...... Hvor jeg glæder mig til foråret 😀😀. Tak for hyggelige timer i form af foredrag og besøg I din smukke have. Du og dine ønskes en Glædelig Jul og et fantastisk Godt Nyt År. De kærligste hilsner Karen Grøn
Claus 4 måneder siden
Kære Karen, tak for din hyggelige hilsen. Sender også dig mange gode ønsker om en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Kh Claus
Anette 4 måneder siden
Kære Claus

Sikke dog en vidunderlig have, du tog os med til denne gang. Den må vist på besøgslisten, når roserne blomstrer til sommer.

Mange hilsener
Anette
Claus 4 måneder siden
Kære Anette, ja haven er bestemt et besøg værd. Dbh Claus


Lene 4 måneder siden
Flot krans du fik lavet! Meget smuk have - og ganske fint med kun lilla, hvide og gule blomster. Med venlig hilsen Lene
Claus 4 måneder siden
Kære Lene, Tak for din hilsen. Dbh Claus
Reidun 4 måneder siden
Det blei en flott krans av få, men virkningsfulle, grener, kvister og bær. Enkelt og smart å bruke en allerede grandekket krans! Likte veldig godt det ferdige resultat. Takk for flotte videoer i 2019! Meget inspirerende! Ønsker deg og dine en riktig god jul og et spennende nytt år! Hilsen Reidun Rørtveit Larsen
Iris 4 måneder siden
Kære Claus
Tak for turen i den fine tyske have, kan rigtig godt lide det 'naturlige look' og det leder mig hen til at udtrykke min begejstring for din Port krans. Lige i min smag at bruge naturmat erialer. Har i år selv forsøgt mig med en Dørkrans, gran på halmring og alt godt fra haven.
Er i denne uge på afspadsering og nyder at bruge noget af tiden til at gense/genlæse dine 2 dejlige julebøger.
Indtil næste gang, knus herfra.
Claus 4 måneder siden
Kære Iris, altid så hyggeligt at høre fra dig. Det glæder mig, at du synes godt om min krans og også at du genlæser mine julebøger. Kærlige hilsner fra Claus
Kirsten 4 måneder siden
Kære Claus
Hvor er det en flot dørkrans i naturmaterialer, det kan jeg også bedst li ikkke alt det bling bling 😉
og hvor er det en smuk have du viste os rundt i den er et besøg værd tak for det
God weekend til dig og alle herinde
Kærlig hilsen Kirsten
Ulla 4 måneder siden
Hej Claus, så er jeg med igen, glæder mig til at se alle dine ideer til julen,i hus og have. Mange hilsener til dig her fra Ærø.
Claus 4 måneder siden
Kære Ulla, så hyggeligt med en hilsen fra Ærø. Dbh Claus
Tina 4 måneder siden
Kæreste Claus Skønne tips og skøn tur til En dejlig inspirations have knus Tina
Claus 4 måneder siden
Kære Tina, tusind tak … Kh Claus
Anita 4 måneder siden
Kære Claus
Den flottest krans , og jeg lære noget hver gang .
Sikke en vidunderlig have , så fuld af stemning og de smukkeste bede og blomster , alene bare lyden i haven og trafik lyden så sagte i baggrunden , det er jo sådan livet er .
Altså den have den er skøn kan ikke lade være at sige det , og alle allium løgnene ku godt tænke mig at få flere endnu i det bed hvor jeg har nogle i forvejen , der blev lagt nogle i efteråret også , ku tænke mig at give den lidt mere gas til næste år .
Jeg har været inde på Saxo , du gjorde det jo nemt for mig med linket dertil .
Tak for den skønneste havevideo .
Kærlig Hilsen Anita og Jørgen
Claus 4 måneder siden
Kære Anita, det er dejligt, når du og andre lærer noget af mine små videoer. Det glæder mig i den grad. Kh Claus
Morten 4 måneder siden
Kære Claus
Sikke en skøn lille diskret krans du fik lavet, den må virkelig pynte på havelågen.....
Det var virkelig også en fortryllende have du viste, der var virkelig en skøn frodighed og en fantastisk forårs feeling. Dejlig inspirerende, tak for det.

Vi har faktisk også lige genset dine tv juleprogrammer på nettet, stadig gode udsendelser.

Kærlig hilsen
Claus 4 måneder siden
Kære Morten, tænk en gang, at I ser mine gamle juleprogrammer! Jeg vidste faktisk slet ikke, at de lå der. Kh Claus

Nye forsyninger

02.04.2020 | I denne uge viser jeg nogle af de planter, jeg har modtaget fra en belgisk planteskole, som er min faste leverandør. Desuden har jeg købt barrodsroer, som jeg starter op i en krukke.

Nye projekter

26.03.2020 | I denne uge gør jeg blandt andet klar til dahliastiklinger, og så sår jeg pyntekål. Begge projekter er rimeligt langsommelige; dels af få dahliaer i blomst fra stiklinger og dels at fremavle store og flotte pyntekål, der skal pynte i sensommerens krukker.
Preview

Plantetid

19.03.2020 | Ligesom mange andre har jeg pludselig fået ekstra tid til rådighed, og meget af den bruger jeg i haven. Der er nok at gøre. Jeg har nemlig lige fået et stor sending hornvioler, og så er jeg gået i gang med at drive rabarber.

Urterne gror

12.03.2020 | I drivhusene er der rigtig god vækst i urterne, og jeg har blandt andet succes med spinat, salat og tomater. Derfor er jeg i fuld gang med at potte op, så planterne snart bliver endnu større.

Det spirer og gror

05.03.2020 | Det er altså skønt at se, hvordan det hele spirer og gror inde i væksthuset. Her har jeg nemlig mine plantekuvøser, som jeg præsenterer i denne uges video. Desuden er jeg i gang med at så - blandt andet rødbeder og løg.

De første narcisser

27.02.2020 | Der er kun få dage til, at vi går ind i marts, og så er det officielt forår. Det har det nu været længe, tænker jeg. De første narcisser sprang allerede ud for en god uges tid siden, fuglene synger og frøene spirer i drivhusene.
Preview

Prikletid

20.02.2020 | Der er travlhed i drivhuset. Det spirer og gror, og i denne uge prikler jeg tomater og salat. Og så sår jeg spinat, for det er en af de rimeligt vinterhårdhøre urter. Skønt at være i gang.

Tidligt forår

13.02.2020 | Også i denne uge skal vi så inde i drivhuset. Jeg er i gang med hestebønner, artiskok og salat, og undervejs kommer jeg med nogle dyrkningsmæssige tip. Det er rigtig dejligt at være i gang med sæsonen.

Årets første såninger

06.02.2020 | Nu er jeg i gang med at så - og det gælder tomater, chilier, peberfrugt og auberginer. Det handler om, at de skal have et forspring, og det giver jeg dem ved hjælp af et meget fint system bestående af kunstlys og varmemåtter, som jeg er ret begejstret for og præsenterer i denne uges video.

De første stiklinger

30.01.2020 | Det er simpelthen så dejligt at være i gang, og i denne uge tager jeg de første stiklinger. Et herligt arbejde, som I skal følge i denne uge … Og så skal I også denne gang med på tur. I sommer var jeg i Sverige i den dejligste have - Den engelske trädgård, som I godt kan glæde jer til at se.

Kom med i drivhuset

23.01.2020 | Det er stadig utrolig mildt, og for hver dag der går, er foråret en smule tættere på. I drivhusene er der liv, og vi har næsten ikke brug for tilskudsvarmen. Engletrompeter, kaller og agapanthus har stadig grønt løv, og det hele virker så løfterigt.

Vintersysler

16.01.2020 | Det er mildt derude … Så det er den rene forkælelse at være i haven her i januar. Spændende er det, om vi helt slipper for frost og sne. Så er det den mildeste vinter i mands minde, siger de 'kloge'. Mig passet det fint.

I gang igen...

09.01.2020 | I denne uge skal I også med mig på tur, og det er en helt særlig køkkenhave, I skal besøge. Den ligger i Holland, og når den er noget ud over det sædvanlige, skyldes det, at grøntsager og blomstrende planter udgør et symbiotisk hele.

En ny havesæson

02.01.2020 | Der er altså noget helt særligt over at tage hul på et nyt og friskt haveår. Mine forventninger er store, og det kan være svært at tøjle tålmodigheden.
Jeg har så mange projekter på bedding …

Snart er det nytår

26.12.2019 | Snart er det slut på et år; et år, der også har været et rigtigt fint haveår. Men først skal vi lige fejre nytår, og i denne uges video kommer jeg med et par pynteforslag til årets sidste dag. Desuden skal I med til Tyskland.

Julebuketter

19.12.2019 | Nu er der ikke lang tid til jul. I denne uge skal det handle om friske blomster. Det er rigtig fint med gran og kogler, men når vi går ind i juledagene, er det altså også fint med noget friskt på bordet.

En juleinspireret salat

12.12.2019 | I denne uge går jeg i køkkenet og laver en salat med blandt andet æbler, grønkål, rosenkål og selleri fra krukkekøkkenhaven. Desuden skal I også opleve en hyggelig have, nemlig Anita Bons tyske forårshave.

En julekrans

05.12.2019 | Nu skal der jules. I denne uge har jeg indrettet mit juleværksted i køkkenet, hvor jeg dekorerer en julekrans, der skal pynte nede ved porten. Desuden skal I med til en drømmedejlig tysk forårshave.
Vis flere videoer