Log ind

En julekrans

Nu skal der jules. I denne uge har jeg indrettet mit juleværksted i køkkenet, hvor jeg dekorerer en julekrans, der skal pynte nede ved porten. Desuden skal I med til en drømmedejlig tysk forårshave..

Kommentarer
Kirsten 2 år siden
Det lyder spændende
Claus 2 år siden
Kære Kirsten, god fornøjelse. Dbh Claus
Karen 2 år siden
Claus Dalby mange tak endnu engang...... Hvor jeg glæder mig til foråret 😀😀. Tak for hyggelige timer i form af foredrag og besøg I din smukke have. Du og dine ønskes en Glædelig Jul og et fantastisk Godt Nyt År. De kærligste hilsner Karen Grøn
Claus 2 år siden
Kære Karen, tak for din hyggelige hilsen. Sender også dig mange gode ønsker om en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Kh Claus
Anette 2 år siden
Kære Claus

Sikke dog en vidunderlig have, du tog os med til denne gang. Den må vist på besøgslisten, når roserne blomstrer til sommer.

Mange hilsener
Anette
Claus 2 år siden
Kære Anette, ja haven er bestemt et besøg værd. Dbh Claus


Lene 2 år siden
Flot krans du fik lavet! Meget smuk have - og ganske fint med kun lilla, hvide og gule blomster. Med venlig hilsen Lene
Claus 2 år siden
Kære Lene, Tak for din hilsen. Dbh Claus
Reidun 2 år siden
Det blei en flott krans av få, men virkningsfulle, grener, kvister og bær. Enkelt og smart å bruke en allerede grandekket krans! Likte veldig godt det ferdige resultat. Takk for flotte videoer i 2019! Meget inspirerende! Ønsker deg og dine en riktig god jul og et spennende nytt år! Hilsen Reidun Rørtveit Larsen
Iris 2 år siden
Kære Claus
Tak for turen i den fine tyske have, kan rigtig godt lide det 'naturlige look' og det leder mig hen til at udtrykke min begejstring for din Port krans. Lige i min smag at bruge naturmat erialer. Har i år selv forsøgt mig med en Dørkrans, gran på halmring og alt godt fra haven.
Er i denne uge på afspadsering og nyder at bruge noget af tiden til at gense/genlæse dine 2 dejlige julebøger.
Indtil næste gang, knus herfra.
Claus 2 år siden
Kære Iris, altid så hyggeligt at høre fra dig. Det glæder mig, at du synes godt om min krans og også at du genlæser mine julebøger. Kærlige hilsner fra Claus
Kirsten 2 år siden
Kære Claus
Hvor er det en flot dørkrans i naturmaterialer, det kan jeg også bedst li ikkke alt det bling bling 😉
og hvor er det en smuk have du viste os rundt i den er et besøg værd tak for det
God weekend til dig og alle herinde
Kærlig hilsen Kirsten
Ulla 2 år siden
Hej Claus, så er jeg med igen, glæder mig til at se alle dine ideer til julen,i hus og have. Mange hilsener til dig her fra Ærø.
Claus 2 år siden
Kære Ulla, så hyggeligt med en hilsen fra Ærø. Dbh Claus
Tina 2 år siden
Kæreste Claus Skønne tips og skøn tur til En dejlig inspirations have knus Tina
Claus 2 år siden
Kære Tina, tusind tak … Kh Claus
Anita 2 år siden
Kære Claus
Den flottest krans , og jeg lære noget hver gang .
Sikke en vidunderlig have , så fuld af stemning og de smukkeste bede og blomster , alene bare lyden i haven og trafik lyden så sagte i baggrunden , det er jo sådan livet er .
Altså den have den er skøn kan ikke lade være at sige det , og alle allium løgnene ku godt tænke mig at få flere endnu i det bed hvor jeg har nogle i forvejen , der blev lagt nogle i efteråret også , ku tænke mig at give den lidt mere gas til næste år .
Jeg har været inde på Saxo , du gjorde det jo nemt for mig med linket dertil .
Tak for den skønneste havevideo .
Kærlig Hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 år siden
Kære Anita, det er dejligt, når du og andre lærer noget af mine små videoer. Det glæder mig i den grad. Kh Claus
Morten 2 år siden
Kære Claus
Sikke en skøn lille diskret krans du fik lavet, den må virkelig pynte på havelågen.....
Det var virkelig også en fortryllende have du viste, der var virkelig en skøn frodighed og en fantastisk forårs feeling. Dejlig inspirerende, tak for det.

Vi har faktisk også lige genset dine tv juleprogrammer på nettet, stadig gode udsendelser.

Kærlig hilsen
Claus 2 år siden
Kære Morten, tænk en gang, at I ser mine gamle juleprogrammer! Jeg vidste faktisk slet ikke, at de lå der. Kh Claus

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.

Snart advent

26.11.2020 | Der er kun nogle få dage til advent, så i denne uge er det et par forholdsvis hurtige og nemme adventsdekorationer, Hanne Utoft kommer med forslag til.

Adventsinspiration

19.11.2020 | Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans.

Løvfaldstid

12.11.2020 | Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen.

Så blev det november

05.11.2020 | Det er svært at få armene ned … Efteråret viser sig stadig fra sin mildeste side, og det er så herligt, at vi stadig kan være ude og være i gang. Der er meget at glæde sig over.

En tur i drivhuset

29.10.2020 | I dag er jeg rykket ind i det vinteropvarmede drivhus, hvor jeg vil vise lidt rundt. Men jeg viser selvfølgelig også, hvad der sker i haven. Det lune vejr gør, at vi stadig kan lave meget derude.

Bær og blade

22.10.2020 | Det er stadig det skønneste vejr. Mildt og rart, så det er fint at gå i haven. Og der er så meget at glæde sig over. Ikke blot det gyldne løv. Dette fortæller jeg om i denne uge.

Efterår i skovhaven

15.10.2020 | Der er endnu blade på træer og buske, og skovhaven har stadig meget at byde på. Vi har haft travlt med at plante nyt, og det er dejligt at tænke på alt det, der vil pible frem til foråret.

Sensommerblomstrende stauder

08.10.2020 | Selvom vi er et godt stykke inde i oktober, og det med god ret kan kaldes efterår, er der stadig meget i blomst. I denne uge fortæller jeg om sensommerblomstrende stauder og andre vækster. Det er så dejligt, at der stadig er noget i blomst.

Nu er det efterår

01.10.2020 | Så er det for alvor efterår, men det betyder ikke, at blomstringen er ovre. Især sommerblomsterne, som vi såede i det tidlige forår, kvitterer stadig, og der bliver plukket mange buketter. Særligt af de smukke stolt kavaler.

Hvidt i hvidt

24.09.2020 | Snart er det efterår, og risikoen for nattefrost bliver større og større. Og med den bliver der sat et endeligt punktum for dahliablomstringen. Men heldigvis har vi dem endnu, og i denne uge handler det om de hvide.
Preview

Frodighed

17.09.2020 | Der er stadig frodigt i haven, og det er dejligt med de varme dage, vi har haft på det seneste. Faktisk synes jeg, at det har været en fin vækstsæson i år. Også i denne uge vil jeg vise nogle af mine dahliaer.
Vis flere videoer