Log ind

Sus og Børges have

Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

.

Kommentarer
Tina 3 måneder siden
Kæreste Claus
En spændende have , jeg glæder mig til at se mere fra den. Man kunne se , at der var meget at fordybe sig i. Tilsidst så jeg lige et glimt at et smukt figentræ. Vi håber meget, at blot en af stilklingerne som vi tog med overlever. Vi havde et stort figentræ, i haven vi lige har forladt, som var stikling fra svigermor. Bladene er helt utrolig smukke.
Det var godt nok nogle imponerende stole, virkelig flotte ! Man får helt lyst til at se mere fra haven. God weekend knus Tina
Claus 3 måneder siden
Kære Tina, Du har helt ret; figentræer er fantastiske. Jeg elsker også det smukke løv og især de skygger, bladene kaster på jorden. Kh Claus
Anita 3 måneder siden
Kære Claus
Det er da en fantastisk have , god stemning og ikke mindst fuld af mormor stemning , og hvor er de søde alle de små ællinger , og stolene de ser så skønne ud , altså en virkelig inspirende have .
Tak for denne uges havevideo , glæder mig til bogen kommer .
Ha en rigtig god weekend til dig og jer allesammen
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 3 måneder siden
Kære Anita, dejligt, at du kan lide haven. Jeg er også vild med den og den unikke stemning. Kh Claus
Morten 3 måneder siden
Kære Claus
Sikke en skøn have og hvilken stemning der er i den. Det bliver da helt sikkert en spændende bog om cottage haver, det vil jeg glæde mig til.
Rigtig god weekend
Claus 3 måneder siden
Kære Morten, Glæder mig, at du glæder dig til bogen. Kh Claus
Leif 3 måneder siden
Kære Claus - sikke en vidunderlig video. Smuk smuk have med alt hvad hjertet begærer. Må vist lægge pres på for åben have næste år. Den ligger kun 11 km fra vores sommerhus. Spændende med ny bog til foråret - fortsat god sommer.
Claus 3 måneder siden
Kære Leif, ja denne charmerende have er bestemt t besøg værd. Jeg ved ikke, om Sus og Børge holder åben have næste år. Men hold øje … Kh Claus

Farvel til dahliaerne

10.10.2019 | I dag har vi gang i det tunge maskineri. Vi er ved at tømme krukker for blandt andet dahliaer. De skal jo pakkes ned, inden det begynder at blive alt for koldt i vejret. Og det handler altså også om, at vi skal have krukkerne klar til alle forårsløgene.

Så blev det oktober

03.10.2019 | Selv om det for alvor er blevet efterår med blæst og en del regn, er der stadig meget, der skal gøres i haven. Her ligger vi ikke på den lade side!

Hvidt og grønt er altid godt

26.09.2019 | Lige nu glæder jeg mig over, at haven stadig er rig på løv. Og at det varer lidt, før de gyldne farver indfinder sig. Grøn er endnu den overvejende farve. Og de hvide blomster lyser op.

Dahliaer i krukker

19.09.2019 | Her i sensommeren glæder jeg mig i den grad over de farvestrålende dahliaer, der frembyder en blomsterrigdom, som ikke andre planter kan på denne årstid. De leverer et sandt festfyrværkeri.

En sensommerbuket

12.09.2019 | Her i sensommeren bugner haven af blomster, der kan bruges til buketter. Ikke mindst dahliaerne er fantastiske. Men de skal have selskab af andre vækster, når de bindes.

Den kulinariske køkkenhave

05.09.2019 | Som jeg før har fortalt, er min nye store passion at dyrke køkkenurter. Ikke blot i drivhusene, men også i potter og krukker. I denne uges video viser jeg, hvordan det går. Slet ikke så tosset endda …

Skønne solsikker

29.08.2019 | I denne uges video viser jeg nogle af de solsikker, som jeg i år dyrker i krukker. Det er første gang, jeg prøver at så dem direkte i krukker. Det virker rigtig godt og skaber højde og blikfang.

Ude godt, men hjemme bedst

22.08.2019 | Efter en sommerturne rundt til skønne danske haver, er jeg nu tilbage i min egen have. Og jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at vise jer rundt. Det er som bekendt sensommer, og det jeg blandt andet vil fortælle om, er mit røde krukkearrangement, som mange så i sidste weekend, hvor jeg havde åben have.

Lottes have

15.08.2019 | Lotte er endnu en af de haveejere, jeg præsenterer i min bog: 'Små haver. Store drømme'. Og hendes have i Valby er i sin egen klasse. Tænk en gang; blot 70 kvadratmeter og ikke mindre end syv haverum. Det er helt fortryllende.
Preview

Ullas have

08.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg nu nået til Virum, hvor jeg besøger Ulla Bergstrøm. Hun har en drømmedejlig have.

Susannes have

01.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg i denne uge kommet til Susanne Gerlows rækkehushave i Dyssegård nord for København. En have på blot 150 kvadratmeter …

Bonnies have

25.07.2019 | Det er helt ubegribeligt, at Bonnie Hall på blot få år har skabt den skønne kolonihave, jeg i denne uge besøger i Haveklubben. Det, der begyndte som en muddermark, er i dag et blomstrende paradis.

Sus og Børges have

18.07.2019 | Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

Alices' have

11.07.2019 | På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommet til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …

Vibekes have

04.07.2019 | Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Sommertravlhed

27.06.2019 | Der er travlt i haven, og i denne video skal I blandt andet se, hvordan jeg planter kasserne ud for køkkenet til. Som vanligt er farveholdningen creme og hvid. Sådan har det været i mange år. Det er toner, jeg aldrig bliver træt af.

Krukkekøkkenhaven

20.06.2019 | I denne uges video viser jeg, hvordan jeg planter tomater i væksthuset og salat i krukkekøkkenhaven. Spændende projekter for sådan én som mig, der aldrig rigtigt har haft køkkenhave.

Det er helt vildt!

13.06.2019 | Det er det, der er lige nu; altså helt vildt … På den gode måde! Jeg elsker havens vilde udtryk. Den må gerne minde lidt om en frodig grøftekant. Holdt i skak af de stramme takshække.
Vis flere videoer