Log ind

Sus og Børges have

Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

.

Kommentarer
Tina 1 måned siden
Kæreste Claus
En spændende have , jeg glæder mig til at se mere fra den. Man kunne se , at der var meget at fordybe sig i. Tilsidst så jeg lige et glimt at et smukt figentræ. Vi håber meget, at blot en af stilklingerne som vi tog med overlever. Vi havde et stort figentræ, i haven vi lige har forladt, som var stikling fra svigermor. Bladene er helt utrolig smukke.
Det var godt nok nogle imponerende stole, virkelig flotte ! Man får helt lyst til at se mere fra haven. God weekend knus Tina
Claus 31 dag(e) siden
Kære Tina, Du har helt ret; figentræer er fantastiske. Jeg elsker også det smukke løv og især de skygger, bladene kaster på jorden. Kh Claus
Anita 1 måned siden
Kære Claus
Det er da en fantastisk have , god stemning og ikke mindst fuld af mormor stemning , og hvor er de søde alle de små ællinger , og stolene de ser så skønne ud , altså en virkelig inspirende have .
Tak for denne uges havevideo , glæder mig til bogen kommer .
Ha en rigtig god weekend til dig og jer allesammen
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 31 dag(e) siden
Kære Anita, dejligt, at du kan lide haven. Jeg er også vild med den og den unikke stemning. Kh Claus
Morten 1 måned siden
Kære Claus
Sikke en skøn have og hvilken stemning der er i den. Det bliver da helt sikkert en spændende bog om cottage haver, det vil jeg glæde mig til.
Rigtig god weekend
Claus 31 dag(e) siden
Kære Morten, Glæder mig, at du glæder dig til bogen. Kh Claus
Leif 31 dag(e) siden
Kære Claus - sikke en vidunderlig video. Smuk smuk have med alt hvad hjertet begærer. Må vist lægge pres på for åben have næste år. Den ligger kun 11 km fra vores sommerhus. Spændende med ny bog til foråret - fortsat god sommer.
Claus 31 dag(e) siden
Kære Leif, ja denne charmerende have er bestemt t besøg værd. Jeg ved ikke, om Sus og Børge holder åben have næste år. Men hold øje … Kh Claus

Ude godt, men hjemme bedst

22.08.2019 | Efter en sommerturne rundt til skønne danske haver, er jeg nu tilbage i min egen have. Og jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at vise jer rundt. Det er som bekendt sensommer, og det jeg blandt andet vil fortælle om, er mit røde krukkearrangement, som mange så i sidste weekend, hvor jeg havde åben have.

Lottes have

15.08.2019 | Lotte er endnu en af de haveejere, jeg præsenterer i min bog: 'Små haver. Store drømme'. Og hendes have i Valby er i sin egen klasse. Tænk en gang; blot 70 kvadratmeter og ikke mindre end syv haverum. Det er helt fortryllende.
Preview

Ullas have

08.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg nu nået til Virum, hvor jeg besøger Ulla Bergstrøm. Hun har en drømmedejlig have.

Susannes have

01.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg i denne uge kommet til Susanne Gerlows rækkehushave i Dyssegård nord for København. En have på blot 150 kvadratmeter …

Bonnies have

25.07.2019 | Det er helt ubegribeligt, at Bonnie Hall på blot få år har skabt den skønne kolonihave, jeg i denne uge besøger i Haveklubben. Det, der begyndte som en muddermark, er i dag et blomstrende paradis.

Sus og Børges have

18.07.2019 | Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

Alices' have

11.07.2019 | På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommet til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …

Vibekes have

04.07.2019 | Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Sommertravlhed

27.06.2019 | Der er travlt i haven, og i denne video skal I blandt andet se, hvordan jeg planter kasserne ud for køkkenet til. Som vanligt er farveholdningen creme og hvid. Sådan har det været i mange år. Det er toner, jeg aldrig bliver træt af.

Krukkekøkkenhaven

20.06.2019 | I denne uges video viser jeg, hvordan jeg planter tomater i væksthuset og salat i krukkekøkkenhaven. Spændende projekter for sådan én som mig, der aldrig rigtigt har haft køkkenhave.

Det er helt vildt!

13.06.2019 | Det er det, der er lige nu; altså helt vildt … På den gode måde! Jeg elsker havens vilde udtryk. Den må gerne minde lidt om en frodig grøftekant. Holdt i skak af de stramme takshække.

Nu er det sommer

06.06.2019 | Som bekendt er juni årets første måned, og alting går så utrolig stærkt i haven. Planterne vokser og gror, så det er en hel lyst. At vi nu også har sommervejr, gør bare det hele endnu skønnere.

Årets sidste tulipaner

30.05.2019 | Snart er foråret ovre og dermed også tulipanerne. Det har været et flot og langvarigt flor i år, hvilket selvfølgelig skyldes det noget kolde vejr. I denne uges video skal I blandt andet se årets sidste tulipaner.

Planter, der slynger

23.05.2019 | I denne uges video er jeg i gang i væksthuset. Jeg planter slyngplanter - blandt andet den, der hedder Prinsesseskørt eller Rosenslynger. Jeg har også jordbærplanter klar, og der skal plantes bønner op ad espaliererne. Desuden skal I lige se nogle af tulipanerne igen.
Preview

Medio maj

16.05.2019 | År for år kan det svinge meget med tulipanblomstringen. Det handler naturligvis om, hvordan vejret arter sig. Det kolde forår, som vi har haft i år, gør, at tulipanerne stadig står i fuldt flor. I denne video skal I blandt andet se arrangementet på hovedtrappen.

Krukkekøkkenhaven

09.05.2019 | I denne uge skal I blandt andet ind i drivhuset. Vi har rigtig meget stående til udplantning i krukkekøkkenhaven. Der er kål og salat og også ærter, som jeg skal have plantet. Jeg ser i den grad frem til dette nye, spændende projekt.

Forår i The Sunken Garden

02.05.2019 | Der hersker stor aktivitet i haven. Vi har travlt, så alt tager sig ud fra sin bedste side til åben have for Haveklubbens Guldmedlemmer den 11. maj. The Sunken Garden er klar med masser af forårsvækster i krukker. Det er en stor glæde.

Havens redskaber

25.04.2019 | Det er en kendt sag, at det gør arbejdet noget lettere, når man har de rette hjælpemidler til rådighed. Her i haven har vi ikke den store 'maskinpark', men forskellige enkle redskaber, som jeg vil præsentere i denne uge.
Vis flere videoer