Log ind

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Kommentarer
Karen 1 År siden
Smukt ,smukt, smukt! Bedste hilsner Karen , Søborg
Claus 1 År siden
Tak, Tak. Dbh Claus
Tina 1 År siden
Kæreste Claus Endnu et dejligt besøg. Det var skønt af se mere af Helles vidunderlige have og glad for tips omkring artiskokkerne. Jeg plantede nemlig sidste år og var lidt i tvivl om de ville komme igen. Har fjernet halmen jeg lagde om. Håber at de overlever . Knus Tina
Claus 1 År siden
Kære Tina, held og lykke med artiskokkerne. De er så skønne. Kh Claus
Nette 1 År siden
Kære Claus
Ja, her var afgjort mere end nok til 2 udsendelser. Skøn og dejlig have som næsten kunne give en lyst til at flytte ud på landet. Pragtfuld have-sommer-stemning! Jeg kunne næsten smage rosévinen og mærke græsset under fødderne.
Claus 1 År siden
Tak for hyggelig hilsen.
Anita 1 År siden
Kære Claus
Oh oh hvor er det altså fantastisk , det skønneste at se igen , og katten på bænken så skønt .
Billedet med bænke og borde med ternet dug , det er jo lige som fra Skagen som du sagde , smukt og fantastisk er det .
Har så lige et spørgsmål Nu har jeg jo sat alle mine krukker med tulipaner ud i fri himmel som du også selv har gjordt , vi fik regn igår meget , nu melder de nattefrost i næste uge 4-5 minus grader , er det hele så kaput ?
Måske hvis jeg kan få nogen til at køre mig ned til Helle ville jeg gerne se haven igen , jeg har kørekort men desværre når jeg har siddet bag rettet i ca 25-30 min falder jeg i søvn , og så går det jo galt , opfat det ikke som piveri fra min side sådan er det bare , så der hvor jeg kan finder jeg ud af det på anden måde .
Rigtig god weekend til jer og jer allesammen
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 1 År siden
Kære Anita, løgene taget bestemt ikke skade af frosten. De tåler fint ned til minus 25 så bare rolig. Kh Claus
Michael 1 År siden
Dejlig billeder fra sommer. Jeg følger også med i dine klip på Facebook. De falder du forkultiver i potter.hvorfor kommer de ikke direkte i krukkerne fra starten?
Claus 1 År siden
Hej Michael, må indrømme, at jeg ikke rigtigt forstår, hvad du spørger om.
Berit 1 År siden
Käre Claus, tack för alla fina videor vi får ta del av. De ger glädje och hopp under denna utdragna pandemi. Jag har en fråga jag hoppas du kan svara på. Vet du namnet på den fina, vackert formade buske som skymtar bakom er båda när Helle "deadheddar" de lila blommorna i framkanten. Busken syns alldeles i början av videon, tid 00:16.
Varma hälsningar
Berit
Claus 1 År siden
Kære Berit, Tak for din søde hilsen. Jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener. 00.16 tænker jeg, at det er høstanemoner, Anemone japonica i baggrunden. Dbh Claus
Berit 1 År siden
Hej igen Claus,
Det är i avsnitt 2 hos Helle som busken syns i bakgrunden. Strax intill står ett litet uppstammat träd som jag tror kanske är samma sort som busken. Det hela syns alldeles vid starten när du kommer in i bild och börjar tala med Helle.
Många hälsningar
Berit
Louise 1 År siden
Hej Berit. Jeg tror det er en Kirsebær Laurbær (på dansk) Prunus laurocerasus på Latin
Hilsen Louise
Claus 1 År siden
Hej Louise, tusind tak. Dbh Claus
Karen 1 År siden
Ja kære Claus Dalby , det første afsnit var smukt men det andet afsnit var omend endnu smukkere , det er så smukt når DU , I fokuserer på composition af farver og bladværk , jeg ser med stor fornøjelse på videoerne igen og igen. tror jeg deler interessen med mange. Tusind tak!
Bedste hilsner ,Karen Bach , Søborg
Claus 1 År siden
Kære Karen, det er rigtig dejligt at høre, at du har lyst til at se videoerne flere gange. Der er jo nok at ta' af. Dbh Claus

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?

Forår i fuldt flor

06.05.2021 | Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.Vis flere videoer