Log ind

Et kig bag kulisserne

Det er stadig begrænset, hvor meget, der sker i haven, selv om det er mildt; ja ligefrem lunt!

Spændende er det at se, hvordan de næste uger bliver. Uanset hvad, står de sarte planter lunt og godt i det vinteropvarmede drivhus, som jeg I skal se i denne uges video.

.

Kommentarer
Rikke 6 måneder siden
Kære Claus
Tak for rundvisningen, det er så lærerigt, når du øser af din vinden og kommer med fif til pasning og pleje af planter.
Kærlig hilsen Rikke Uldum Abrahamsen
Claus 6 måneder siden
Kære Rikke, tak for din søde hilsen. Kh Claus
Morten 6 måneder siden
Kære Claus
Tusind tak for dennes uge havevandring, heldigvis nærmer foråret sig så småt, så nu varer det ikke længe før vi kan komme rigtig i gang.
Jeg så så at du havde elefantøre i dit sortiment i år, ikke dårligt, håber at jeg kan nå at få fat på nogle. Men generelt var det fine geoginer du havde udvalgt, det kan kun blive flot i folks haver.
Ha en rigtig god weekend.

Kærlig hilsen
Morten
Claus 6 måneder siden
Kære Morten, dejligt, at du kan lide mit udvalg. Kh Claus
Anita 6 måneder siden
Kære Claus
Også en fin video i denne uge , det er altid sjovt at se hvordan det ser ud i drivhus og i vinterteltet .
Jeg har lige fået mine vare som jeg bestilte på nettet i Bilka , jeg har købt en del pæoner , jeg har købt pæon Festival Maxima , XXL knolde Edulis Superba , pæon General MacMahon og lidt Stolt Kavaler Gloria , Cupcake Blush og Prydgulerod Dara , det er så fine kvaliteter og jeg er da imponeret af XXL knoldene , så du ka godt være stolt af de vare sortiment , ligeledes den service fra pakke levering , man får på tlf en besked dagen før , så ringer de op at det er fra fragtmanden , vi er der om ca 20 min, på dagen , med ønsket om en fortsat god dag , det er da positivt .
Min kunde jeg havde i stolen , vi da gerne lige se hvad jeg havde købt , så gik vi på opdagelse i kassen , tror nok hun lige sku hjem og bestille nogle pæoner .
Tak for denne uges video , rigtig god weekend til dig og alle andre .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 6 måneder siden
Kære Anita, tak for dine søde ord. Jeg vil straks give dine roser videre til Bilka. Dem bliver de glade for. Også en stor tak for, at du så flot reklamerer for min gøren og laden blandt dine kunder. Kh til jer begge fra, Claus
Tina 6 måneder siden
Kæreste Claus Det er altid interessant at se fif omkring opbevaringsmuligheder. Jeg kunne godt tænke mid et høre om dine tanket omkring lave have hvor det er høje træer rundet omkring. Vi har budt på et sted hvor der er høje træer . Hvorledes finder man ud af om solen står over.eller skal man fælde.? Kh Tina
Claus 6 måneder siden
Kære Tina - uha, det er et stort spørgsmål omkring det med træer. Når jeg ikke kender stedet, kan jeg af gode grunde ikke svare på solens gang på himlen. Hvis I overtager stedet, må I hen over en sæson beslutte jer for, om det bliver nødvendigt at fælde eller ej. Kh Claus
Michael 6 måneder siden
Det bliver dejligt at komme igang. Ved du hvornår der kommer CD muld i Bilka?
Claus 6 måneder siden
Kære Michael, undersøger lige sagen og vender så tilbage her.
Gitte 6 måneder siden
Top-motiveret af dine dejlige inspirerende videoer, begynder det nu at krible i fingrene! Så jeg vil også meget, meget gerne vide hvornår jeg kan købe din pottemuld? Jeg har gennem et par sæsoner erfaret at den - ganske som du siger - er ekstraordinær god:-)
Ingrid 6 måneder siden
Hej Claus . Dejlig video du har lavet om jeres vinteropbevaring.
Vi gik lige tur i skoven ved din have i weekenden og kunne se at I allerede har ryddet de visne toppe af stauderne. Hvor så der godt ud! Uh vi andre er bagud😅 men vi er da kun i februar. Jeg vil lige sige vi så et par af dine sneglehegn der lå ned, dem må I hellere få rejst inden sneglene vågner! Glæder mig til næste video😀
Iris 6 måneder siden
Kæreste Claus. Hvor var det hyggeligt at komme back stage. At tænke sig at om blot 3 måneder er alting grønt i grønt.
Skønt at se Danmarks smukkeste allé på denne årstid og samtidig have de smukkeste billeder af allé' en på nethinden.
Tak for en dejlig video.
Ved godt jeg har været en sjælden kommentator, men tro mig, jeg elsker torsdage, Clausdage.
Knus Iris
Claus 6 måneder siden
Kære Iris, altid så dejligt at høre fra dig. Kh Claus
Kristina 6 måneder siden
Kære Claus.
Jeg synes det er en fantastisk inspirerende haveklub du har lavet. Jeg stødte på en video, hvor du fortæller om hvor mange watt dine vækstlys er på, men jeg kan ikke genfinde videoen😕 Kan du hjælpe mig med at blive klogere på det?
Og så lurer jeg dessuden på hvad forskellen på at forspirer i de bitte små “celler” er ifht at forspire i bakker. Er der ikke bare mere arbejde i at forspire i bakker, da de så efterfølgende skal prikles om?
På forhånd mange tak.
Mvh Kristina

Ude godt, men hjemme bedst

22.08.2019 | Efter en sommerturne rundt til skønne danske haver, er jeg nu tilbage i min egen have. Og jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at vise jer rundt. Det er som bekendt sensommer, og det jeg blandt andet vil fortælle om, er mit røde krukkearrangement, som mange så i sidste weekend, hvor jeg havde åben have.

Lottes have

15.08.2019 | Lotte er endnu en af de haveejere, jeg præsenterer i min bog: 'Små haver. Store drømme'. Og hendes have i Valby er i sin egen klasse. Tænk en gang; blot 70 kvadratmeter og ikke mindre end syv haverum. Det er helt fortryllende.
Preview

Ullas have

08.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg nu nået til Virum, hvor jeg besøger Ulla Bergstrøm. Hun har en drømmedejlig have.

Susannes have

01.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg i denne uge kommet til Susanne Gerlows rækkehushave i Dyssegård nord for København. En have på blot 150 kvadratmeter …

Bonnies have

25.07.2019 | Det er helt ubegribeligt, at Bonnie Hall på blot få år har skabt den skønne kolonihave, jeg i denne uge besøger i Haveklubben. Det, der begyndte som en muddermark, er i dag et blomstrende paradis.

Sus og Børges have

18.07.2019 | Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

Alices' have

11.07.2019 | På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommet til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …

Vibekes have

04.07.2019 | Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Sommertravlhed

27.06.2019 | Der er travlt i haven, og i denne video skal I blandt andet se, hvordan jeg planter kasserne ud for køkkenet til. Som vanligt er farveholdningen creme og hvid. Sådan har det været i mange år. Det er toner, jeg aldrig bliver træt af.

Krukkekøkkenhaven

20.06.2019 | I denne uges video viser jeg, hvordan jeg planter tomater i væksthuset og salat i krukkekøkkenhaven. Spændende projekter for sådan én som mig, der aldrig rigtigt har haft køkkenhave.

Det er helt vildt!

13.06.2019 | Det er det, der er lige nu; altså helt vildt … På den gode måde! Jeg elsker havens vilde udtryk. Den må gerne minde lidt om en frodig grøftekant. Holdt i skak af de stramme takshække.

Nu er det sommer

06.06.2019 | Som bekendt er juni årets første måned, og alting går så utrolig stærkt i haven. Planterne vokser og gror, så det er en hel lyst. At vi nu også har sommervejr, gør bare det hele endnu skønnere.

Årets sidste tulipaner

30.05.2019 | Snart er foråret ovre og dermed også tulipanerne. Det har været et flot og langvarigt flor i år, hvilket selvfølgelig skyldes det noget kolde vejr. I denne uges video skal I blandt andet se årets sidste tulipaner.

Planter, der slynger

23.05.2019 | I denne uges video er jeg i gang i væksthuset. Jeg planter slyngplanter - blandt andet den, der hedder Prinsesseskørt eller Rosenslynger. Jeg har også jordbærplanter klar, og der skal plantes bønner op ad espaliererne. Desuden skal I lige se nogle af tulipanerne igen.
Preview

Medio maj

16.05.2019 | År for år kan det svinge meget med tulipanblomstringen. Det handler naturligvis om, hvordan vejret arter sig. Det kolde forår, som vi har haft i år, gør, at tulipanerne stadig står i fuldt flor. I denne video skal I blandt andet se arrangementet på hovedtrappen.

Krukkekøkkenhaven

09.05.2019 | I denne uge skal I blandt andet ind i drivhuset. Vi har rigtig meget stående til udplantning i krukkekøkkenhaven. Der er kål og salat og også ærter, som jeg skal have plantet. Jeg ser i den grad frem til dette nye, spændende projekt.

Forår i The Sunken Garden

02.05.2019 | Der hersker stor aktivitet i haven. Vi har travlt, så alt tager sig ud fra sin bedste side til åben have for Haveklubbens Guldmedlemmer den 11. maj. The Sunken Garden er klar med masser af forårsvækster i krukker. Det er en stor glæde.

Havens redskaber

25.04.2019 | Det er en kendt sag, at det gør arbejdet noget lettere, når man har de rette hjælpemidler til rådighed. Her i haven har vi ikke den store 'maskinpark', men forskellige enkle redskaber, som jeg vil præsentere i denne uge.
Vis flere videoer