Log ind

Et kig bag kulisserne

Det er stadig begrænset, hvor meget, der sker i haven, selv om det er mildt; ja ligefrem lunt!

Spændende er det at se, hvordan de næste uger bliver. Uanset hvad, står de sarte planter lunt og godt i det vinteropvarmede drivhus, som jeg I skal se i denne uges video.

.

Kommentarer
Rikke 1 måned siden
Kære Claus
Tak for rundvisningen, det er så lærerigt, når du øser af din vinden og kommer med fif til pasning og pleje af planter.
Kærlig hilsen Rikke Uldum Abrahamsen
Claus 30 dag(e) siden
Kære Rikke, tak for din søde hilsen. Kh Claus
Morten 1 måned siden
Kære Claus
Tusind tak for dennes uge havevandring, heldigvis nærmer foråret sig så småt, så nu varer det ikke længe før vi kan komme rigtig i gang.
Jeg så så at du havde elefantøre i dit sortiment i år, ikke dårligt, håber at jeg kan nå at få fat på nogle. Men generelt var det fine geoginer du havde udvalgt, det kan kun blive flot i folks haver.
Ha en rigtig god weekend.

Kærlig hilsen
Morten
Claus 30 dag(e) siden
Kære Morten, dejligt, at du kan lide mit udvalg. Kh Claus
Anita 1 måned siden
Kære Claus
Også en fin video i denne uge , det er altid sjovt at se hvordan det ser ud i drivhus og i vinterteltet .
Jeg har lige fået mine vare som jeg bestilte på nettet i Bilka , jeg har købt en del pæoner , jeg har købt pæon Festival Maxima , XXL knolde Edulis Superba , pæon General MacMahon og lidt Stolt Kavaler Gloria , Cupcake Blush og Prydgulerod Dara , det er så fine kvaliteter og jeg er da imponeret af XXL knoldene , så du ka godt være stolt af de vare sortiment , ligeledes den service fra pakke levering , man får på tlf en besked dagen før , så ringer de op at det er fra fragtmanden , vi er der om ca 20 min, på dagen , med ønsket om en fortsat god dag , det er da positivt .
Min kunde jeg havde i stolen , vi da gerne lige se hvad jeg havde købt , så gik vi på opdagelse i kassen , tror nok hun lige sku hjem og bestille nogle pæoner .
Tak for denne uges video , rigtig god weekend til dig og alle andre .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 30 dag(e) siden
Kære Anita, tak for dine søde ord. Jeg vil straks give dine roser videre til Bilka. Dem bliver de glade for. Også en stor tak for, at du så flot reklamerer for min gøren og laden blandt dine kunder. Kh til jer begge fra, Claus
Tina 1 måned siden
Kæreste Claus Det er altid interessant at se fif omkring opbevaringsmuligheder. Jeg kunne godt tænke mid et høre om dine tanket omkring lave have hvor det er høje træer rundet omkring. Vi har budt på et sted hvor der er høje træer . Hvorledes finder man ud af om solen står over.eller skal man fælde.? Kh Tina
Claus 30 dag(e) siden
Kære Tina - uha, det er et stort spørgsmål omkring det med træer. Når jeg ikke kender stedet, kan jeg af gode grunde ikke svare på solens gang på himlen. Hvis I overtager stedet, må I hen over en sæson beslutte jer for, om det bliver nødvendigt at fælde eller ej. Kh Claus
Michael 30 dag(e) siden
Det bliver dejligt at komme igang. Ved du hvornår der kommer CD muld i Bilka?
Claus 30 dag(e) siden
Kære Michael, undersøger lige sagen og vender så tilbage her.
Gitte 25 dag(e) siden
Top-motiveret af dine dejlige inspirerende videoer, begynder det nu at krible i fingrene! Så jeg vil også meget, meget gerne vide hvornår jeg kan købe din pottemuld? Jeg har gennem et par sæsoner erfaret at den - ganske som du siger - er ekstraordinær god:-)
Ingrid 29 dag(e) siden
Hej Claus . Dejlig video du har lavet om jeres vinteropbevaring.
Vi gik lige tur i skoven ved din have i weekenden og kunne se at I allerede har ryddet de visne toppe af stauderne. Hvor så der godt ud! Uh vi andre er bagud😅 men vi er da kun i februar. Jeg vil lige sige vi så et par af dine sneglehegn der lå ned, dem må I hellere få rejst inden sneglene vågner! Glæder mig til næste video😀
Iris 26 dag(e) siden
Kæreste Claus. Hvor var det hyggeligt at komme back stage. At tænke sig at om blot 3 måneder er alting grønt i grønt.
Skønt at se Danmarks smukkeste allé på denne årstid og samtidig have de smukkeste billeder af allé' en på nethinden.
Tak for en dejlig video.
Ved godt jeg har været en sjælden kommentator, men tro mig, jeg elsker torsdage, Clausdage.
Knus Iris
Claus 26 dag(e) siden
Kære Iris, altid så dejligt at høre fra dig. Kh Claus
Kristina 21 dag(e) siden
Kære Claus.
Jeg synes det er en fantastisk inspirerende haveklub du har lavet. Jeg stødte på en video, hvor du fortæller om hvor mange watt dine vækstlys er på, men jeg kan ikke genfinde videoen😕 Kan du hjælpe mig med at blive klogere på det?
Og så lurer jeg dessuden på hvad forskellen på at forspirer i de bitte små “celler” er ifht at forspire i bakker. Er der ikke bare mere arbejde i at forspire i bakker, da de så efterfølgende skal prikles om?
På forhånd mange tak.
Mvh Kristina

Herlige hornvioler

14.03.2019 | Der findes ikke mange forårsvækster, der er så herlige som hornvioler. Her i marts er de i handelen og klar til at blive plantet ud. De er så smukke og fås i mange farver. En stor fordel er desuden, at de også fint klarer nogle frostgrader.

Forårsbebudere

07.03.2019 | Primulaer er skønne, både ude og inde her i det tidlige forår. Der findes så mange forskellige arter og sorter i de mest indtagende farve. I denne uge besøger jeg Gartneriet Pedersen og får en snak med gartner Henning Pedersen.

Sørens vintergækker

28.02.2019 | I denne uge er jeg taget til Sorø for at besøge min gode ven Søren, som har den mest fantastiske kolonihave. Lige nu er der et overdådigt flor af vintergækker. Det er ikke mindre et mirakel!

Gartneriet Spiren

21.02.2019 | I denne uge skal I med en tur til Skælskør og på besøg hos Gartneriet Spiren, der er kendt viden om for det fantastiske udvalg af påskeklokker.
Det er ganske enkelt imponerende.

Et kig bag kulisserne

14.02.2019 | Det er stadig begrænset, hvor meget, der sker i haven, selv om det er mildt; ja ligefrem lunt!
Spændende er det at se, hvordan de næste uger bliver. Uanset hvad, står de sarte planter lunt og godt i det vinteropvarmede drivhus, som jeg I skal se i denne uges video.

Påskeklokker i bukketer

07.02.2019 | Der er endnu ikke mange blomster i haven. Erantis og vintergæk har blomstret i nogle uger, og de første påskeklokker er sprunget ud. Det drejer sig om nogle enkelte grupper, der er ekstra tidligt på dem. Sådan er det hvert år; mens de fleste stadig lader vente på sig.

På blomstertorvet

31.01.2019 | I denne uge skal I med en tur på blomstertorvet her i Aarhus. Det er en grossist - Proflora, der sælger til professionelle blomsterfolk. Jeg elsker at komme derud, især ved vintertide, hvor der jo ikke er meget at plukke af i haven. Men på torvet bugner det med forårsblomster lige nu. Bare vent og se …

Et nyt projekt

24.01.2019 | Selv om vi blot er først på året, er jeg allerede i gang med at gøre mig tanker omkring nye projekter. Og i denne uge løfter jeg sløret for, hvilke nye planer jeg har for mine krukkearrangementer. Det handler om, at jeg i år vil til at dyrke grøntsager.

En tur i skoven

17.01.2019 | I denne uge skal I med mig en tur i skoven. Ikke fordi, der er så meget at kigge på derovre rent blomstermæssigt - slet ikke. Nej; det handler om et par kæmpe maskiner, der har været i gang nogle måneder. Jeg tager Nero med, og sammen går vi over for at se, hvorfor det larmer.

Gensyn med Holland

10.01.2019 | I januarhaven er det mildt, og der er nogle ting, jeg endnu ikke har fået plantet. Derfor er det godt, at det stadig er plusgrader.
Også i denne uge besøger jeg Marieke Nolsens dejlige have i Holland.

Hos Marieke Nolsen

03.01.2019 | Så er vi i gang med et nyt haveår, og jeg glæder mig i den grad til at inspirere. Selv om det er koldt og råt, er der alligevel ting, der kan gøres derude.
Desuden skal I med til Holland, hvor jeg besøger Marieke Nolsens charmerende skærehave.

Rigtig godt nytår

27.12.2018 | Så er atter et år gået, og det har været en stor glæde for mig at guide jer gennem mit haveliv endnu en sæson. I denne uge dækker jeg nytårsbord, og så skal I med en tur til Holland.
Så er atter et år gået, og det har været en stor glæde for mig at guide jer gennem mit haveliv endnu en sæson. I denne uge dækker jeg nytårsbord, og så skal I med en tur til Holland.

Fjerde søndag i advent

20.12.2018 | Nu er der altså ikke længe til jul. Så i denne uge kommer jeg med inspiration til julebordet. Desuden skal I atter en gang med på haverejse. I denne uge er jeg i Tyskland.

Tredje søndag i advent

13.12.2018 | Nu er vi næsten fremme ved tredje søndag i advent, og julen nærmer sig med hastige skridt. I denne uge sætter jeg fokus på hyacinter, der både pynter ude og inde, og så skal I også med til England.

Anden søndag i advent

06.12.2018 | Nu er det snart den anden søndag i advent, og i denne uge viser jeg, hvordan I nemt og hurtigt kan pynte en færdig grankrans. Desuden skal I med til England - til Dorset Walled Garden.

Første søndag i advent

29.11.2018 | 
… ja, det er det lige om lidt. Så det er tid til at få lavet en adventsdekoration og få fat i et kalenderlys, hvis det ikke allerede er sket. I denne uge har jeg indrettet juleværksted i køkkenet. Og desuden skal I med en tur til en af Englands skønneste haver.

Anders og Signe

22.11.2018 | I sidste uge var vi på besøg på Gartneriet Brændtvad på Djursland, hvor Anders fortalte om mistelten. Anders er en fantastisk fortæller, og han har meget på hjerte, så derfor besøger vi i denne video gartneriet igen. Og I skal også hilse på Anders' utrolige søster Signe.

Gartneriet Brændtvad

15.11.2018 | Julen står for døren, og snart skal jeg ikke alene til at lave dekorationer, men også buketter. Her bruger jeg rigtig gerne mistelten. Jeg er så heldig at have min egen private leverandør, nemlig Anders fra Gartneriet Brændtvad, og ham besøger vi i dag.
Vis flere videoer