Log ind

Hvidt og grønt er altid godt

Lige nu glæder jeg mig over, at haven stadig er rig på løv. Og at det varer lidt, før de gyldne farver indfinder sig. Grøn er endnu den overvejende farve. Og de hvide blomster lyser op.

.

Kommentarer
Ulla 2 år siden
Kære Claus. Jeg elsker det grønne rum du har skabt. Tusind tak for inspiration. Kh Ulla
(medlem) 2 år siden
Kære Ulla, tusind tak. Kh Claus
Anita 2 år siden
Kære Claus
Der gik noget galt , ved så ikke om jeg får skrevet to gange
Men det er en fantastisk video i denne uge , meget spændende og flot med det hele ,meget imponerende det hvide og grønne rum og buketten er så smuk .
Skal lige ha lagt fler tulipaner i krukker og franske anemoner , de er flittige her hos mig .
Rigtig god weekend til dig og alle jer andre .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 år siden
Kære Anita, herligt at høre, at du har held med franske anemoner. Det har jeg desværre ikke. For de er så skønne. Kh Claus
Vibeke 2 år siden
Kære Claus ...en nydelse med blomster i den lette lyse grønne farve forstærket af hvide blomster...Så flot!
Kærlige hilsner Vibeke
Claus 2 år siden
Kære Vibeke, tak for dine søde ord. Kh Claus
Tina 2 år siden
Kæreste Claus Din terrasse have er da helt fantastisk ! Alle de grønne vækster ser helt forrygende ud og især elefant ørerne . Bravo for en sammensætning ! Og din buket er vidunderlig, elsker farverne knus Tina
Claus 2 år siden
Kære Tina, du er altid så positiv. Stor tak … Kh Claus
liselotte 2 år siden
Kære Claus.
Det er en rigtig flot video, du har lavet. Helt vildt så frodigt det hele er og flot sammensætning af alle de grønne planter og de hvide også.
Vil gerne spøgte om du vil fortælle, hvad det latinske navn er for de viste elefantører? Der findes jo rigtig mange elefantører, men nok mest til indendørs brug.
På forhånd tak.😃👍.
Mvh Lotte Schou
Claus 2 år siden
Kære Lotte, der er ikke en navnesort. De knolde, som jeg har, er en del af mit sortiment i Bilka. De fås igen fra foråret. Dbh Claus
Birgitte 2 år siden
Kære Claus.
Tak for din video. Har du navn på den hvide pompon. Jeg har virkelig haft glæde af mine runde jernstativer til min dahliaer.
Venlig hilsen Birgitte.
Claus 2 år siden
Kære Birgitte, den hedder 'Snowflake'. Dbh Claus
Bonnie 2 år siden
Kære Claus,
Jeg er så vild med de haverum. Terrassehaven og The sunken Garden er mine absolutte yndlingsrum i din smukke have. Så rolige og fredfyldte - og så stilfulde. Hvis man dog bare havde plads til nogle Elefantører, men der må jeg nok sætte begrænsningen for mig selv. Hvad jeg helt sikkert skal have, er Husfred. Den ser så fantastisk pragtfuld ud i dine krukker. Og så endnu en smuk buket. Uformel og alligevel så stilfuld. Tak for endnu en dejlig video.
Mange hilsner Bonnie
Claus 2 år siden
Kære Bonnie, ja husfred er så utrolig smuk i krukker. Den holder jeg rigtig meget af. Kh Claus
Morten 2 år siden
Kære Claus,
endnu engang er det fantastisk at se den grønne frodighed hos dig og terrasse bedene er blevet virkelig fantastiske. Jeg er selv glad for at jeg fik de grønne elefantører i haven i år, de har været absolut noget af det bedste i haven i år. Så tak for inspirationen sidste år.

Kærlig hilsen Morten
Claus 2 år siden
Kære Morten, er glad for, at du har haft glæde af de utrolige elefantøre. Kh Claus

Carolin 8 måneder siden
Hej Claus! Du gör fantastiskt fina och inspirerande videos. Jag hade svårt att uppfatta vad namnet var på den vitblommiga växten som du klippte tillsammans med dahliorna. Kan du berätta vad det var för växt igen?
Claus 8 måneder siden
Kære Carolin, Det er en staude, der hedder Artemisia lactiflora 'Elfenbein'. En fantastisk plante, som desværre kan være lidt svær at finde. Desværre kan den ikke sås. God weekend. De bedste hilsner fra Claus

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.

Snart advent

26.11.2020 | Der er kun nogle få dage til advent, så i denne uge er det et par forholdsvis hurtige og nemme adventsdekorationer, Hanne Utoft kommer med forslag til.

Adventsinspiration

19.11.2020 | Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans.

Løvfaldstid

12.11.2020 | Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen.

Så blev det november

05.11.2020 | Det er svært at få armene ned … Efteråret viser sig stadig fra sin mildeste side, og det er så herligt, at vi stadig kan være ude og være i gang. Der er meget at glæde sig over.

En tur i drivhuset

29.10.2020 | I dag er jeg rykket ind i det vinteropvarmede drivhus, hvor jeg vil vise lidt rundt. Men jeg viser selvfølgelig også, hvad der sker i haven. Det lune vejr gør, at vi stadig kan lave meget derude.

Bær og blade

22.10.2020 | Det er stadig det skønneste vejr. Mildt og rart, så det er fint at gå i haven. Og der er så meget at glæde sig over. Ikke blot det gyldne løv. Dette fortæller jeg om i denne uge.

Efterår i skovhaven

15.10.2020 | Der er endnu blade på træer og buske, og skovhaven har stadig meget at byde på. Vi har haft travlt med at plante nyt, og det er dejligt at tænke på alt det, der vil pible frem til foråret.

Sensommerblomstrende stauder

08.10.2020 | Selvom vi er et godt stykke inde i oktober, og det med god ret kan kaldes efterår, er der stadig meget i blomst. I denne uge fortæller jeg om sensommerblomstrende stauder og andre vækster. Det er så dejligt, at der stadig er noget i blomst.

Nu er det efterår

01.10.2020 | Så er det for alvor efterår, men det betyder ikke, at blomstringen er ovre. Især sommerblomsterne, som vi såede i det tidlige forår, kvitterer stadig, og der bliver plukket mange buketter. Særligt af de smukke stolt kavaler.

Hvidt i hvidt

24.09.2020 | Snart er det efterår, og risikoen for nattefrost bliver større og større. Og med den bliver der sat et endeligt punktum for dahliablomstringen. Men heldigvis har vi dem endnu, og i denne uge handler det om de hvide.
Preview

Frodighed

17.09.2020 | Der er stadig frodigt i haven, og det er dejligt med de varme dage, vi har haft på det seneste. Faktisk synes jeg, at det har været en fin vækstsæson i år. Også i denne uge vil jeg vise nogle af mine dahliaer.
Vis flere videoer