Log ind

Jens Oles have

Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Kommentarer
Susanne 9 måneder siden
Så fint I har gjort det. Dejligt at opleve på en regnfuld dag. Spændende farver og former I har sat sammen i haven….ikke noget af det gængse.
Claus 9 måneder siden
Tak for din hilsen. Er glad for, at du kan lide det.
Jette 9 måneder siden
Hej Claus
Det var rigtig interessant at se den dejlige blomsterhave, og ikke mindst drivhusene. Hos os har Jørgen selv bygget drivhus på 14 kvm med 4 meter til kip. Det er bygget af bl.a. profiler fra små drivhuse og cementsøjler ved indgangen, lidt anderledes, hyggeligt og genbrug. En Lise for to- og firebenede. Tak for en inspirerede video.
Dbh.
Jette Simonsen
Bogense
Claus 9 måneder siden
Hej Jette, 4 meter til kip og cementsøjler! Det lyder imponerende flot. Et drivhus er ikke til at undvære. Dbh Claus
Marianne 9 måneder siden
Super flot det i har lavet.
Claus 9 måneder siden
Tak skal du have, Marianne ...
Jørgen 9 måneder siden
Hej Claus det var dejligt at se den smukke have ,og at du stadig kan fiinde dem .k,h, Nico
Claus 9 måneder siden
Tak for din søde hilsen, Nico. Kh Claus
Elsebet 9 måneder siden
Inspirerande have oh dejlig video-som sedvanligt!
Kh Elsebet fra Sverige
Claus 9 måneder siden
Kære Elsebet, så hyggeligt med en hilsen fra Sverige. Vi ses, når vi ses. Kh Claus
Anita 9 måneder siden
Kære Claus
Hold da op , igen igen gør du det Jeg blev da blæst fuldstændig bag over , det er da imponerende flot og meget sød have lidt som du siger lidt i kolonihave stil det kan jeg godt li . Jeg har næste ikke ord for hvor imponeret jeg er . Så vil jeg lige sige at mine krukker med tulipaner de er begyndt at titte frem , tror altid hvert år at de ikke kommer op men glædeligt at de gør . Så vil jeg glæde mig til på søndag med Hanne det bliver så godt - og så lige rigtig god weekend til dig og jer allesammen
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 9 måneder siden
Kære Anita, det lyder dejligt med tulipanerne. Foråret er på vej. Lad os ikke håbe, at vi får en kuldeperiode ligesom sidste år ved denne tid. Kh Claus
Helle 9 måneder siden
Sikke skøn og stemningsfyldt have. SÅ inspirerende overalt. Der ville jeg da gerne på havebesøg Mange havehilsner fra Helle Aagaard
Helle 9 måneder siden
Skønt sted og tak for inspiration.
De hvide termoplader i metermål, hvor har du er købt dem?
Venligst Helle
(medlem) 9 måneder siden
Mange tak, pladerne er købt i jem& fix . Mvh Jens Ole.
(medlem) 9 måneder siden
Mange tak, pladerne er købt i jem& fix . Mvh Jens Ole.
(medlem) 9 måneder siden
Mange tak, pladerne er købt i jem& fix . Mvh Jens Ole.
(medlem) 9 måneder siden
Mange tak, pladerne er købt i jem& fix . Mvh Jens Ole.
Claus 9 måneder siden
Tak, Helle og Jens Ole ...
Tina 9 måneder siden
Kæreste Claus,
Et vidunderligt sted du har besøgt denne gang. Fantastiske glashuse Jens-Ole har fremstillet. Imponerende smukke og skønne blomsterdetaljer. Der er virkelig tænkt over placering. Haven oser af blomsterglæde. Knus Tina
Claus 9 måneder siden
Kære Tina, altid så dejligt at høre fra dig. Kh Claus
Inger 9 måneder siden
Jeg vil så gerne finde den vidio som du har lagt ud med påskeklokker i buket og vase
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?
Vis flere videoer