Log ind

Lottes have

Lotte er endnu en af de haveejere, jeg præsenterer i min bog: 'Små haver. Store drømme'. Og hendes have i Valby er i sin egen klasse. Tænk en gang; blot 70 kvadratmeter og ikke mindre end syv haverum. Det er helt fortryllende.

.

Kommentarer
Jytte 4 måneder siden
Hvor er hun sød Charlotte, og hvilken yndig fantasi! Jeg bliver helt henført og ville ønske, at jeg havde overskud til at gå i gang med rafter og vinduer og, hvad har vi. Tak til jer begge
og Happy Gardening
til alle i klubbern
Jytte
Jytte 4 måneder siden
Undskyld Lotte, at jeg kom til at give dig et halvt forkert navn :) Det er nok, fordi min datter hedder Charlotte; men det er nu stadig en helt vindunderlig lille plet, du har skabt.
Claus 4 måneder siden
Kære Jytte, du er sørme ikke den eneste, der kommer til at bytte rundt på navne. Det kommer jeg også nogle gange til. Kh Claus. NB. Lotter er både sød og meget kreativ
Ingegerd 4 måneder siden
Tack för alla fina , inspirerande besök i andra trädgårdar med olika stilar. Fint att se det vackra i det som inte alltid är perfekt , som i den här trädgården.
Allt gott!
Ingegerd
Claus 4 måneder siden
Kære Ingegerd, tak for dine rosende ord. Kh Claus
Ulla 4 måneder siden
Sikke en dejlig video af Lottes fine lille have. Det er imponerende og inspirerende hvor meget hun har fået ud af så få kvadratmeter. Kh Ulla/have02
Claus 4 måneder siden
Kære Ulla, ja, det er helt utroligt, hvad Lotte har skabt. Kh Claus
Anette 4 måneder siden
Tak for en perlerække af inspirerende “havebesøg” 🤩
Ideer flyver rundt i mit hovede lige nu
De bedste hilsner Anette
Claus 4 måneder siden
Kære Anette, det er skønt at blive inspireret af andres haver. Dbh Claus
Bonnie 4 måneder siden
Tusind tak, for en dejlig rundvisning. Jeg kender jo godt Lottes have fra IG, men det er noget helt andet at gå lov til at være med live. Det er nogle voldsomt lækre høns - og hvis vi måtte have høns i vores haveforening, så havde jeg også nogle. Flot video - som altid. Mange hilsner Bonnie
Claus 4 måneder siden
Kære Bonnie, jeg er også helt forelsket i hønsene. Kh Claus
Anita 4 måneder siden
Kære Claus
Sikke dog en eventyr have , så anderledes, sjov og vældig inspirende , men har jo bogen , den er så sjov haven , utroeligt at planterne gror så flot , hønsene de er da bare så sjove og fine , kagen er da også en lækker en som den lå der og nyder livet, kaniner havde vi også som børn , børn er glade for dem.
Tak for et fantastisk havebesøg i dag , skønt at se haven på det her tidspunkt af året også , flot som altid , vil også sige tak for din gæstfrihed og at du altid deler din planteglæde og haveglæde også .
Vil lige spørge om du ku tænke dig at se min have , sådan rigtig på et tidspunkt du ku tænke dig ?
Jeg har jo været på havebesøg en del gange efterhånden .
Fortsat god weekend til dig og alle jer andre .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 4 måneder siden
Kære Anita, tak for din hilsen. Jeg skriver til dig, når jeg kommer til Fyn, men det bliver nok først næste år. Der er så meget lige nu. Jeg er i gang med bogskriveri. Kh Claus
Dorrit 4 måneder siden
Hej. Sikke en skønhave. Det er nogle dejlige videoer du laver. Min mand og jeg besøgte din have i lørdags - en dejlig oplevelse. Du har virkelig en skøn have, hvor man som gæst føler sig velkommen. Vi har en grund på ca 1500 kvadratmeter, hvor forhaven trænger til fornyelse, så besøget hos dig gav os ny energi og nogle gode ideer. En tak til dine gartner og dig for en dejlig eftermiddag.
Venlig hilsen
Dorrit og Jacob

Claus 4 måneder siden
Kære Dorrit og Jacob, Tak for jeres besøg. Det var hyggeligt at hilse på jer. Er glad for, at I bliver inspirerede. Dbh Claus
Tina 4 måneder siden
Kæreste Claus En skøn lille plet med masser af inspiration, interessant at høre om hønseracen, måske man skulle vælge den?
Det er imponerende at se hvad Lotte kan få ud af sine 70 kvm. Knus Tina

En julekrans

05.12.2019 | Nu skal der jules. I denne uge har jeg indrettet mit juleværksted i køkkenet, hvor jeg dekorerer en julekrans, der skal pynte nede ved porten. Desuden skal I med til en drømmedejlig tysk forårshave.

Endnu en tur til Chelsea Flower Show

28.11.2019 | Atter en gang skal I med til det engelske Chelsea Flower Show, der afholdes midt i maj og besøges af haveelskere fra nær og fjern. I dag er det det store udstillingstelt, jeg besøger og kigger på nogle af de mange herligheder.

Tag med til England

21.11.2019 | Jeg tænker, at vi er mange, der her om efteråret og vinteren drømmer om forår og sommer. Også selvom det er en dejlig tid lige nu. I maj var jeg på det fantastiske Chelsea Flower Show i London, og i denne uges video, skal I med mig en tur derover.

Tag med til Sverige

14.11.2019 | I denne uges video skal I med lille en tur til Sverige; til Sofiero Slot. Her var jeg forleden for sammen med en halv snes gartnere at lægge små ti tusind løg i krukker. Til foråret har jeg nemlig en stor udstilling på det sydsvenske slot, Sofiero. Det handler om forårsløg i krukker. Et arrangement, som jeg ser meget frem til.

Narcisser i krukker

07.11.2019 | Der er meget at se til i haven, og heldigvis viser vejret sig endnu fra sin milde side. Vi mangler stadig af få lagt en del forårsløg i havens bede, og derfor er jeg så glad for, at jorden stadig er til at komme i. Det må gerne vente noget med frosten. For ikke at tale om sneen …

Løvfaldstid

31.10.2019 | Det er så smukt derude lige nu med alle de gyldne blade, der dækker jorden. På træerne er der ikke mange tilbage. Tænker hvert år på denne tid, at det er et af naturens store mirakler; at det hele om et halvt års tid grønnes igen.

Efterårssysler

24.10.2019 | Det har været et regnfuldt efterår, men de seneste dage har der været skønt her i haven. Jeg er ved at dele stauder - blandt andet floks. Det fortæller jeg om i denne uges video, hvor jeg også er i krukkekøkkehaven. Blandt andet med at lægge hvidløg i krukker.

Farvel til dahliaerne

10.10.2019 | I dag har vi gang i det tunge maskineri. Vi er ved at tømme krukker for blandt andet dahliaer. De skal jo pakkes ned, inden det begynder at blive alt for koldt i vejret. Og det handler altså også om, at vi skal have krukkerne klar til alle forårsløgene.

Så blev det oktober

03.10.2019 | Selv om det for alvor er blevet efterår med blæst og en del regn, er der stadig meget, der skal gøres i haven. Her ligger vi ikke på den lade side!

Hvidt og grønt er altid godt

26.09.2019 | Lige nu glæder jeg mig over, at haven stadig er rig på løv. Og at det varer lidt, før de gyldne farver indfinder sig. Grøn er endnu den overvejende farve. Og de hvide blomster lyser op.

Dahliaer i krukker

19.09.2019 | Her i sensommeren glæder jeg mig i den grad over de farvestrålende dahliaer, der frembyder en blomsterrigdom, som ikke andre planter kan på denne årstid. De leverer et sandt festfyrværkeri.

En sensommerbuket

12.09.2019 | Her i sensommeren bugner haven af blomster, der kan bruges til buketter. Ikke mindst dahliaerne er fantastiske. Men de skal have selskab af andre vækster, når de bindes.

Den kulinariske køkkenhave

05.09.2019 | Som jeg før har fortalt, er min nye store passion at dyrke køkkenurter. Ikke blot i drivhusene, men også i potter og krukker. I denne uges video viser jeg, hvordan det går. Slet ikke så tosset endda …

Skønne solsikker

29.08.2019 | I denne uges video viser jeg nogle af de solsikker, som jeg i år dyrker i krukker. Det er første gang, jeg prøver at så dem direkte i krukker. Det virker rigtig godt og skaber højde og blikfang.

Ude godt, men hjemme bedst

22.08.2019 | Efter en sommerturne rundt til skønne danske haver, er jeg nu tilbage i min egen have. Og jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at vise jer rundt. Det er som bekendt sensommer, og det jeg blandt andet vil fortælle om, er mit røde krukkearrangement, som mange så i sidste weekend, hvor jeg havde åben have.

Lottes have

15.08.2019 | Lotte er endnu en af de haveejere, jeg præsenterer i min bog: 'Små haver. Store drømme'. Og hendes have i Valby er i sin egen klasse. Tænk en gang; blot 70 kvadratmeter og ikke mindre end syv haverum. Det er helt fortryllende.
Preview

Ullas have

08.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg nu nået til Virum, hvor jeg besøger Ulla Bergstrøm. Hun har en drømmedejlig have.

Susannes have

01.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg i denne uge kommet til Susanne Gerlows rækkehushave i Dyssegård nord for København. En have på blot 150 kvadratmeter …
Vis flere videoer