Log ind

Lottes have

Lotte er endnu en af de haveejere, jeg præsenterer i min bog: 'Små haver. Store drømme'. Og hendes have i Valby er i sin egen klasse. Tænk en gang; blot 70 kvadratmeter og ikke mindre end syv haverum. Det er helt fortryllende.

.

Kommentarer
Jytte 2 år siden
Hvor er hun sød Charlotte, og hvilken yndig fantasi! Jeg bliver helt henført og ville ønske, at jeg havde overskud til at gå i gang med rafter og vinduer og, hvad har vi. Tak til jer begge
og Happy Gardening
til alle i klubbern
Jytte
Jytte 2 år siden
Undskyld Lotte, at jeg kom til at give dig et halvt forkert navn :) Det er nok, fordi min datter hedder Charlotte; men det er nu stadig en helt vindunderlig lille plet, du har skabt.
Claus 2 år siden
Kære Jytte, du er sørme ikke den eneste, der kommer til at bytte rundt på navne. Det kommer jeg også nogle gange til. Kh Claus. NB. Lotter er både sød og meget kreativ
Ingegerd 2 år siden
Tack för alla fina , inspirerande besök i andra trädgårdar med olika stilar. Fint att se det vackra i det som inte alltid är perfekt , som i den här trädgården.
Allt gott!
Ingegerd
Claus 2 år siden
Kære Ingegerd, tak for dine rosende ord. Kh Claus
Ulla 2 år siden
Sikke en dejlig video af Lottes fine lille have. Det er imponerende og inspirerende hvor meget hun har fået ud af så få kvadratmeter. Kh Ulla/have02
Claus 2 år siden
Kære Ulla, ja, det er helt utroligt, hvad Lotte har skabt. Kh Claus
Anette 2 år siden
Tak for en perlerække af inspirerende “havebesøg” 🤩
Ideer flyver rundt i mit hovede lige nu
De bedste hilsner Anette
Claus 2 år siden
Kære Anette, det er skønt at blive inspireret af andres haver. Dbh Claus
Bonnie 2 år siden
Tusind tak, for en dejlig rundvisning. Jeg kender jo godt Lottes have fra IG, men det er noget helt andet at gå lov til at være med live. Det er nogle voldsomt lækre høns - og hvis vi måtte have høns i vores haveforening, så havde jeg også nogle. Flot video - som altid. Mange hilsner Bonnie
Claus 2 år siden
Kære Bonnie, jeg er også helt forelsket i hønsene. Kh Claus
Anita 2 år siden
Kære Claus
Sikke dog en eventyr have , så anderledes, sjov og vældig inspirende , men har jo bogen , den er så sjov haven , utroeligt at planterne gror så flot , hønsene de er da bare så sjove og fine , kagen er da også en lækker en som den lå der og nyder livet, kaniner havde vi også som børn , børn er glade for dem.
Tak for et fantastisk havebesøg i dag , skønt at se haven på det her tidspunkt af året også , flot som altid , vil også sige tak for din gæstfrihed og at du altid deler din planteglæde og haveglæde også .
Vil lige spørge om du ku tænke dig at se min have , sådan rigtig på et tidspunkt du ku tænke dig ?
Jeg har jo været på havebesøg en del gange efterhånden .
Fortsat god weekend til dig og alle jer andre .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 år siden
Kære Anita, tak for din hilsen. Jeg skriver til dig, når jeg kommer til Fyn, men det bliver nok først næste år. Der er så meget lige nu. Jeg er i gang med bogskriveri. Kh Claus
Dorrit 2 år siden
Hej. Sikke en skønhave. Det er nogle dejlige videoer du laver. Min mand og jeg besøgte din have i lørdags - en dejlig oplevelse. Du har virkelig en skøn have, hvor man som gæst føler sig velkommen. Vi har en grund på ca 1500 kvadratmeter, hvor forhaven trænger til fornyelse, så besøget hos dig gav os ny energi og nogle gode ideer. En tak til dine gartner og dig for en dejlig eftermiddag.
Venlig hilsen
Dorrit og Jacob

Claus 2 år siden
Kære Dorrit og Jacob, Tak for jeres besøg. Det var hyggeligt at hilse på jer. Er glad for, at I bliver inspirerede. Dbh Claus
Tina 2 år siden
Kæreste Claus En skøn lille plet med masser af inspiration, interessant at høre om hønseracen, måske man skulle vælge den?
Det er imponerende at se hvad Lotte kan få ud af sine 70 kvm. Knus Tina
Karen 11 måneder siden
kære Claus Dalby.
Ja også denne have var skøn. Jeg nyder her i den ikke særlig kolde vinter at se Dine havebesøg igen og igen . Dejligt at se så mange udgaver af haver der er i lille Dannevang og faktisk at der bare skal fri fantasi til for at skabe eventyr - så skønt. Hvordan har Du egentlig udvalgt de haver Du har besøgt ? Jeg er så glad for at man kan hente de enkelte videoer og se dem igen og igen. Det er en stor inspiration for mig. Tak skal Du have.
Bedste hilsner
Karen Søborg

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.

Snart advent

26.11.2020 | Der er kun nogle få dage til advent, så i denne uge er det et par forholdsvis hurtige og nemme adventsdekorationer, Hanne Utoft kommer med forslag til.

Adventsinspiration

19.11.2020 | Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans.

Løvfaldstid

12.11.2020 | Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen.

Så blev det november

05.11.2020 | Det er svært at få armene ned … Efteråret viser sig stadig fra sin mildeste side, og det er så herligt, at vi stadig kan være ude og være i gang. Der er meget at glæde sig over.

En tur i drivhuset

29.10.2020 | I dag er jeg rykket ind i det vinteropvarmede drivhus, hvor jeg vil vise lidt rundt. Men jeg viser selvfølgelig også, hvad der sker i haven. Det lune vejr gør, at vi stadig kan lave meget derude.

Bær og blade

22.10.2020 | Det er stadig det skønneste vejr. Mildt og rart, så det er fint at gå i haven. Og der er så meget at glæde sig over. Ikke blot det gyldne løv. Dette fortæller jeg om i denne uge.

Efterår i skovhaven

15.10.2020 | Der er endnu blade på træer og buske, og skovhaven har stadig meget at byde på. Vi har haft travlt med at plante nyt, og det er dejligt at tænke på alt det, der vil pible frem til foråret.

Sensommerblomstrende stauder

08.10.2020 | Selvom vi er et godt stykke inde i oktober, og det med god ret kan kaldes efterår, er der stadig meget i blomst. I denne uge fortæller jeg om sensommerblomstrende stauder og andre vækster. Det er så dejligt, at der stadig er noget i blomst.

Nu er det efterår

01.10.2020 | Så er det for alvor efterår, men det betyder ikke, at blomstringen er ovre. Især sommerblomsterne, som vi såede i det tidlige forår, kvitterer stadig, og der bliver plukket mange buketter. Særligt af de smukke stolt kavaler.

Hvidt i hvidt

24.09.2020 | Snart er det efterår, og risikoen for nattefrost bliver større og større. Og med den bliver der sat et endeligt punktum for dahliablomstringen. Men heldigvis har vi dem endnu, og i denne uge handler det om de hvide.
Preview

Frodighed

17.09.2020 | Der er stadig frodigt i haven, og det er dejligt med de varme dage, vi har haft på det seneste. Faktisk synes jeg, at det har været en fin vækstsæson i år. Også i denne uge vil jeg vise nogle af mine dahliaer.
Vis flere videoer