Log ind

Mathias Emil

På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Kommentarer
Leif 1 År siden
Skønt at se haven i levende billeder. Følger den på Instagram. Så skøn en have og så meget man også lærer fra Mathias Emil.
Claus 1 År siden
Hej Leif, Tak for din søde hilsen. Ja, det er en rigtig skøn have.
Jytte 1 År siden
Hvor sjovt at få sat ansigt på Mathias Emil! Jeg synes. næsten, at jeg kender ham fra dengang for snart mange år siden, da han var en af de flittige kommentatorer på din blog -vidste jo bare ikke, hvordan han så ud. Stort til lykke til ham for den fine pris fra Kolonihaveforbundet og en kærlig havehilsen til dig med tak for de fine havevandringer.
Happy Gardening,
Jytte
Claus 1 År siden
Kære Jytte, så hyggeligt at høre fra dig. Og som du skriver, er der godt at få sat ansigt på Mathias Emil.
Nette 1 År siden
Wow, en dejlig have! Jeg kan sandelig godt forstå, at haven har vundet Kolonihaveforbundets fornemme pris.
Genial idé at grave drivhuset ned. I det hele taget fornemmer jeg, at pladsen er godt udnyttet. Tilpas kolonihaveagtig og meget velholdt uden at være stram.
Claus 1 År siden
Kære Nette, ja ideen med at grave drivhuset ned, er rigtig god.
Tina 1 År siden
Sikken en dejlig have.
Dejligt at høre, at forældrene har støttet ham og de må være utrolig stolte over deres dygtige søn. Det er jo ikke alle drenge der skal spille fodbold.
Kolonihaver er noget særligt, men denne er i top.
Hilsen Tina
Claus 1 År siden
Kære Tina, du har så helt ret: Det er ikke alle drenge, der skal spille fodbold. Sød kommentar.
Anita 1 År siden
Kære Claus
Endnu en have med Wau på Wau
Mathias er også dygtig , jeg kan mærke den fantastiske stemning på jeres tur rundt i haven og søde lille Effie , det bliver spændende at se når de får lavet udekøkken er sikker på det bliver flot , det er jo fantastisk hvad de har opnået på bare 4 år og så flot med prisen de har fået . Jeg bor jo ikke så langt fra Mathias ‘s kolonihave , han siger at jeg er velkommen på besøg , det må jeg lige tage at gøre om noget tid .
Tak for endnu en fantastik havevideo
Rigtig god weekend til jer og jer allesammen
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 1 År siden
Kære Anita, så vidt jeg husker, er du også Mathias Emils frisør. Du må da tage imod invitationen. Kh Claus
Jette 1 År siden
Kære Claus
Tak for en inspirerende tur hos Mathias Emil netop her på kanten til forår, pudsigt mht til portalen, jeg er netop i gang med portal og port i min egen have, og planen er at den skal males rød og have selskab at buksbom boblebad sammen med zebragræs og kæmpe Verbena. Der er altid nye tiltag i haven om foråret - det er så skønt, at en have altid er i forandring i årstiderne.
Dbh Jette Simonsen 🌷
Bogense
Claus 1 År siden
Kære Jette, Det lyder spændende med portal og buksbom-boblebad. Herligt med nye projekter. Kh Claus
Pia 1 År siden
Kære Claus
Lige et lille pip herfra det midtfynske, er jo ikke så flittig til at få skrevet, men alle de forskellige medier tage jo tiden. Instragram blev jo en hel ny verden her først på året så du bliver fulgt på sidelinjen alle steder.
Stort tillykke til Matias Emil. ja jeg husker også godt ham fra blogtiden som den unge fyr der var ivrig til at følge med den store haveguru (Forstås med et smil om læben) Tak for turen rundt i hans paradis, dejligt at se at unge mennesker også har stor glæde af planter, jord og hvad dertil hører . Mange gange er det jo noget der kommer med årene og når ungerne er fløjet fra reden.
Rigtig god weekend Claus
Knus herfra det midtfynske, Pia
Claus 1 År siden
Kære Pia, så hyggeligt med din hilsen. Ja, du var jo også med fra bloggens spæde start. Dejligt med din hilsen her. Kh Claus
Pia 1 År siden
Ja, det var jeg og det har været yderst lærerigt at følge dine fodspor lige siden ........ja, som jeg skrev dengang billebenene have travlt på dine havegange og det HAR DE STADIG, du gør du fabelagtigt og fantastisk til stor glæde for rigtig mange mennesker.
Kh Pia
Lene 1 År siden
Hej Claus
Tak for dejlig rundvisning i Mathias Emils skønne have. Synes dog programmet var aaalt for kort, for jeg kunne sagtens have tænkt mig at høre meget mere om både krukker og klematis. Men så har jeg måske noget at glæde mig til, hvis du og holdet vender tilbage senere :-)
Som rimelig ny i haveverdenen er jeg for 3. gang ved at se alle dine tidligere videoer igennem for at få råd og inspiration til beskæring, plantning og gødning. Tak for uvurderlig hjælp på den front.
Mange hilsner Lene
Claus 1 År siden
Kære Lene, jeg er glad for, at du synes, at programmet var for kort. Hellere det, end du fandt det for langt. Du er da helt utroligt; tænk en gang, at du for tredje gang er ved at se alle videoerne. Du er godt nok videbegærlig. Det glæder mig. Dbh Claus
Tina 1 År siden
Kæreste Claus Det var vidunderligt at se Mathias Emils og Rasmus have. Mathias Emil er superdygtig og kreativ. Det er altid spændende at se Hans buketter og indretning. Og så har jeg et soft spot for ham, han har mops ligesom os og han var den Aller allerførste der kommenterede mit opslag opslag på bloggen tilbage i 2012. Han er samtidig en rigtig sød fyr. Knus Tina
Claus 1 År siden
Kære Tina, jeg kan kun give dig ret. Er sikker på, at Mathias Emil smiler ... Kh Claus
Mona 1 År siden
En rigtig dejlig have. Den vil jeg gerne se på et andet tidspunkt af året :-)
Claus 1 År siden
Kære Mona, måske kommer vi tilbage. Det ville være hyggeligt. Kh Claus
Morten 1 År siden
Sikke en dejlig tur i Mathias Emil og Ramus kolonihave, det er virkelig utrolig hvad de har fået ud af det havelod. Og absolut velfortjent med en ærespræmie.
Claus 1 År siden
Kære Morten, ja det er imponerende. Det tilslutter jeg mig. Kh Claus
Mathias 1 År siden
Kære Claus,
Tak for jeres hyggelige besøg. En dejlig augustdag som jeg tænker tilbage på med glæde. Katrine har fanget så mange fine motiver, ikke mindst af min lille hund Effie. I må komme igen en anden gang og filme i resten af haven!
Jeg bliver så glad, når jeg læser kommentarerne ovenfor. En stor sidegevinst ved at dele sin have er at få lov til, at følge med hos andre. Jeg sætter stor pris på den slags bekendtskaber som i heldige tilfælde bliver til venskab. Der har vi havemennesker et særligt bånd :-)
Kh fra Mathias Emil
Claus 1 År siden
Kære Mathias Emil, håber og tror, at du labber alle roserne i dig. De er så velfortjente. Ja, det er dejligt med fælles- og bekendtskaberne. Kh Claus
Sune 1 År siden
What a ravishing little garden Mathias Emil and Rasmus have created, many congrats with winning the price too.
Love to see the place again in a different season so do please visit it again.

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?

Forår i fuldt flor

06.05.2021 | Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.Vis flere videoer