Log ind

Påskeklokker i bukketer

Der er endnu ikke mange blomster i haven. Erantis og vintergæk har blomstret i nogle uger, og de første påskeklokker er sprunget ud. Det drejer sig om nogle enkelte grupper, der er ekstra tidligt på dem. Sådan er det hvert år; mens de fleste stadig lader vente på sig.

.

Kommentarer
Karen 9 dag(e) siden
En fantastisk dejlig blomst. God weekend.
Mvh Karen
Claus 8 dag(e) siden
Kære Karen, tusind tak. Dbh Claus
Tina 9 dag(e) siden
Kæreste Claus Åh det er bare en sådan skøn blomst, har lige købt tre nye hos Spien. Det er svært at lade være. Hvor er det dog pragtfuldt med alle de mange forskellige du har . Knus Tina
Claus 8 dag(e) siden
Kære Tina, man kan aldrig få for mange påskeklokker. Kh Claus
Reidun 9 dag(e) siden
Tusen takk for tipset med å skjære gjennom stilken på Påskeklokkene. Det skal jeg benytte når jeg tar inn av mine klokker. Du hadde så mange flotte , forskjellige Påskeklokker. Jeg fikk veldig lyst til å skaffe meg flere av disse. Takk for hagerundturen. Veldig inspirerende! Mvh Reidun Rørtveit Larsen
Claus 8 dag(e) siden
Kære Reidun, ja, det er et godt tip med at ridse stænglen. Du kan være sikker på, at det virker. Dbh Claus
Annette 9 dag(e) siden
Hejsa Claus. Den meget dybviolette påskeklokke, hvad er navnet på denne skønhed ? Kærligst Annette Holm
Claus 8 dag(e) siden
Kære Annette, påskeklokker har ikke nogle sortsnavne, med prøv at få ind og lad dig friste på gartnerietspiren.dk. Kh Claus
Morten 8 dag(e) siden
Kære Claus

Det er virkelig en af de skønneste forårs blomster, jeg ville virkelig ikke undvære den i haven. Heldigvis plejer vores først at blomstre når havesæsonen er så småt er kommet i gang sidst i marts.
Ha en rigtig god weekend.

Kh Morten
Claus 8 dag(e) siden
Kære Morten, vi er mange, der ikke ville undvære denne skønne staude i haven. Du har helt ret. Kh Claus
Anita 7 dag(e) siden
Kære Claus
Sikke en skøn haveklub video , de er da så pragtfulde alle dine påskeklokker , de skønneste farver , især den store buket du lavede til sidst , jeg tror jeg vil se om jeg kan komme til Spiren en tur nu må vi se hvad muligheder der byder sig .
Så lige lidt fra mit fag med et glimt i øjet , dit hår gror da hurtig fra haven og så lige i drivhus hvor du laver en buket i lille vase med Trolle grene , en lille ting som jeg syntes er så sjovt , også når jeg ser film nogen gange ka jeg se at der er detaljer som er forskellige i samme scene .
Men til min store ærgelse er vi lige rejst på ferie når der er åben have om fredag , vi rejser torsdag morgen , sådan er det , tror at jeg vil til foredrag i Århus , det vil jeg glæde mig til .
Så vil jeg glæde mig til næste uges video .
Nyd resten af denne søndag , til jer og alle i andre .
Kærlig hilsen Jørgen og Anita
Claus 5 dag(e) siden
Kære Anita, tak for hyggelig kommentar. Ja, selvfølgelig lægger du som frisør mærke til mine skiftende frisurer … Det skyldes, at vi nogle gange producerer over længere tid, og så vokser håret jo! Kærlige hilsner fra Claus
Louise 3 timer siden
Kære Claus
Jeg er ofte lidt bagud med at få set dine videoer, men så sørger jeg da også for at sætte tid af til at se flere i træk.
Jeg ved ikke om du får mulighed for at læse kommentarer på videoer som ikke er den nyeste, men jeg giver det et forsøg alligevel. Du omtaler et paradisæble træ i din video - må jeg spørge hvilken sort du har plantet mellem "terrasse bedene"? Jeg er selv på udkig efter et paradisæble træ, men har endnu ikke fundet den sort der giver mig det udtryk jeg ønsker i haven. På forhånd tak.
Kærlig hilsen Louise

Et kig bag kulisserne

14.02.2019 | Det er stadig begrænset, hvor meget, der sker i haven, selv om det er mildt; ja ligefrem lunt!
Spændende er det at se, hvordan de næste uger bliver. Uanset hvad, står de sarte planter lunt og godt i det vinteropvarmede drivhus, som jeg I skal se i denne uges video.

Påskeklokker i bukketer

07.02.2019 | Der er endnu ikke mange blomster i haven. Erantis og vintergæk har blomstret i nogle uger, og de første påskeklokker er sprunget ud. Det drejer sig om nogle enkelte grupper, der er ekstra tidligt på dem. Sådan er det hvert år; mens de fleste stadig lader vente på sig.

På blomstertorvet

31.01.2019 | I denne uge skal I med en tur på blomstertorvet her i Aarhus. Det er en grossist - Proflora, der sælger til professionelle blomsterfolk. Jeg elsker at komme derud, især ved vintertide, hvor der jo ikke er meget at plukke af i haven. Men på torvet bugner det med forårsblomster lige nu. Bare vent og se …

Et nyt projekt

24.01.2019 | Selv om vi blot er først på året, er jeg allerede i gang med at gøre mig tanker omkring nye projekter. Og i denne uge løfter jeg sløret for, hvilke nye planer jeg har for mine krukkearrangementer. Det handler om, at jeg i år vil til at dyrke grøntsager.

En tur i skoven

17.01.2019 | I denne uge skal I med mig en tur i skoven. Ikke fordi, der er så meget at kigge på derovre rent blomstermæssigt - slet ikke. Nej; det handler om et par kæmpe maskiner, der har været i gang nogle måneder. Jeg tager Nero med, og sammen går vi over for at se, hvorfor det larmer.

Gensyn med Holland

10.01.2019 | I januarhaven er det mildt, og der er nogle ting, jeg endnu ikke har fået plantet. Derfor er det godt, at det stadig er plusgrader.
Også i denne uge besøger jeg Marieke Nolsens dejlige have i Holland.

Hos Marieke Nolsen

03.01.2019 | Så er vi i gang med et nyt haveår, og jeg glæder mig i den grad til at inspirere. Selv om det er koldt og råt, er der alligevel ting, der kan gøres derude.
Desuden skal I med til Holland, hvor jeg besøger Marieke Nolsens charmerende skærehave.

Rigtig godt nytår

27.12.2018 | Så er atter et år gået, og det har været en stor glæde for mig at guide jer gennem mit haveliv endnu en sæson. I denne uge dækker jeg nytårsbord, og så skal I med en tur til Holland.
Så er atter et år gået, og det har været en stor glæde for mig at guide jer gennem mit haveliv endnu en sæson. I denne uge dækker jeg nytårsbord, og så skal I med en tur til Holland.

Fjerde søndag i advent

20.12.2018 | Nu er der altså ikke længe til jul. Så i denne uge kommer jeg med inspiration til julebordet. Desuden skal I atter en gang med på haverejse. I denne uge er jeg i Tyskland.

Tredje søndag i advent

13.12.2018 | Nu er vi næsten fremme ved tredje søndag i advent, og julen nærmer sig med hastige skridt. I denne uge sætter jeg fokus på hyacinter, der både pynter ude og inde, og så skal I også med til England.

Anden søndag i advent

06.12.2018 | Nu er det snart den anden søndag i advent, og i denne uge viser jeg, hvordan I nemt og hurtigt kan pynte en færdig grankrans. Desuden skal I med til England - til Dorset Walled Garden.

Første søndag i advent

29.11.2018 | 
… ja, det er det lige om lidt. Så det er tid til at få lavet en adventsdekoration og få fat i et kalenderlys, hvis det ikke allerede er sket. I denne uge har jeg indrettet juleværksted i køkkenet. Og desuden skal I med en tur til en af Englands skønneste haver.

Anders og Signe

22.11.2018 | I sidste uge var vi på besøg på Gartneriet Brændtvad på Djursland, hvor Anders fortalte om mistelten. Anders er en fantastisk fortæller, og han har meget på hjerte, så derfor besøger vi i denne video gartneriet igen. Og I skal også hilse på Anders' utrolige søster Signe.

Gartneriet Brændtvad

15.11.2018 | Julen står for døren, og snart skal jeg ikke alene til at lave dekorationer, men også buketter. Her bruger jeg rigtig gerne mistelten. Jeg er så heldig at have min egen private leverandør, nemlig Anders fra Gartneriet Brændtvad, og ham besøger vi i dag.

Ude med spaden

08.11.2018 | Det er da helt fantastisk, at vejret er så mildt. Og det er rigtig praktisk, når der er så meget, der stadig skal gøres. Jeg husker med gru nogle år, hvor jorden allerede blev dækket af sne på dette tidspunkt. Lad os håbe, at det varer noget endnu.

Meget at gøre

01.11.2018 | I den forløbne uge har vi haft frost, men nu er det igen ganske - for ikke at sige meget - mildt. Derfor er det en stor glæde at arbejde ude. Og heldigvis for det, for der er stadig meget at gøre.

Efterårsglæde

26.10.2018 | På det seneste har vi haft skønne og solrige efterårsdage, men også en del storm. Der er alligevel meget at glæde sig over. Blandt andet det sparsomme løv, der er tilbage på træer og buske, men også at dahliaknoldene nu står til vinteropbevaring i garagen.

Jeg ved, hvor der findes en have

18.10.2018 | Det er efterår, og der er meget at glæde sig over. Gyldne farver og smukt vejr … Men jeg tror alligevel, at vi er mange, der ser frem til, det igen bliver forår. I denne uge skal vi dog ikke kigge frem, men tilbage. Jeg inviterer jer nemlig med til Ivy Høghs fantastiske have ved Tange sø.
Vis flere videoer