Log ind

Snart er det nytår

Snart er det slut på et år; et år, der også har været et rigtigt fint haveår. Men først skal vi lige fejre nytår, og i denne uges video kommer jeg med et par pynteforslag til årets sidste dag. Desuden skal I med til Tyskland.

.

Kommentarer
Jytte 2 år siden
Mange tak, Claus! Og rigtigt Godt Nyt År til dig! Det har været skønt at være på besøg hos dig hver uge året igennem - og wauw! Sikke en video at slutte af med! Sådan en have, som du her viser, drømmer jeg virkelig om - på udvalgte steder af min grund altså - men det er svært! Det ser så legende, yndigt ud, enkelt og sammensat på samme tid, men det er sandelig en kunst at få det til at spille sammen hele sæsonen igennem. Der er virkelig noget at glæde sig til at gå i gang med, når det bliver forår. Lige nu glæder jeg mig imidlertid i en sen nattetime over, at min have og mit hus ikke blev molesteret for nogle timer siden, da jeg havde ildebrand. Brandvæsenet var virkelig hurtigt i vendingen og særdeles effektivt, så der røg kun et par skure med brænde, værktøj og haveting samt min bil, som til gengæld brændte helt ud. Det kunne bare være gået meget værre, så jeg skal glæde mig over det begrænsede omfang ..... men kan ikke sove! Derfor kigger jeg på den fine have i stedet og på dine smukke og inspirerende buketter.
Jeg glæder mig til at se og høre nyt fra dig i det nye år
og sender kærlige nytårshilsner
Jytte
Claus 2 år siden
Kære Jytte, pyha - det var godt nok noget af en forskrækkelse. Godt, at det ikke gik værre, end det gjorde. Tænk en gang, at du har overskud til at skrive her. Godt nytår. Kh Claus
Anette 2 år siden
Härligt att få lite sommar så här när det är som mörkast. Gott Nytt År önskar Anette i Svedala
Claus 2 år siden
Kære Anette, tak i lige måde. Kh Claus
Bonnie 2 år siden
Kære Claus.
Tak for en dejlig video fra en skøn sommer og en pragtfuld have. Hvor ser den bare fantastisk ud. Jeg glæder mig til at se det samlede resultat, når bogen om cottagehaver udkommer. Også rigtigt godt nytår til jer. Og tusind tak for det gamle.
Mange hilsner Bonnie
Claus 2 år siden
Kære Bonnie, Jeg glæder mig også til at få bogen færdig. Jeg hygger mig. Også godt nytår til jer. Kh Claus
Birgitte 2 år siden
Kære Claus.
Dejligt at du tager os med til disse dejlige haver. Jeg glæder mig til din nye bog udkommer..
Du ønskes godt nytår af Birgitte.
Claus 2 år siden
Kære Birgitte, tak for din hilsen. Jeg sidder netop nu og arbejder på bogen. Det er hyggeligt. Dbh Claus
Morten 2 år siden
Kære Claus

Sikke en have at slutte af med, virkelig fantastisk stemning og sikken frodighed, det må være en nydelse at opleve. Det bliver spændende at se alle de haver i din nye bog til næste år.
Men ellers tak for alle dine videoer hver uge, altid rart at blive inspireret og få gode fif.
Rigtig godt godt nytår.

Knus Morten
Claus 2 år siden
Kære Morten, ja dette er også en af mine absolutte yndlingshaver. Også godt nytår til jer, tak. Kh Claus
Anita 2 år siden
Kære Claus
Hvor er det en sød gaveidé med den blomstrende æske , og nem at lave , farverne er så skønne både i æsken og i buket i vasen .
Det er en fantastisk have du viser i denne uge , kan godt forstå du er betaget af den især køkkenhaven , den er jeg vild med . De imponerende høje hække , godt mine ikke er så høje , så ku jeg ikke klippe dem selv . Tak for alle dejlige haver hele året rundt og især din egen have med alle de spændende ting der foregår .
Rigtig godt nytår til dig og alle jer andre .
Nytårs kram herfra Anita og Jørgen
Claus 2 år siden
Kære Anita, tak for din hilsen. Ja, det er nogle imponerende høje hække. Også godt nytår til jer, tak. Kh Claus
Anette 2 år siden
Kære Claus

Tak for at tage os med på endnu et inspirerende havebesøg. Jeg glæder mig til din nye bog, som sikkert kan give inspiration til mit nye haverum, hvor der indtil videre kun er græs, men som skal være mere cottagehave-agtigt end resten af haven.

Godt nytår
Anette
Tina 2 år siden
Kæreste Claus Tusinde tak for ideer til den yndigste buket og dekorationskasse. Virkelig smukke. Spændende Cottagehave især med de høje hække. Tak for al inspiration i år. Rigtig godt nytår. Knus Tina
Claus 12 måneder siden
Kære Tina, selv tak. Også godt nytår til jer. Kh Claus
Iris 2 år siden
Kære Claus
Tak for en dejlig video.
Hjertelig tak for endnu et år i din Haveklub. Tusind tak for inspiration og besøg i smukke haver, både i ind-og udland.
Ønsker dig og dine kære et godt og lykkebringende Nytår.
Mange kærlige hilsener Iris.
Claus 12 måneder siden
Kære Iris, dejligt at høre fra dig. Ønsker også dig og dine et godt nytår. Kh Claus
Anita 2 år siden
Kære Claus
Troede jeg havnede skrevet , men har nok ikke fået trykket på sende .
Det er igen en fantastisk lærerig haveklub video , syntes gaveæsken er så fin , og den fantastiske have kan godt forstå din begejstring , hækkende er så flotte dem ville jeg ku klippe selv , men flotte er de , køkkenhaven den er så fin ja hele haven er imponerende .
Tak for et fantastisk haveår på alle måder .
Rigtig godt nytår til dig og jer allesammen.
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 12 måneder siden
Kære Anita, du har helt ret; det er en imponerende skøn have. Også godt nytår til jer. Kh Claus
Karen 9 måneder siden
Kære Claus
I disse tider nyder jeg at gense nogle af dine udsendelser, der altid er så inspirerende, tusinde tak for det. Har du mulighed for at fortælle hvor man kan købe de super flotte stengræskar, man ser i starten af denne udsendelse?
De rærligste hilsner
Karen

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.

Snart advent

26.11.2020 | Der er kun nogle få dage til advent, så i denne uge er det et par forholdsvis hurtige og nemme adventsdekorationer, Hanne Utoft kommer med forslag til.

Adventsinspiration

19.11.2020 | Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans.

Løvfaldstid

12.11.2020 | Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen.

Så blev det november

05.11.2020 | Det er svært at få armene ned … Efteråret viser sig stadig fra sin mildeste side, og det er så herligt, at vi stadig kan være ude og være i gang. Der er meget at glæde sig over.

En tur i drivhuset

29.10.2020 | I dag er jeg rykket ind i det vinteropvarmede drivhus, hvor jeg vil vise lidt rundt. Men jeg viser selvfølgelig også, hvad der sker i haven. Det lune vejr gør, at vi stadig kan lave meget derude.

Bær og blade

22.10.2020 | Det er stadig det skønneste vejr. Mildt og rart, så det er fint at gå i haven. Og der er så meget at glæde sig over. Ikke blot det gyldne løv. Dette fortæller jeg om i denne uge.

Efterår i skovhaven

15.10.2020 | Der er endnu blade på træer og buske, og skovhaven har stadig meget at byde på. Vi har haft travlt med at plante nyt, og det er dejligt at tænke på alt det, der vil pible frem til foråret.

Sensommerblomstrende stauder

08.10.2020 | Selvom vi er et godt stykke inde i oktober, og det med god ret kan kaldes efterår, er der stadig meget i blomst. I denne uge fortæller jeg om sensommerblomstrende stauder og andre vækster. Det er så dejligt, at der stadig er noget i blomst.

Nu er det efterår

01.10.2020 | Så er det for alvor efterår, men det betyder ikke, at blomstringen er ovre. Især sommerblomsterne, som vi såede i det tidlige forår, kvitterer stadig, og der bliver plukket mange buketter. Særligt af de smukke stolt kavaler.

Hvidt i hvidt

24.09.2020 | Snart er det efterår, og risikoen for nattefrost bliver større og større. Og med den bliver der sat et endeligt punktum for dahliablomstringen. Men heldigvis har vi dem endnu, og i denne uge handler det om de hvide.
Preview

Frodighed

17.09.2020 | Der er stadig frodigt i haven, og det er dejligt med de varme dage, vi har haft på det seneste. Faktisk synes jeg, at det har været en fin vækstsæson i år. Også i denne uge vil jeg vise nogle af mine dahliaer.
Vis flere videoer