Log ind

Staudeblomsten

I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Kommentarer
Leif 2 år siden
Sikke et imponerende sted. Glæder mig til næste video.
Claus 2 år siden
Kære Leif, Ja, det er et utroligt skønt sted. Og jeg glæder mig også til at komme tilbage.
Berit 2 år siden
Haven som skal ses flere gange , en helt fantastisk sted bare gå rundt og nyde hver enkelt blomst. Det rene eleksir for sjælen .
Claus 2 år siden
Kære Berit, tak for din hilsen. Jeg fornemmer, at du kender stedet. Heldigvis har jeg heller ikke langt derud.
Karen 2 år siden
Hvor er jeg glad for, du er blevet så glad for Staudeblomsten. Det er jeg jo også, og jeg kommer der med jævne mellemrum, for der er altid noget nyt at se på. Morten og Kirsten er de sødeste mennesker, og knalddygtige og visionære er de også. Staudesalget i september er et tilløbsstykke, jeg nødig vil gå glip af. Det er jo 'my hood' - vi bor kun få minutter derfra i Skivholme. Kig ind og få en kop kaffe, næste gang du kommer forbi - helt uofficielt og uden kamera :-)
Kh, Karen
Claus 2 år siden
Kære Karen, du har helt ret i, at det er et skønt sted og også i, at Morten og Kirsten er nogle dejlige mennesker. De kommer for øvrigt på besøg her om nogle dage. Det skal nok blive hyggeligt. At du bor så tæt på, var jeg ikke lige klar over. Tak for invitation. Kh Claus
Anita 2 år siden
Kære Claus
Jeg mangler ord for dennne fantastiske have , bare så imponerende med alle de mange planter , jeg vil glæde mig til du viser fra haven til august igen .
Tak for turen , og de bedste ønsker til jer allesammen om en god weekend og en fantastisk juli sommer måned .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 år siden
Kære Anita, ja, man kan godt bliver helt målløs over sådan en have. Og jeg glæder mig også til at komme tilbage. Kh Claus
Helle 2 år siden
Kære Claus.
Tak for et fantastisk syn og ikke mindst tak til den familie som er så vildt dygtige til at lave en have der er så smuk ikke mindst set oppefra.
Det er et vildt smukt syn.
Tak for turen og glæder mig til dit næste besøg.🌸🌸
Venlig hilsen Helle Czubanick.
Claus 2 år siden
Kære Helle, Tak for hilsen. Ja, det er skønt med mennesker, der skaber drømmedejlige steder, som andre også kan få glæde af. Dbh Claus
Mathias 2 år siden
Kære Claus,
Sikke mange fine hække og stauder. Det hvide område der omkring bænken med fjerblomst, kæmpeslør og bynke ser fantastisk ud. Jeg kan så godt lide det høje, lette og levende.
Vi må forbi Staudeblomsten næste lørdag til åben have. Vi kører næsten lige forbi på vej i sommerhus.
Rigtig dejlig sommer til dig og resten af haveklubfolket :-)
Jeg elsker jo at følge med i alt hvad du viser både her og der,
Kh fra Mathias Emil
Claus 2 år siden
Kære Mathias Emil, god idé at tage forbi Staudeblomsten. Der er så meget skønt at kigge på. Rigtig god ferie. Glæder mig til at se jer her i august. Kh Claus
Karen 2 år siden
Ja utrolig smukt sted.Er man bekendt med alle disse skønne steder når man bor båden side af dammen ? Jeg har sammen med min datter mand og sviger søn lige besøgt Troensehaven og. det er da også et vidunderligt sted. Jeg var der den weekend hvor vejret var underskønt , kommer gerne igensnere ,sydfyn ergo virkeligg et besøg værd . God sommer.
Bedste hilsner Karen , søborg
Claus 2 år siden
Det er altid fint at besøge andre haver. Det lærer man (også jeg!) meget af. Heldigvis har Staudeblomsten åbent flere gang i løbet af sæsonen. Dbh Claus
Morten 2 år siden
Kære Claus

Tusind tak for en skøn havetur til denne skønne have, sikke en oplevelse. og hvor ser det fantastisk ud fra oven. Det er da en have hvor man kan få meget god inspiration til nye planter, mon ikke.... og godt tip med pattys plum og gødning, eller mangel på samme.

Hav en god weekend
Knus Morten
Claus 2 år siden
Kære Morten, ja jeg bed også mærke i tippet med staudevalmuen. Vi bliver aldrig for gamle til at lære nyt. Kh Claus
Tina 2 år siden
Kæreste Claus Sikke et staudeparadis nærmest staude botanisk have. Så meget inspiration og helt vidunderligt med formen på bedet. Helt fantastisk. Knus Tina
Claus 2 år siden
Kære Tina, jeg kan kun give dig ret. Kh Claus

Haven på Skønager

05.01.2023 | Der findes så mange dejlige haver rundtomkring i landet, og en af de mest bemærkelsesværdige er Haven på Skønager, lidt uden for Ribe. Den besøgte jeg en dejlig sommerdag, hvor roserne stod i fuldt flor.

Birthe og Ernst' have

01.12.2022 | En dejlig sommerdag først i juli besøgte jeg mine venner Birthe og Ernst Jensens have i Ribe. Det er et sandt rosenparadis skabt at to meget passionerede mennesker. Jeg har kendt Birthe og Ernst i mange år, og det er altid en glæde at gæste dem.
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.
Vis flere videoer