Log ind

Thyboesminde Stauder

Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Kommentarer
Birgitte 10 måneder siden
Smukke smukke floks 🌸 tak for en skøn og især lærerig video 😊 at staude-stiklinger kan være 2 måneder om at slå rod er ny viden for mig og jeg har desværre historisk kasseret en del stiklinger, der ikke har slået rod inden for 2-3 uger 😅 så fremover vil jeg væbne mig med lidt mere tålmodighed 😁
Hilsen Birgitte @havenpaatranemosevej
Claus 10 måneder siden
Ja, det gælder om at bevæbne sig med tålmodighed. Dbh Claus
Reidun 10 måneder siden
Tusen takk for en fin og lærerik omvisning i denne innholdsrike staudehagen. Men savner plantelisten med navn på disse fargerike floksene. Ønsker deg et godt nytt år og gleder meg til nye hagebesøk.
Hilsen Reidun Rørtveit Larsen fra Norge
Claus 10 måneder siden
Hei, jeg forstår ikke din kommentar. Navnene står jo i teksten. Dbh Claus
Jette 10 måneder siden
Hej Claus
Tak for en dejlig tur blandt alle de skønne floks, og så dufter de vidunderligt. Jeg leder efter en hvid lav floks, ca 60-70 cm, som jeg har plan om at benytte sammen med opstammede hortensia Lime Light, jeg synes de i blomsterform har noget til fælles og difference i blomsterstørrelse.
Er du bekendt med et firma der sælger Alium Ambassadeur i DK ellers må jeg på euro.bulb.nl. Ser frem til en ny sæson og glæder mig til dejlige havevideos.
Venlige havehilsener
Jette og Jørgen Simonsen
Bogense, Fyn
Claus 10 måneder siden
Hej Jette, Allium 'Ambassador' har tidligere været en del af mit sortiment i Bilka, men jeg ved ikke, om den kommer med i år. God havesæson til dig også, Dbh Claus
Anita 10 måneder siden
Kære Claus
Det er en lærerig video , den bliver jeg nød til at se igen , har prøvet at lave en floks selv , det havde jeg held med , syntes det var meget lærerigt .
Tak for god video
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 10 måneder siden
Kære Anita, Tak for din søde hilsen. Kh Claus
Tina 10 måneder siden
Kæreste Claus Tusinde tak for en dejlig video. Floks har jeg altid elsket både for blomsterne og duften. De var en del af barndommen. Jeg havde dem danegæld boede på Amager, men de blomsterede aldrig. Jeg tog dem alligevel med til Holmegaard og hey her kom de i blomst. Nu ved jeg hvorfor, da jeg hørte Kirsten sige, at de holder af våd tung jord. Det er Holmegaard leveringsdygtig i. Nu må jeg ind og kigge på hendes hjemmeside for flere floks må der til :-) knus Tina
Claus 10 måneder siden
Kære Tina, det er altså interessant med planter. Det ene sted stortrives de, men de kan være svære at få til at overleve et andet. Heldigvis er de også glade for at være her på matriklen. Kh Claus
Michael 10 måneder siden
Hej Claus. Ja med disse billeder længes man jo efter forår.
Har lige et spørgsmål/problem du måske kan hjælpe med. Mine krukker står inde i mit uopvarmet veksthus, ligeså du bruget dit telt. Men de får sygdom og er belagt med grålig svamp.
Hvad gør du for at undgå det i teltet.
Claus 10 måneder siden
Hej Michael. Det er ikke et problem, jeg kender til. Men tænker, at det vil hjælpe af lufte ud i drivhuset. Dbh Claus
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?
Vis flere videoer