Log ind

Vibekes have

Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Kommentarer
Karen 5 måneder siden
Hvor er det en flot have, tak for kikket.
Mvh Karen
Claus 5 måneder siden
Kære Karen, selv tak. Ja, Vibekes have er skøn. Dbh Claus
Karen 5 måneder siden
nej for en smuk og aldeles skøn have, jeg nød hvert sekund ad videoen. Især Vibekes udnyttelse af Klematis er skøn, og disses medvirken til rumdannelse er skøn. Mange skønne oplevelser når man runder et hjørne. Og ikke så friseret ,det kan jeg godt lide ,stor stor oplevelse. Tak Claus Daldy.
Mvh Karen Bach, Søborg
Claus 5 måneder siden
Kære Karen, er sikker på, at Vibeke er glad for dine kommentarer. Dbh Claus

Lisbeth 5 måneder siden
Smuk have - tak for kigget - og bogen!!!
Claus 5 måneder siden
Kære Lisbeth, Selv tak. Dbh Claus
Ann-Sofie 5 måneder siden
Är mycket glad för boken! Trevligt att få se denna trädgård i din film! Så fin!
Claus 5 måneder siden
Kære Ann-Sofie, tak for dine rosende ord. Dbh Claus
Anette 5 måneder siden
Sikke en smuk og stemningsfuld have. Det var interessant at se en Choisya, der var nærmest limefarvet. Mine Choisya har smalle grågrønne blade.
Claus 5 måneder siden
Kære Anette, det er altid sjovt at se planter, man ikke kender. Også for mig … Dbh Claus
Kirsten 5 måneder siden
Ja hvor er det en smuk have, det er dejligt også at se den på video, når man har set den i din bog det giver noget helt andet
Vil også lige sige tusind tak for sidst, et dejlig besøg i din smukke have, og tak fordi du havde tålmodighed til at svare på alle spørgsmålene 😉
God weekend til dig og alle her i haveklubben
Kærlig hilsen Kirsten
Claus 5 måneder siden
Kære Kirsten, tak for dine søde ord og besøg. Kh Claus
Anita 5 måneder siden
Kære Claus
Det er jo en meget spændende og inspirende have , har jo bogen .
Kan da se at jeg skal ha nogle flere clematis , dem fra gruppe tre lyder godt . Dejligt med stemning i haven de lyde er så skønne og sødt med hunden . Vi er kommet hjem fra ferie , det var meget varmt , men sådan er det når der flyves sydover , så er lige igang med at klippe ned , lodenløvefod , storkenæb og stjerneskærm , og afblomstrede rosenhoveder , så der er nok at gøre , min violette floks er så flot , den er jo købt ud fra din bog om alle dine haverum , har et spørgsmål får alle dine roser roodt booster hvert forår for det gjorde jeg og det er så godt her i haven .
Tak for den dejlige havevideo i denne uge også .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 5 måneder siden
Kære Anita, ja jeg har de senere år brugt root booster med et fint resultat til følge. Velkommen hjem. Kh Claus
Jytte 5 måneder siden
Mange tak. Så inspirerende med blade og sten, den have er jo meget langtidssmuk.
Jeg vil ønske mig sten med huller
Kærlig hilsen Jytte
Claus 5 måneder siden
Kære Jytte, 'langtidssmuk' er netop det rigtige ord. Kh Claus
Dinah 5 måneder siden
Dejlig inspirerende video. Har lige genset afsnit af “Haven i Hune” på DR app’en. Sjov at se som din have har udviklet sig over årene. God sommer!
Claus 5 måneder siden
Kære Dinah, ja tiden går. Både jeg og haven bliver ældre. Også god sommer til dig. Kh Claus
Jørgen 5 måneder siden
Skøn stemning i Vibekes have med mange dejlige kroge og hjørner ,venlig hilsen fra Sorø. Nico
Jørgen 5 måneder siden
Skønt at se Vibekes dejlige have og hører hende fortælle om hvordan det hele startede .venlig hilsen fra Sorø .Nico.
Claus 5 måneder siden
Kære Nico, ja, det er en spændende beretning, og Vibeke er en skøn kvinde. Kh Claus
Karen 5 måneder siden
Virkelig smuk have, elsker legen med bladvækster og sten, dejligt at opleve forskellige haveuniverser.
Bonnie 5 måneder siden
Tak for rundturen. Dejligt at få lov til at kigge med i Vibekes have. Mange smukke former og gode ideer. Og mange lækre sten. Mange hilsner Bonnie
Janne 5 måneder siden
Flot, flot have. Jeg har set den i din bog. Lige en have efter min smag. Jeg går også kun op i bladformer, og elsker grøn, grå og lime. Ikke for meget farve til mig. Jeg kan heller ikke få nok af sten., med og uden huller. Jeg har altid næsen nedad, når jeg færdes i naturen for at finde sten
Stor tak for en dejlig video.
Mange hilsner fra Janne

En julekrans

05.12.2019 | Nu skal der jules. I denne uge har jeg indrettet mit juleværksted i køkkenet, hvor jeg dekorerer en julekrans, der skal pynte nede ved porten. Desuden skal I med til en drømmedejlig tysk forårshave.

Endnu en tur til Chelsea Flower Show

28.11.2019 | Atter en gang skal I med til det engelske Chelsea Flower Show, der afholdes midt i maj og besøges af haveelskere fra nær og fjern. I dag er det det store udstillingstelt, jeg besøger og kigger på nogle af de mange herligheder.

Tag med til England

21.11.2019 | Jeg tænker, at vi er mange, der her om efteråret og vinteren drømmer om forår og sommer. Også selvom det er en dejlig tid lige nu. I maj var jeg på det fantastiske Chelsea Flower Show i London, og i denne uges video, skal I med mig en tur derover.

Tag med til Sverige

14.11.2019 | I denne uges video skal I med lille en tur til Sverige; til Sofiero Slot. Her var jeg forleden for sammen med en halv snes gartnere at lægge små ti tusind løg i krukker. Til foråret har jeg nemlig en stor udstilling på det sydsvenske slot, Sofiero. Det handler om forårsløg i krukker. Et arrangement, som jeg ser meget frem til.

Narcisser i krukker

07.11.2019 | Der er meget at se til i haven, og heldigvis viser vejret sig endnu fra sin milde side. Vi mangler stadig af få lagt en del forårsløg i havens bede, og derfor er jeg så glad for, at jorden stadig er til at komme i. Det må gerne vente noget med frosten. For ikke at tale om sneen …

Løvfaldstid

31.10.2019 | Det er så smukt derude lige nu med alle de gyldne blade, der dækker jorden. På træerne er der ikke mange tilbage. Tænker hvert år på denne tid, at det er et af naturens store mirakler; at det hele om et halvt års tid grønnes igen.

Efterårssysler

24.10.2019 | Det har været et regnfuldt efterår, men de seneste dage har der været skønt her i haven. Jeg er ved at dele stauder - blandt andet floks. Det fortæller jeg om i denne uges video, hvor jeg også er i krukkekøkkehaven. Blandt andet med at lægge hvidløg i krukker.

Farvel til dahliaerne

10.10.2019 | I dag har vi gang i det tunge maskineri. Vi er ved at tømme krukker for blandt andet dahliaer. De skal jo pakkes ned, inden det begynder at blive alt for koldt i vejret. Og det handler altså også om, at vi skal have krukkerne klar til alle forårsløgene.

Så blev det oktober

03.10.2019 | Selv om det for alvor er blevet efterår med blæst og en del regn, er der stadig meget, der skal gøres i haven. Her ligger vi ikke på den lade side!

Hvidt og grønt er altid godt

26.09.2019 | Lige nu glæder jeg mig over, at haven stadig er rig på løv. Og at det varer lidt, før de gyldne farver indfinder sig. Grøn er endnu den overvejende farve. Og de hvide blomster lyser op.

Dahliaer i krukker

19.09.2019 | Her i sensommeren glæder jeg mig i den grad over de farvestrålende dahliaer, der frembyder en blomsterrigdom, som ikke andre planter kan på denne årstid. De leverer et sandt festfyrværkeri.

En sensommerbuket

12.09.2019 | Her i sensommeren bugner haven af blomster, der kan bruges til buketter. Ikke mindst dahliaerne er fantastiske. Men de skal have selskab af andre vækster, når de bindes.

Den kulinariske køkkenhave

05.09.2019 | Som jeg før har fortalt, er min nye store passion at dyrke køkkenurter. Ikke blot i drivhusene, men også i potter og krukker. I denne uges video viser jeg, hvordan det går. Slet ikke så tosset endda …

Skønne solsikker

29.08.2019 | I denne uges video viser jeg nogle af de solsikker, som jeg i år dyrker i krukker. Det er første gang, jeg prøver at så dem direkte i krukker. Det virker rigtig godt og skaber højde og blikfang.

Ude godt, men hjemme bedst

22.08.2019 | Efter en sommerturne rundt til skønne danske haver, er jeg nu tilbage i min egen have. Og jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at vise jer rundt. Det er som bekendt sensommer, og det jeg blandt andet vil fortælle om, er mit røde krukkearrangement, som mange så i sidste weekend, hvor jeg havde åben have.

Lottes have

15.08.2019 | Lotte er endnu en af de haveejere, jeg præsenterer i min bog: 'Små haver. Store drømme'. Og hendes have i Valby er i sin egen klasse. Tænk en gang; blot 70 kvadratmeter og ikke mindre end syv haverum. Det er helt fortryllende.
Preview

Ullas have

08.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg nu nået til Virum, hvor jeg besøger Ulla Bergstrøm. Hun har en drømmedejlig have.

Susannes have

01.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg i denne uge kommet til Susanne Gerlows rækkehushave i Dyssegård nord for København. En have på blot 150 kvadratmeter …
Vis flere videoer