Log ind

Vibekes have

Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Kommentarer
Karen 1 måned siden
Hvor er det en flot have, tak for kikket.
Mvh Karen
Claus 1 måned siden
Kære Karen, selv tak. Ja, Vibekes have er skøn. Dbh Claus
Karen 1 måned siden
nej for en smuk og aldeles skøn have, jeg nød hvert sekund ad videoen. Især Vibekes udnyttelse af Klematis er skøn, og disses medvirken til rumdannelse er skøn. Mange skønne oplevelser når man runder et hjørne. Og ikke så friseret ,det kan jeg godt lide ,stor stor oplevelse. Tak Claus Daldy.
Mvh Karen Bach, Søborg
Claus 1 måned siden
Kære Karen, er sikker på, at Vibeke er glad for dine kommentarer. Dbh Claus

Lisbeth 1 måned siden
Smuk have - tak for kigget - og bogen!!!
Claus 1 måned siden
Kære Lisbeth, Selv tak. Dbh Claus
Ann-Sofie 1 måned siden
Är mycket glad för boken! Trevligt att få se denna trädgård i din film! Så fin!
Claus 1 måned siden
Kære Ann-Sofie, tak for dine rosende ord. Dbh Claus
Anette 1 måned siden
Sikke en smuk og stemningsfuld have. Det var interessant at se en Choisya, der var nærmest limefarvet. Mine Choisya har smalle grågrønne blade.
Claus 1 måned siden
Kære Anette, det er altid sjovt at se planter, man ikke kender. Også for mig … Dbh Claus
Kirsten 1 måned siden
Ja hvor er det en smuk have, det er dejligt også at se den på video, når man har set den i din bog det giver noget helt andet
Vil også lige sige tusind tak for sidst, et dejlig besøg i din smukke have, og tak fordi du havde tålmodighed til at svare på alle spørgsmålene 😉
God weekend til dig og alle her i haveklubben
Kærlig hilsen Kirsten
Claus 1 måned siden
Kære Kirsten, tak for dine søde ord og besøg. Kh Claus
Anita 1 måned siden
Kære Claus
Det er jo en meget spændende og inspirende have , har jo bogen .
Kan da se at jeg skal ha nogle flere clematis , dem fra gruppe tre lyder godt . Dejligt med stemning i haven de lyde er så skønne og sødt med hunden . Vi er kommet hjem fra ferie , det var meget varmt , men sådan er det når der flyves sydover , så er lige igang med at klippe ned , lodenløvefod , storkenæb og stjerneskærm , og afblomstrede rosenhoveder , så der er nok at gøre , min violette floks er så flot , den er jo købt ud fra din bog om alle dine haverum , har et spørgsmål får alle dine roser roodt booster hvert forår for det gjorde jeg og det er så godt her i haven .
Tak for den dejlige havevideo i denne uge også .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 1 måned siden
Kære Anita, ja jeg har de senere år brugt root booster med et fint resultat til følge. Velkommen hjem. Kh Claus
Jytte 1 måned siden
Mange tak. Så inspirerende med blade og sten, den have er jo meget langtidssmuk.
Jeg vil ønske mig sten med huller
Kærlig hilsen Jytte
Claus 1 måned siden
Kære Jytte, 'langtidssmuk' er netop det rigtige ord. Kh Claus
Dinah 1 måned siden
Dejlig inspirerende video. Har lige genset afsnit af “Haven i Hune” på DR app’en. Sjov at se som din have har udviklet sig over årene. God sommer!
Claus 1 måned siden
Kære Dinah, ja tiden går. Både jeg og haven bliver ældre. Også god sommer til dig. Kh Claus
Jørgen 1 måned siden
Skøn stemning i Vibekes have med mange dejlige kroge og hjørner ,venlig hilsen fra Sorø. Nico
Jørgen 1 måned siden
Skønt at se Vibekes dejlige have og hører hende fortælle om hvordan det hele startede .venlig hilsen fra Sorø .Nico.
Claus 1 måned siden
Kære Nico, ja, det er en spændende beretning, og Vibeke er en skøn kvinde. Kh Claus
Karen 1 måned siden
Virkelig smuk have, elsker legen med bladvækster og sten, dejligt at opleve forskellige haveuniverser.
Bonnie 1 måned siden
Tak for rundturen. Dejligt at få lov til at kigge med i Vibekes have. Mange smukke former og gode ideer. Og mange lækre sten. Mange hilsner Bonnie
Janne 1 måned siden
Flot, flot have. Jeg har set den i din bog. Lige en have efter min smag. Jeg går også kun op i bladformer, og elsker grøn, grå og lime. Ikke for meget farve til mig. Jeg kan heller ikke få nok af sten., med og uden huller. Jeg har altid næsen nedad, når jeg færdes i naturen for at finde sten
Stor tak for en dejlig video.
Mange hilsner fra Janne

Ude godt, men hjemme bedst

22.08.2019 | Efter en sommerturne rundt til skønne danske haver, er jeg nu tilbage i min egen have. Og jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at vise jer rundt. Det er som bekendt sensommer, og det jeg blandt andet vil fortælle om, er mit røde krukkearrangement, som mange så i sidste weekend, hvor jeg havde åben have.

Lottes have

15.08.2019 | Lotte er endnu en af de haveejere, jeg præsenterer i min bog: 'Små haver. Store drømme'. Og hendes have i Valby er i sin egen klasse. Tænk en gang; blot 70 kvadratmeter og ikke mindre end syv haverum. Det er helt fortryllende.
Preview

Ullas have

08.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg nu nået til Virum, hvor jeg besøger Ulla Bergstrøm. Hun har en drømmedejlig have.

Susannes have

01.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg i denne uge kommet til Susanne Gerlows rækkehushave i Dyssegård nord for København. En have på blot 150 kvadratmeter …

Bonnies have

25.07.2019 | Det er helt ubegribeligt, at Bonnie Hall på blot få år har skabt den skønne kolonihave, jeg i denne uge besøger i Haveklubben. Det, der begyndte som en muddermark, er i dag et blomstrende paradis.

Sus og Børges have

18.07.2019 | Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

Alices' have

11.07.2019 | På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommet til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …

Vibekes have

04.07.2019 | Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Sommertravlhed

27.06.2019 | Der er travlt i haven, og i denne video skal I blandt andet se, hvordan jeg planter kasserne ud for køkkenet til. Som vanligt er farveholdningen creme og hvid. Sådan har det været i mange år. Det er toner, jeg aldrig bliver træt af.

Krukkekøkkenhaven

20.06.2019 | I denne uges video viser jeg, hvordan jeg planter tomater i væksthuset og salat i krukkekøkkenhaven. Spændende projekter for sådan én som mig, der aldrig rigtigt har haft køkkenhave.

Det er helt vildt!

13.06.2019 | Det er det, der er lige nu; altså helt vildt … På den gode måde! Jeg elsker havens vilde udtryk. Den må gerne minde lidt om en frodig grøftekant. Holdt i skak af de stramme takshække.

Nu er det sommer

06.06.2019 | Som bekendt er juni årets første måned, og alting går så utrolig stærkt i haven. Planterne vokser og gror, så det er en hel lyst. At vi nu også har sommervejr, gør bare det hele endnu skønnere.

Årets sidste tulipaner

30.05.2019 | Snart er foråret ovre og dermed også tulipanerne. Det har været et flot og langvarigt flor i år, hvilket selvfølgelig skyldes det noget kolde vejr. I denne uges video skal I blandt andet se årets sidste tulipaner.

Planter, der slynger

23.05.2019 | I denne uges video er jeg i gang i væksthuset. Jeg planter slyngplanter - blandt andet den, der hedder Prinsesseskørt eller Rosenslynger. Jeg har også jordbærplanter klar, og der skal plantes bønner op ad espaliererne. Desuden skal I lige se nogle af tulipanerne igen.
Preview

Medio maj

16.05.2019 | År for år kan det svinge meget med tulipanblomstringen. Det handler naturligvis om, hvordan vejret arter sig. Det kolde forår, som vi har haft i år, gør, at tulipanerne stadig står i fuldt flor. I denne video skal I blandt andet se arrangementet på hovedtrappen.

Krukkekøkkenhaven

09.05.2019 | I denne uge skal I blandt andet ind i drivhuset. Vi har rigtig meget stående til udplantning i krukkekøkkenhaven. Der er kål og salat og også ærter, som jeg skal have plantet. Jeg ser i den grad frem til dette nye, spændende projekt.

Forår i The Sunken Garden

02.05.2019 | Der hersker stor aktivitet i haven. Vi har travlt, så alt tager sig ud fra sin bedste side til åben have for Haveklubbens Guldmedlemmer den 11. maj. The Sunken Garden er klar med masser af forårsvækster i krukker. Det er en stor glæde.

Havens redskaber

25.04.2019 | Det er en kendt sag, at det gør arbejdet noget lettere, når man har de rette hjælpemidler til rådighed. Her i haven har vi ikke den store 'maskinpark', men forskellige enkle redskaber, som jeg vil præsentere i denne uge.
Vis flere videoer