Log ind

Vibekes have

Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Kommentarer
Karen 2 år siden
Hvor er det en flot have, tak for kikket.
Mvh Karen
Claus 2 år siden
Kære Karen, selv tak. Ja, Vibekes have er skøn. Dbh Claus
Karen 2 år siden
nej for en smuk og aldeles skøn have, jeg nød hvert sekund ad videoen. Især Vibekes udnyttelse af Klematis er skøn, og disses medvirken til rumdannelse er skøn. Mange skønne oplevelser når man runder et hjørne. Og ikke så friseret ,det kan jeg godt lide ,stor stor oplevelse. Tak Claus Daldy.
Mvh Karen Bach, Søborg
Claus 2 år siden
Kære Karen, er sikker på, at Vibeke er glad for dine kommentarer. Dbh Claus

Lisbeth 2 år siden
Smuk have - tak for kigget - og bogen!!!
Claus 2 år siden
Kære Lisbeth, Selv tak. Dbh Claus
Ann-Sofie 2 år siden
Är mycket glad för boken! Trevligt att få se denna trädgård i din film! Så fin!
Claus 2 år siden
Kære Ann-Sofie, tak for dine rosende ord. Dbh Claus
Anette 2 år siden
Sikke en smuk og stemningsfuld have. Det var interessant at se en Choisya, der var nærmest limefarvet. Mine Choisya har smalle grågrønne blade.
Claus 2 år siden
Kære Anette, det er altid sjovt at se planter, man ikke kender. Også for mig … Dbh Claus
Kirsten 2 år siden
Ja hvor er det en smuk have, det er dejligt også at se den på video, når man har set den i din bog det giver noget helt andet
Vil også lige sige tusind tak for sidst, et dejlig besøg i din smukke have, og tak fordi du havde tålmodighed til at svare på alle spørgsmålene 😉
God weekend til dig og alle her i haveklubben
Kærlig hilsen Kirsten
Claus 2 år siden
Kære Kirsten, tak for dine søde ord og besøg. Kh Claus
Anita 2 år siden
Kære Claus
Det er jo en meget spændende og inspirende have , har jo bogen .
Kan da se at jeg skal ha nogle flere clematis , dem fra gruppe tre lyder godt . Dejligt med stemning i haven de lyde er så skønne og sødt med hunden . Vi er kommet hjem fra ferie , det var meget varmt , men sådan er det når der flyves sydover , så er lige igang med at klippe ned , lodenløvefod , storkenæb og stjerneskærm , og afblomstrede rosenhoveder , så der er nok at gøre , min violette floks er så flot , den er jo købt ud fra din bog om alle dine haverum , har et spørgsmål får alle dine roser roodt booster hvert forår for det gjorde jeg og det er så godt her i haven .
Tak for den dejlige havevideo i denne uge også .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 år siden
Kære Anita, ja jeg har de senere år brugt root booster med et fint resultat til følge. Velkommen hjem. Kh Claus
Jytte 2 år siden
Mange tak. Så inspirerende med blade og sten, den have er jo meget langtidssmuk.
Jeg vil ønske mig sten med huller
Kærlig hilsen Jytte
Claus 2 år siden
Kære Jytte, 'langtidssmuk' er netop det rigtige ord. Kh Claus
Dinah 2 år siden
Dejlig inspirerende video. Har lige genset afsnit af “Haven i Hune” på DR app’en. Sjov at se som din have har udviklet sig over årene. God sommer!
Claus 2 år siden
Kære Dinah, ja tiden går. Både jeg og haven bliver ældre. Også god sommer til dig. Kh Claus
Jørgen 2 år siden
Skøn stemning i Vibekes have med mange dejlige kroge og hjørner ,venlig hilsen fra Sorø. Nico
Jørgen 2 år siden
Skønt at se Vibekes dejlige have og hører hende fortælle om hvordan det hele startede .venlig hilsen fra Sorø .Nico.
Claus 2 år siden
Kære Nico, ja, det er en spændende beretning, og Vibeke er en skøn kvinde. Kh Claus
Karen 2 år siden
Virkelig smuk have, elsker legen med bladvækster og sten, dejligt at opleve forskellige haveuniverser.
Karen 2 år siden
Jeg har lige genset dette afsnit, jeg er meget betaget og vil gerne selv have lavet mig det regtangulære minifuglebad af en stenhugger, det ligeledes er afbilledet i din bog "Små haver store drømme" på side 272, Kender du størrelsen på fuglebadet?
Bonnie 2 år siden
Tak for rundturen. Dejligt at få lov til at kigge med i Vibekes have. Mange smukke former og gode ideer. Og mange lækre sten. Mange hilsner Bonnie
Janne 2 år siden
Flot, flot have. Jeg har set den i din bog. Lige en have efter min smag. Jeg går også kun op i bladformer, og elsker grøn, grå og lime. Ikke for meget farve til mig. Jeg kan heller ikke få nok af sten., med og uden huller. Jeg har altid næsen nedad, når jeg færdes i naturen for at finde sten
Stor tak for en dejlig video.
Mange hilsner fra Janne

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.

Snart advent

26.11.2020 | Der er kun nogle få dage til advent, så i denne uge er det et par forholdsvis hurtige og nemme adventsdekorationer, Hanne Utoft kommer med forslag til.

Adventsinspiration

19.11.2020 | Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans.

Løvfaldstid

12.11.2020 | Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen.

Så blev det november

05.11.2020 | Det er svært at få armene ned … Efteråret viser sig stadig fra sin mildeste side, og det er så herligt, at vi stadig kan være ude og være i gang. Der er meget at glæde sig over.

En tur i drivhuset

29.10.2020 | I dag er jeg rykket ind i det vinteropvarmede drivhus, hvor jeg vil vise lidt rundt. Men jeg viser selvfølgelig også, hvad der sker i haven. Det lune vejr gør, at vi stadig kan lave meget derude.

Bær og blade

22.10.2020 | Det er stadig det skønneste vejr. Mildt og rart, så det er fint at gå i haven. Og der er så meget at glæde sig over. Ikke blot det gyldne løv. Dette fortæller jeg om i denne uge.

Efterår i skovhaven

15.10.2020 | Der er endnu blade på træer og buske, og skovhaven har stadig meget at byde på. Vi har haft travlt med at plante nyt, og det er dejligt at tænke på alt det, der vil pible frem til foråret.

Sensommerblomstrende stauder

08.10.2020 | Selvom vi er et godt stykke inde i oktober, og det med god ret kan kaldes efterår, er der stadig meget i blomst. I denne uge fortæller jeg om sensommerblomstrende stauder og andre vækster. Det er så dejligt, at der stadig er noget i blomst.

Nu er det efterår

01.10.2020 | Så er det for alvor efterår, men det betyder ikke, at blomstringen er ovre. Især sommerblomsterne, som vi såede i det tidlige forår, kvitterer stadig, og der bliver plukket mange buketter. Særligt af de smukke stolt kavaler.

Hvidt i hvidt

24.09.2020 | Snart er det efterår, og risikoen for nattefrost bliver større og større. Og med den bliver der sat et endeligt punktum for dahliablomstringen. Men heldigvis har vi dem endnu, og i denne uge handler det om de hvide.
Preview

Frodighed

17.09.2020 | Der er stadig frodigt i haven, og det er dejligt med de varme dage, vi har haft på det seneste. Faktisk synes jeg, at det har været en fin vækstsæson i år. Også i denne uge vil jeg vise nogle af mine dahliaer.
Vis flere videoer