Log ind

Bonnies have

Det er helt ubegribeligt, at Bonnie Hall på blot få år har skabt den skønne kolonihave, jeg i denne uge besøger i Haveklubben. Det, der begyndte som en muddermark, er i dag et blomstrende paradis.

.

Kommentarer
Bonnie 1 År siden
Kære Claus.
Tusind tak for besøget. Det var en kæmpe ære og fornøjelse. Jeg vil glæde mig til dine besøg i fremtiden.
Mange hilsner Bonnie
Claus 12 måneder siden
Kære Bonnie, Det er altid en stor glæde at besøge din have og følge med i dine mange gøremål. Jeg er fuld af beundring. Kh Claus
Karina 1 År siden
Wooow!!!!
Hold nu op en smuk og meget inspirerende have♡
Tusind tak for at du viste denne smukke have Claus
Og til dig Bonnie, der er kun ros her fra👍👏
Kh karina.
Claus 12 måneder siden
Kære Karina, Tusind tak for dine søde ord. Kh Claus
Karen 1 År siden
Fantastisk have, stort tak til Bonnie og dig Claus for kikket.
Mvh Karen
Claus 12 måneder siden
Kære Karen, selv tak. Dbh Claus
Anette 1 År siden
Sikke en dejlig have. Jeg følger Bonnie på IG, men at få en visuel rundtur giver et super indblik i, hvordan den er indrettet.

Hilsen
Anette
Claus 12 måneder siden
Kære Anette, ja, levende billeder er noget ganske særligt. Dbh Claus
Anita 1 År siden
Kære Claus
Det er da det mest smukke paradis Bonnie har , meget inspireret bliver jeg , men ka jo ikke lægge have om hver uge , men skønt med inspiration , og den dejligste kat sød sød .
Jeg har iøvrigt fundet frem til to træer jeg skal ha plantet om kort tid , to paradisæble træer , det er kommet fra en ny kunde som jeg har på salon , en ældre herre , som har arbejdet som gartner hele sit liv , han er også fantastisk at lære noget af . Jeg har forresten en opstammet rose , som havde meldug , det er jo fordi den havde det for tørt , i forår i krukken den har jeg klippet helt tilbage også så jeg troede den dør , men jeg skal da lige love for at jeg har klippet rigtig , den kommer som jeg ved ikke hvad , men skønt den har de flotteste blomster , så glæder mig til den står i flot om lidt tid .
Tak for denne uges video som altid fantastisk .
Rigtig dejlig weekend til dig og jer allesammen
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 12 måneder siden
Kære Anita, det er så hyggeligt, at du taler have med mange af de kunder, der kommer for at blive klippet. Og godt, at rosen ikke var død! Kh Claus
Lise-Lotte 1 År siden
Hello hello from Canada,

What an absolutely inspiring garden! Until you showed the picture of where it started, it is hard to imagine. What a wonderful talent Bonnie has to create such a vision! I am loving your garden visits series (I also love seeing your garden). Thank you so much. I hope you have a wonderful weekend in your garden. Lise-Lotte
Claus 12 måneder siden
Dear Lise-Lotte - yes, Bonnies garden si such a transformation in just few years. Kr Claus
Leif 12 måneder siden
Det er en pragtfuld have - har selv været til et lille arrangement hos hendes. Jeg er dybt imponeret over al det Bonnie har fået plads til og hvor lang tid man egentlig er om at komme rundt i den lille have. Bonnie er vanvittig sød og gavmild med sin viden, og den stående invitation jeg har fra hende til at komme forbi en dag skal hun nok komme til at fortryde. Den have er jo konstant i forandring og det skal man jo forbi og se, hahahahaha
God dag
Kh Leif
Claus 12 måneder siden
Kære Leif, benyt dig endelig af chancen. Til at se Bonnies have igen. Der sker hele tiden noget nyt. Kh Claus
Tina 12 måneder siden
Kæreste Claus Det er helt fantastisk , det Bonnie har nået på så kort tid , vidunderligt sted, fantastisk inspiration. Knus Tina
Claus 12 måneder siden
Kære Tina. Ja, Bonnie er så dygtig. Kh Claus

Stellas have

30.07.2020 | Også i denne uge skal I med mig på tur, og atter en gang går turen til Bornholm. Her skal I se Stellas have. Stella er en nær haveveninde, og hendes have er en ren eventyrverden. Et sted, som man i den grad kan gå på opdagelse i.

Enghøj Staudehave

23.07.2020 | Ligesom alle andre har jeg holdt mig hjemme i dette forår, men omkring midsommer var jeg på min første tur udenfor parcellen. Jeg var på Bornholm, hvor jeg blandt andet besøgte Enghøj Staudehave, som jeg tager jer med til i denne uge.

Krukkekøkkenhaven

15.07.2020 | I denne uge handler det om spiselige afgrøder. Blandt andet skal I se min krukkekøkkenhave atter en gang, og desuden viser jeg nogle andre grøntsager, der ikke alene kan bruges kulinarisk, men også rent dekorativt.

Rosernes tid

09.07.2020 | Af alle havens blomster må jeg sige, at jeg holder mest af roser. Ingen anden blomst kan overgå den i skønhed og duft. Tænker, at mange har det ligesom jeg.

Ud med saksen

02.07.2020 | Så er vi kommet ind i juli måned, og lige nu er saksen det vigtigste værktøj. Mange stauder bliver klippet ned for at få frisk løv og måske endnu et flor. Det er rettidig omhu!
Preview

Midsommer

25.06.2020 | Midsommer er en utrolig dejlig tid; en tid, hvor man næsten ikke har lyst til at gå ind. Haven er så fantastisk frodig, og al det møje og besvær, man har haft tidligere på sæsonen, lønner sig virkelig nu.

Juniglæder

18.06.2020 | Der er meget at glæde sig over her i årets første sommermåned. Krukkevæksterne viser sig fra deres bedste side, og der er også gang i krukkekøkkenhaven. Det er en løfterig tid.

Blomstring i skyggen

11.06.2020 | Det sker ikke så sjældent, at folk siger til mig, at de har svært ved at finde ud af, hvad de skal plante i skyggen. Faktisk er det nu ikke så svært. Brug nettet - søg og du skal finde!

Nu er det sommer

04.06.2020 | Det er helt utroligt, så hurtigt det går i haven lige nu. Men vi har jo også haft pragtfulde dage med sol og megen varme. Det er noget, der behager både blomster og haveejere. Faktisk har maj måned været den mest solrige i over hundrede år, har vi lige fået at vide.

De sidste tulipaner

28.05.2020 | Om få dage er det sommer, i alt fald rent kalendermæssigt. De seneste dage har budt på nogen varme og sol, og nu er det ved at være uigenkaldeligt slut med tulipanerne. Men I får lige et sidste kig på mine …
Preview

Pangfarver

21.05.2020 | Mon ikke mange af jer ved, at jeg er vild med farver og at sætte dem sammen? Det er en stor, stor passion, som jeg altid har haft. Også inden jeg blev havemenneske for et kvart århundrede siden. Jeg var ikke et helt almindeligt barn!

Flere tulipaner

14.05.2020 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er vild med tulipaner. Og jeg har da heller aldrig hørt om nogle, der ikke kunne lide denne dejlige forårsblomst, som fås i alkens skønne farver.

Køkkenurter og blomster

07.05.2020 | Mange af de køkkenurter, vi dyrker til kulinarisk brug, er lige så smukke som blomster, og det er blevet en hel sport for mig at sætte dem sammen. Det er noget af det, jeg viser i denne uges video.

Planting og såning

30.04.2020 | Der er ingen tvivl om, at forårsmånederne er de travleste i haven. Sådan er det i hvert fald her. Men man skal som bekendt yde, før man kan nyde, og det har jeg heller ikke det fjerneste imod. I denne uge handler det om både plantning og såning.

Blomstrendre overdådighed

23.04.2020 | Foråret er for alvor kommet til Risskov. Bøgen er sprunget ud, og forårsløgvæksterne blomstrer, så det er en hel lyst; ikke blot i haven, men også udenfor porten. Der er så meget at glæde sig over ...

Kom med i drivhuset

16.04.2020 | Det er forår. Påskeklokkerne og narcisserne blomstrer. Der er skønt i skovhaven, men I skal også med ind i drivhuset og se, hvad jeg har gang i derinde. Og det er ikke så lidt; set i lyset af den periode vi er inde i, er der ekstra meningsfuldt at så og prikle.

Påsketravlhed

09.04.2020 | Det går rigtig hurtigt i haven lige nu, og det hele gror som en lyst. Selv om jeg har fået ekstra meget tid, er der masser at lave, og i den forløbne uge har vi haft rigtig travlt. Blandt andet med at potte dahliaer, og de står nu klar i drivhuset.

Nye forsyninger

02.04.2020 | I denne uge viser jeg nogle af de planter, jeg har modtaget fra en belgisk planteskole, som er min faste leverandør. Desuden har jeg købt barrodsroer, som jeg starter op i en krukke.
Vis flere videoer