Log ind

Bonnies have

Det er helt ubegribeligt, at Bonnie Hall på blot få år har skabt den skønne kolonihave, jeg i denne uge besøger i Haveklubben. Det, der begyndte som en muddermark, er i dag et blomstrende paradis.

.

Kommentarer
Bonnie 3 måneder siden
Kære Claus.
Tusind tak for besøget. Det var en kæmpe ære og fornøjelse. Jeg vil glæde mig til dine besøg i fremtiden.
Mange hilsner Bonnie
Claus 2 måneder siden
Kære Bonnie, Det er altid en stor glæde at besøge din have og følge med i dine mange gøremål. Jeg er fuld af beundring. Kh Claus
Karina 3 måneder siden
Wooow!!!!
Hold nu op en smuk og meget inspirerende have♡
Tusind tak for at du viste denne smukke have Claus
Og til dig Bonnie, der er kun ros her fra👍👏
Kh karina.
Claus 2 måneder siden
Kære Karina, Tusind tak for dine søde ord. Kh Claus
Karen 3 måneder siden
Fantastisk have, stort tak til Bonnie og dig Claus for kikket.
Mvh Karen
Claus 2 måneder siden
Kære Karen, selv tak. Dbh Claus
Anette 3 måneder siden
Sikke en dejlig have. Jeg følger Bonnie på IG, men at få en visuel rundtur giver et super indblik i, hvordan den er indrettet.

Hilsen
Anette
Claus 2 måneder siden
Kære Anette, ja, levende billeder er noget ganske særligt. Dbh Claus
Anita 3 måneder siden
Kære Claus
Det er da det mest smukke paradis Bonnie har , meget inspireret bliver jeg , men ka jo ikke lægge have om hver uge , men skønt med inspiration , og den dejligste kat sød sød .
Jeg har iøvrigt fundet frem til to træer jeg skal ha plantet om kort tid , to paradisæble træer , det er kommet fra en ny kunde som jeg har på salon , en ældre herre , som har arbejdet som gartner hele sit liv , han er også fantastisk at lære noget af . Jeg har forresten en opstammet rose , som havde meldug , det er jo fordi den havde det for tørt , i forår i krukken den har jeg klippet helt tilbage også så jeg troede den dør , men jeg skal da lige love for at jeg har klippet rigtig , den kommer som jeg ved ikke hvad , men skønt den har de flotteste blomster , så glæder mig til den står i flot om lidt tid .
Tak for denne uges video som altid fantastisk .
Rigtig dejlig weekend til dig og jer allesammen
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 måneder siden
Kære Anita, det er så hyggeligt, at du taler have med mange af de kunder, der kommer for at blive klippet. Og godt, at rosen ikke var død! Kh Claus
Lise-Lotte 3 måneder siden
Hello hello from Canada,

What an absolutely inspiring garden! Until you showed the picture of where it started, it is hard to imagine. What a wonderful talent Bonnie has to create such a vision! I am loving your garden visits series (I also love seeing your garden). Thank you so much. I hope you have a wonderful weekend in your garden. Lise-Lotte
Claus 2 måneder siden
Dear Lise-Lotte - yes, Bonnies garden si such a transformation in just few years. Kr Claus
Leif 2 måneder siden
Det er en pragtfuld have - har selv været til et lille arrangement hos hendes. Jeg er dybt imponeret over al det Bonnie har fået plads til og hvor lang tid man egentlig er om at komme rundt i den lille have. Bonnie er vanvittig sød og gavmild med sin viden, og den stående invitation jeg har fra hende til at komme forbi en dag skal hun nok komme til at fortryde. Den have er jo konstant i forandring og det skal man jo forbi og se, hahahahaha
God dag
Kh Leif
Claus 2 måneder siden
Kære Leif, benyt dig endelig af chancen. Til at se Bonnies have igen. Der sker hele tiden noget nyt. Kh Claus
Tina 2 måneder siden
Kæreste Claus Det er helt fantastisk , det Bonnie har nået på så kort tid , vidunderligt sted, fantastisk inspiration. Knus Tina
Claus 2 måneder siden
Kære Tina. Ja, Bonnie er så dygtig. Kh Claus

Farvel til dahliaerne

10.10.2019 | I dag har vi gang i det tunge maskineri. Vi er ved at tømme krukker for blandt andet dahliaer. De skal jo pakkes ned, inden det begynder at blive alt for koldt i vejret. Og det handler altså også om, at vi skal have krukkerne klar til alle forårsløgene.

Så blev det oktober

03.10.2019 | Selv om det for alvor er blevet efterår med blæst og en del regn, er der stadig meget, der skal gøres i haven. Her ligger vi ikke på den lade side!

Hvidt og grønt er altid godt

26.09.2019 | Lige nu glæder jeg mig over, at haven stadig er rig på løv. Og at det varer lidt, før de gyldne farver indfinder sig. Grøn er endnu den overvejende farve. Og de hvide blomster lyser op.

Dahliaer i krukker

19.09.2019 | Her i sensommeren glæder jeg mig i den grad over de farvestrålende dahliaer, der frembyder en blomsterrigdom, som ikke andre planter kan på denne årstid. De leverer et sandt festfyrværkeri.

En sensommerbuket

12.09.2019 | Her i sensommeren bugner haven af blomster, der kan bruges til buketter. Ikke mindst dahliaerne er fantastiske. Men de skal have selskab af andre vækster, når de bindes.

Den kulinariske køkkenhave

05.09.2019 | Som jeg før har fortalt, er min nye store passion at dyrke køkkenurter. Ikke blot i drivhusene, men også i potter og krukker. I denne uges video viser jeg, hvordan det går. Slet ikke så tosset endda …

Skønne solsikker

29.08.2019 | I denne uges video viser jeg nogle af de solsikker, som jeg i år dyrker i krukker. Det er første gang, jeg prøver at så dem direkte i krukker. Det virker rigtig godt og skaber højde og blikfang.

Ude godt, men hjemme bedst

22.08.2019 | Efter en sommerturne rundt til skønne danske haver, er jeg nu tilbage i min egen have. Og jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at vise jer rundt. Det er som bekendt sensommer, og det jeg blandt andet vil fortælle om, er mit røde krukkearrangement, som mange så i sidste weekend, hvor jeg havde åben have.

Lottes have

15.08.2019 | Lotte er endnu en af de haveejere, jeg præsenterer i min bog: 'Små haver. Store drømme'. Og hendes have i Valby er i sin egen klasse. Tænk en gang; blot 70 kvadratmeter og ikke mindre end syv haverum. Det er helt fortryllende.
Preview

Ullas have

08.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg nu nået til Virum, hvor jeg besøger Ulla Bergstrøm. Hun har en drømmedejlig have.

Susannes have

01.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg i denne uge kommet til Susanne Gerlows rækkehushave i Dyssegård nord for København. En have på blot 150 kvadratmeter …

Bonnies have

25.07.2019 | Det er helt ubegribeligt, at Bonnie Hall på blot få år har skabt den skønne kolonihave, jeg i denne uge besøger i Haveklubben. Det, der begyndte som en muddermark, er i dag et blomstrende paradis.

Sus og Børges have

18.07.2019 | Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

Alices' have

11.07.2019 | På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommet til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …

Vibekes have

04.07.2019 | Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Sommertravlhed

27.06.2019 | Der er travlt i haven, og i denne video skal I blandt andet se, hvordan jeg planter kasserne ud for køkkenet til. Som vanligt er farveholdningen creme og hvid. Sådan har det været i mange år. Det er toner, jeg aldrig bliver træt af.

Krukkekøkkenhaven

20.06.2019 | I denne uges video viser jeg, hvordan jeg planter tomater i væksthuset og salat i krukkekøkkenhaven. Spændende projekter for sådan én som mig, der aldrig rigtigt har haft køkkenhave.

Det er helt vildt!

13.06.2019 | Det er det, der er lige nu; altså helt vildt … På den gode måde! Jeg elsker havens vilde udtryk. Den må gerne minde lidt om en frodig grøftekant. Holdt i skak af de stramme takshække.
Vis flere videoer