Log ind

Bonnies have

Det er helt ubegribeligt, at Bonnie Hall på blot få år har skabt den skønne kolonihave, jeg i denne uge besøger i Haveklubben. Det, der begyndte som en muddermark, er i dag et blomstrende paradis.

.

Kommentarer
Bonnie 2 år siden
Kære Claus.
Tusind tak for besøget. Det var en kæmpe ære og fornøjelse. Jeg vil glæde mig til dine besøg i fremtiden.
Mange hilsner Bonnie
Claus 2 år siden
Kære Bonnie, Det er altid en stor glæde at besøge din have og følge med i dine mange gøremål. Jeg er fuld af beundring. Kh Claus
Karina 2 år siden
Wooow!!!!
Hold nu op en smuk og meget inspirerende have♡
Tusind tak for at du viste denne smukke have Claus
Og til dig Bonnie, der er kun ros her fra👍👏
Kh karina.
Claus 2 år siden
Kære Karina, Tusind tak for dine søde ord. Kh Claus
Karen 2 år siden
Fantastisk have, stort tak til Bonnie og dig Claus for kikket.
Mvh Karen
Claus 2 år siden
Kære Karen, selv tak. Dbh Claus
Anette 2 år siden
Sikke en dejlig have. Jeg følger Bonnie på IG, men at få en visuel rundtur giver et super indblik i, hvordan den er indrettet.

Hilsen
Anette
Claus 2 år siden
Kære Anette, ja, levende billeder er noget ganske særligt. Dbh Claus
Anita 2 år siden
Kære Claus
Det er da det mest smukke paradis Bonnie har , meget inspireret bliver jeg , men ka jo ikke lægge have om hver uge , men skønt med inspiration , og den dejligste kat sød sød .
Jeg har iøvrigt fundet frem til to træer jeg skal ha plantet om kort tid , to paradisæble træer , det er kommet fra en ny kunde som jeg har på salon , en ældre herre , som har arbejdet som gartner hele sit liv , han er også fantastisk at lære noget af . Jeg har forresten en opstammet rose , som havde meldug , det er jo fordi den havde det for tørt , i forår i krukken den har jeg klippet helt tilbage også så jeg troede den dør , men jeg skal da lige love for at jeg har klippet rigtig , den kommer som jeg ved ikke hvad , men skønt den har de flotteste blomster , så glæder mig til den står i flot om lidt tid .
Tak for denne uges video som altid fantastisk .
Rigtig dejlig weekend til dig og jer allesammen
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 år siden
Kære Anita, det er så hyggeligt, at du taler have med mange af de kunder, der kommer for at blive klippet. Og godt, at rosen ikke var død! Kh Claus
Lise-Lotte 2 år siden
Hello hello from Canada,

What an absolutely inspiring garden! Until you showed the picture of where it started, it is hard to imagine. What a wonderful talent Bonnie has to create such a vision! I am loving your garden visits series (I also love seeing your garden). Thank you so much. I hope you have a wonderful weekend in your garden. Lise-Lotte
Claus 2 år siden
Dear Lise-Lotte - yes, Bonnies garden si such a transformation in just few years. Kr Claus
Leif 2 år siden
Det er en pragtfuld have - har selv været til et lille arrangement hos hendes. Jeg er dybt imponeret over al det Bonnie har fået plads til og hvor lang tid man egentlig er om at komme rundt i den lille have. Bonnie er vanvittig sød og gavmild med sin viden, og den stående invitation jeg har fra hende til at komme forbi en dag skal hun nok komme til at fortryde. Den have er jo konstant i forandring og det skal man jo forbi og se, hahahahaha
God dag
Kh Leif
Claus 2 år siden
Kære Leif, benyt dig endelig af chancen. Til at se Bonnies have igen. Der sker hele tiden noget nyt. Kh Claus
Tina 2 år siden
Kæreste Claus Det er helt fantastisk , det Bonnie har nået på så kort tid , vidunderligt sted, fantastisk inspiration. Knus Tina
Claus 2 år siden
Kære Tina. Ja, Bonnie er så dygtig. Kh Claus

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.

Snart advent

26.11.2020 | Der er kun nogle få dage til advent, så i denne uge er det et par forholdsvis hurtige og nemme adventsdekorationer, Hanne Utoft kommer med forslag til.

Adventsinspiration

19.11.2020 | Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans.

Løvfaldstid

12.11.2020 | Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen.

Så blev det november

05.11.2020 | Det er svært at få armene ned … Efteråret viser sig stadig fra sin mildeste side, og det er så herligt, at vi stadig kan være ude og være i gang. Der er meget at glæde sig over.

En tur i drivhuset

29.10.2020 | I dag er jeg rykket ind i det vinteropvarmede drivhus, hvor jeg vil vise lidt rundt. Men jeg viser selvfølgelig også, hvad der sker i haven. Det lune vejr gør, at vi stadig kan lave meget derude.

Bær og blade

22.10.2020 | Det er stadig det skønneste vejr. Mildt og rart, så det er fint at gå i haven. Og der er så meget at glæde sig over. Ikke blot det gyldne løv. Dette fortæller jeg om i denne uge.

Efterår i skovhaven

15.10.2020 | Der er endnu blade på træer og buske, og skovhaven har stadig meget at byde på. Vi har haft travlt med at plante nyt, og det er dejligt at tænke på alt det, der vil pible frem til foråret.

Sensommerblomstrende stauder

08.10.2020 | Selvom vi er et godt stykke inde i oktober, og det med god ret kan kaldes efterår, er der stadig meget i blomst. I denne uge fortæller jeg om sensommerblomstrende stauder og andre vækster. Det er så dejligt, at der stadig er noget i blomst.

Nu er det efterår

01.10.2020 | Så er det for alvor efterår, men det betyder ikke, at blomstringen er ovre. Især sommerblomsterne, som vi såede i det tidlige forår, kvitterer stadig, og der bliver plukket mange buketter. Særligt af de smukke stolt kavaler.

Hvidt i hvidt

24.09.2020 | Snart er det efterår, og risikoen for nattefrost bliver større og større. Og med den bliver der sat et endeligt punktum for dahliablomstringen. Men heldigvis har vi dem endnu, og i denne uge handler det om de hvide.
Preview

Frodighed

17.09.2020 | Der er stadig frodigt i haven, og det er dejligt med de varme dage, vi har haft på det seneste. Faktisk synes jeg, at det har været en fin vækstsæson i år. Også i denne uge vil jeg vise nogle af mine dahliaer.
Vis flere videoer