Log ind

Første søndag i advent

… ja, det er det lige om lidt. Så det er tid til at få lavet en adventsdekoration og få fat i et kalenderlys, hvis det ikke allerede er sket. I denne uge har jeg indrettet juleværksted i køkkenet. Og desuden skal I med en tur til en af Englands skønneste haver South Wood Farm i Devon.

.

Kommentarer
Annie 5 måneder siden
Kære Claus
Mange tak for juleinspiration, meget smukke og enkle dekorationer. Jeg troede kun det var mig, som kommer oasis i en plastikpose, så der ikke trækker fugt ud i krukken, der er nemlig en god idé. Meget spændende video fra den engelske have. De bedste hilsner Annie
Claus 5 måneder siden
Kære Annie, tak for din søde kommentar. Dbh Claus
Kenneth 5 måneder siden
Sikke en fantastisk tur i den fine engelske have her sidst i november, tak for turen.
Claus 5 måneder siden
Kære Kenneth, selv tak. Det er dejligt at være guide. De bedste hilsner fra Claus
Reidun 5 måneder siden
Det var veldig fine og enkle dekorasjoner du har laget til advent. Så få, men virkningsfulle ting du brukte. Dette er ideer vi kan ta med oss når vi selv skal pynte til advent. Du er veldig inspirerende og jeg ser virkelig fram til ukens video.
Ha en fredelig og fin adventstid!
Claus 5 måneder siden
Kære Reidun, ja det er ofte den enkleste, der er det smukkeste. Dejligt, at du kan lide videoerne. Klem fra Claus
Hanne 5 måneder siden
Hej Claus. Dejligt med kig ind i sommeren. Jeg har fået ny mail og kan ikke finde ud af hvordan jeg får ændret den i haveklubben. Kan du hjælpe?
Claus 5 måneder siden
Kære Hanne, skriv til claus@clausdalbyshaveklub.dk, så skal vi nok hjælpe. Dbh Claus
Jeppe 5 måneder siden
Kære Claus,
Tusind tak for inspiration til dekorationer og for turen til det helt fantastiske have, hvorfor vente til næste liv, nu!
God 1. søndag i advent fra Hune
Claus 5 måneder siden
Kære Jeppe, fordi jeg ikke har jord nok at tage af. Men du har da helt ret. Kh Claus
Anita 5 måneder siden
Kære Claus
Tak for en skøn inspiration til nåde advent og kalender dekoration , det vil jeg lige bruge sammen med Camilla og Line her i weekend , det er meget kønt .
Og så hold da op den fantastiske engelske have , den er da bare så fantastisk , eventyr have , jeg mangler ord så flot den er og græsset , kantet og slået så flot , den have har så mange detaljer , jeg er blæst bag over , det er bare Wau Wau , så godt at jeg har den på video , den skal ses igen og igen .
Rigtig god weekend til dig og alle jer andre
Kærlig hilsen Jørgen og Anita
Claus 5 måneder siden
Kære Anita, ja det er en underskøn have, jeg viser. Og der kommer en ny ligeså spektakulær i næste uge. Kærlige hilsner til jer
Anny 5 måneder siden
Tak for en fantastisk smuk havevandring -- og super skønne dekorationer -- advent og kalenderlys -- dem suger jeg med glæde til mig ---
Claus 5 måneder siden
Kære Anny, tusind tak for din søde kommentar. De bedste hilsner fra Claus
Vita 5 måneder siden
Det er en dejlig adventsgave.. Tusind tak for at komme ind i din verden
Claus 5 måneder siden
Kære Vita, selv tak. Det var sødt af dig at sende en hilsen. Dbh Claus
Anette 5 måneder siden
Tak for dine altid inspirerende videoer - så smukke haver du besøger rundt omkring, som du på smukkeste vis deler med os -
det er en stor fornøjelse at følge med i. Ser også frem til december mdr med dine fine forslag til juledekorationer. Du bruger altid så fine lys - vil du dele, hvor vi evt. kan købe dem ? Rigtig gode og hyggelige decemberdage.
Claus 4 måneder siden
Kære Anette, tak for dine rosende ord. Kalenderlyset er fra Bilka, og de grønne lys er på et tidspunkt blevet solgt med mit navn. De fås desværre ikke mere. De bedste hilsner fra Claus
Inger 4 måneder siden
Jeg elsker jul og dine små film ❤️ Så er det jul.
Kh Inger Rask
Claus 4 måneder siden
Kære Inger. Tusind tak skal du have. Kærlige hilsner fra Claus
Pia 4 måneder siden
Sikke en smuk adventsdekoration ❤️ . Er nysgerrig, hvor er de smukke grønne lys fra? Kh Pia
Claus 4 måneder siden
Kære Pia, de grønne lys er på et tidspunkt blevet solgt med mit navn. De fås desværre ikke mere. Kh Claus
Irene 4 måneder siden
Tak for fantastisk øjneguf <3
Claus 4 måneder siden
Kære Irene, tusind tak for dine søde ord. Dbh Claus
Tina 4 måneder siden
Kæreste Claus Åh så er julestemningen slået an, med din vidunderlige julestue. Jeg elsker dine fine dekorationer, så let og alligevel ligner de en million. Superskøn inspirerende have, grushave mon ikke man skulle lave et indslag i haven? Jeg er stærkt fristet, rigtig god weekend knus Tina
Claus 4 måneder siden
Kære Tina, det ville være så interessant, hvis du ville skabe en grushave. Rigtig god december til jer. Kærlige hilsner fra Claus
Julie 4 måneder siden
👍🏻🤩
Claus 4 måneder siden
Tak tak. Dbh ClausJonna 4 måneder siden
Mange tak den dejligste adventgave, glæder mig over alle de fine detaljer du altid laver. 🌲 🎄
Claus 4 måneder siden
Kære Jonna, Tak skal du have. Dbh Claus
June 4 måneder siden
Kære Claus 🎄
Altid en fornøjelse at se dine fantastiske borddækninger, hyggelige stuer, dekorationer, buketter etc., det er en fryd for øjet.
Rigtig Glædelig Jul 🌹
Claus 4 måneder siden
Kære June, Jeg glæder mig over dine roser. Dbh Claus
Morten 4 måneder siden
Kære Claus

Hvor ser dog altid så dejligt nemt ud når du laver dekorationer, men øvelse gør selvfølgelig mester.... Men rigtig flot og fint ser det ud,
Og tusind tak for et dejligt kig i den skønne have, tænk at man kun er der i weekenderne. Men hold da op hvor er den super skøn og frodig.

Knus Morten
Claus 4 måneder siden
Kære Morten. Du er altid så positivt. Tak skal du have. Kh Claus
Michael 4 måneder siden
Flot, altid en fornøjelse at se. Kunne du ikke bruge lidt tid i din nu nøgne have til at fortælle om alle dine jernstativer vi nu kan se og fortælle lidt om formål og opbinding. når det så igen bliver væksttid, kan du følge op igen. Syntes din have bugner med blomstring pga. din evne til nedbinding. Det har du omtalt en del.
Hilsen Michael Birkelund
Claus 4 måneder siden
Kære Michael, God ide. Det skal jeg nok vende tilbage til. Altid dejligt, når I medlemmer kommer med nye emner. Dbh Claus

Havens redskaber

25.04.2019 | Det er en kendt sag, at det gør arbejdet noget lettere, når man har de rette hjælpemidler til rådighed. Her i haven har vi ikke den store 'maskinpark', men forskellige enkle redskaber, som jeg vil præsentere i denne uge.

Forårsgøremål

18.04.2019 | I denne uge i Haveklubben planter jeg Myosotis, forglemmigej. Et skønt navn og en skøn plante. Og så skal I også lige se den første magnolie, der er sprunget ud i haven. Den er den, der hedder 'Leonard Messel'.

Forårskrukker

11.04.2019 | 
Forårskrukkerne er sat frem nede ved vejen. Det er en fast tradition, og i denne uges video viser jeg, hvordan de tager sig ud her forholdsvist tidligt på sæsonen.

Blomstrende grøntsager

04.04.2019 | I denne uge skal jeg vise jer, hvordan jeg planter grøntsager direkte i jorden. Porrer, pastinakker og gulerødder. Og hvorfor gør jeg så det, vil nogle måske spørge. Jo det handler om, at jeg gerne vil have dem til at blomstre.

Tid til at gøde

28.03.2019 | Marts måned er en god tid at gøde haven på, og det er bestemt en fordel, at marts i år har været en meget fugtig måned, for så går det hurtigt med at få gødningen opløst, når den ligger på jorden.

Grøntsager i krukker

21.03.2019 | I denne uge handler det om min helt nye passion: Grøntsager i krukker. Det er et emne, jeg i den grad ser frem til at fordybe mig i, og ugens video er startskuddet. Jeg er ret sikker på, at det bliver begyndelsen på noget rigtigt spændende.

Herlige hornvioler

14.03.2019 | Der findes ikke mange forårsvækster, der er så herlige som hornvioler. Her i marts er de i handelen og klar til at blive plantet ud. De er så smukke og fås i mange farver. En stor fordel er desuden, at de også fint klarer nogle frostgrader.

Forårsbebudere

07.03.2019 | Primulaer er skønne, både ude og inde her i det tidlige forår. Der findes så mange forskellige arter og sorter i de mest indtagende farve. I denne uge besøger jeg Gartneriet Pedersen og får en snak med gartner Henning Pedersen.

Sørens vintergækker

28.02.2019 | I denne uge er jeg taget til Sorø for at besøge min gode ven Søren, som har den mest fantastiske kolonihave. Lige nu er der et overdådigt flor af vintergækker. Det er ikke mindre et mirakel!

Gartneriet Spiren

21.02.2019 | I denne uge skal I med en tur til Skælskør og på besøg hos Gartneriet Spiren, der er kendt viden om for det fantastiske udvalg af påskeklokker.
Det er ganske enkelt imponerende.

Et kig bag kulisserne

14.02.2019 | Det er stadig begrænset, hvor meget, der sker i haven, selv om det er mildt; ja ligefrem lunt!
Spændende er det at se, hvordan de næste uger bliver. Uanset hvad, står de sarte planter lunt og godt i det vinteropvarmede drivhus, som jeg I skal se i denne uges video.

Påskeklokker i bukketer

07.02.2019 | Der er endnu ikke mange blomster i haven. Erantis og vintergæk har blomstret i nogle uger, og de første påskeklokker er sprunget ud. Det drejer sig om nogle enkelte grupper, der er ekstra tidligt på dem. Sådan er det hvert år; mens de fleste stadig lader vente på sig.

På blomstertorvet

31.01.2019 | I denne uge skal I med en tur på blomstertorvet her i Aarhus. Det er en grossist - Proflora, der sælger til professionelle blomsterfolk. Jeg elsker at komme derud, især ved vintertide, hvor der jo ikke er meget at plukke af i haven. Men på torvet bugner det med forårsblomster lige nu. Bare vent og se …

Et nyt projekt

24.01.2019 | Selv om vi blot er først på året, er jeg allerede i gang med at gøre mig tanker omkring nye projekter. Og i denne uge løfter jeg sløret for, hvilke nye planer jeg har for mine krukkearrangementer. Det handler om, at jeg i år vil til at dyrke grøntsager.

En tur i skoven

17.01.2019 | I denne uge skal I med mig en tur i skoven. Ikke fordi, der er så meget at kigge på derovre rent blomstermæssigt - slet ikke. Nej; det handler om et par kæmpe maskiner, der har været i gang nogle måneder. Jeg tager Nero med, og sammen går vi over for at se, hvorfor det larmer.

Gensyn med Holland

10.01.2019 | I januarhaven er det mildt, og der er nogle ting, jeg endnu ikke har fået plantet. Derfor er det godt, at det stadig er plusgrader.
Også i denne uge besøger jeg Marieke Nolsens dejlige have i Holland.

Hos Marieke Nolsen

03.01.2019 | Så er vi i gang med et nyt haveår, og jeg glæder mig i den grad til at inspirere. Selv om det er koldt og råt, er der alligevel ting, der kan gøres derude.
Desuden skal I med til Holland, hvor jeg besøger Marieke Nolsens charmerende skærehave.

Rigtig godt nytår

27.12.2018 | Så er atter et år gået, og det har været en stor glæde for mig at guide jer gennem mit haveliv endnu en sæson. I denne uge dækker jeg nytårsbord, og så skal I med en tur til Holland.
Så er atter et år gået, og det har været en stor glæde for mig at guide jer gennem mit haveliv endnu en sæson. I denne uge dækker jeg nytårsbord, og så skal I med en tur til Holland.
Vis flere videoer