Log ind

Første søndag i advent

… ja, det er det lige om lidt. Så det er tid til at få lavet en adventsdekoration og få fat i et kalenderlys, hvis det ikke allerede er sket. I denne uge har jeg indrettet juleværksted i køkkenet. Og desuden skal I med en tur til en af Englands skønneste haver South Wood Farm i Devon.

.

Kommentarer
Annie 8 måneder siden
Kære Claus
Mange tak for juleinspiration, meget smukke og enkle dekorationer. Jeg troede kun det var mig, som kommer oasis i en plastikpose, så der ikke trækker fugt ud i krukken, der er nemlig en god idé. Meget spændende video fra den engelske have. De bedste hilsner Annie
Claus 8 måneder siden
Kære Annie, tak for din søde kommentar. Dbh Claus
Kenneth 8 måneder siden
Sikke en fantastisk tur i den fine engelske have her sidst i november, tak for turen.
Claus 8 måneder siden
Kære Kenneth, selv tak. Det er dejligt at være guide. De bedste hilsner fra Claus
Reidun 8 måneder siden
Det var veldig fine og enkle dekorasjoner du har laget til advent. Så få, men virkningsfulle ting du brukte. Dette er ideer vi kan ta med oss når vi selv skal pynte til advent. Du er veldig inspirerende og jeg ser virkelig fram til ukens video.
Ha en fredelig og fin adventstid!
Claus 8 måneder siden
Kære Reidun, ja det er ofte den enkleste, der er det smukkeste. Dejligt, at du kan lide videoerne. Klem fra Claus
Hanne 8 måneder siden
Hej Claus. Dejligt med kig ind i sommeren. Jeg har fået ny mail og kan ikke finde ud af hvordan jeg får ændret den i haveklubben. Kan du hjælpe?
Claus 8 måneder siden
Kære Hanne, skriv til claus@clausdalbyshaveklub.dk, så skal vi nok hjælpe. Dbh Claus
Jeppe 8 måneder siden
Kære Claus,
Tusind tak for inspiration til dekorationer og for turen til det helt fantastiske have, hvorfor vente til næste liv, nu!
God 1. søndag i advent fra Hune
Claus 8 måneder siden
Kære Jeppe, fordi jeg ikke har jord nok at tage af. Men du har da helt ret. Kh Claus
Anita 8 måneder siden
Kære Claus
Tak for en skøn inspiration til nåde advent og kalender dekoration , det vil jeg lige bruge sammen med Camilla og Line her i weekend , det er meget kønt .
Og så hold da op den fantastiske engelske have , den er da bare så fantastisk , eventyr have , jeg mangler ord så flot den er og græsset , kantet og slået så flot , den have har så mange detaljer , jeg er blæst bag over , det er bare Wau Wau , så godt at jeg har den på video , den skal ses igen og igen .
Rigtig god weekend til dig og alle jer andre
Kærlig hilsen Jørgen og Anita
Claus 8 måneder siden
Kære Anita, ja det er en underskøn have, jeg viser. Og der kommer en ny ligeså spektakulær i næste uge. Kærlige hilsner til jer
Anny 8 måneder siden
Tak for en fantastisk smuk havevandring -- og super skønne dekorationer -- advent og kalenderlys -- dem suger jeg med glæde til mig ---
Claus 8 måneder siden
Kære Anny, tusind tak for din søde kommentar. De bedste hilsner fra Claus
Vita 8 måneder siden
Det er en dejlig adventsgave.. Tusind tak for at komme ind i din verden
Claus 8 måneder siden
Kære Vita, selv tak. Det var sødt af dig at sende en hilsen. Dbh Claus
Anette 8 måneder siden
Tak for dine altid inspirerende videoer - så smukke haver du besøger rundt omkring, som du på smukkeste vis deler med os -
det er en stor fornøjelse at følge med i. Ser også frem til december mdr med dine fine forslag til juledekorationer. Du bruger altid så fine lys - vil du dele, hvor vi evt. kan købe dem ? Rigtig gode og hyggelige decemberdage.
Claus 7 måneder siden
Kære Anette, tak for dine rosende ord. Kalenderlyset er fra Bilka, og de grønne lys er på et tidspunkt blevet solgt med mit navn. De fås desværre ikke mere. De bedste hilsner fra Claus
Inger 7 måneder siden
Jeg elsker jul og dine små film ❤️ Så er det jul.
Kh Inger Rask
Claus 7 måneder siden
Kære Inger. Tusind tak skal du have. Kærlige hilsner fra Claus
Pia 7 måneder siden
Sikke en smuk adventsdekoration ❤️ . Er nysgerrig, hvor er de smukke grønne lys fra? Kh Pia
Claus 7 måneder siden
Kære Pia, de grønne lys er på et tidspunkt blevet solgt med mit navn. De fås desværre ikke mere. Kh Claus
Irene 7 måneder siden
Tak for fantastisk øjneguf <3
Claus 7 måneder siden
Kære Irene, tusind tak for dine søde ord. Dbh Claus
Tina 7 måneder siden
Kæreste Claus Åh så er julestemningen slået an, med din vidunderlige julestue. Jeg elsker dine fine dekorationer, så let og alligevel ligner de en million. Superskøn inspirerende have, grushave mon ikke man skulle lave et indslag i haven? Jeg er stærkt fristet, rigtig god weekend knus Tina
Claus 7 måneder siden
Kære Tina, det ville være så interessant, hvis du ville skabe en grushave. Rigtig god december til jer. Kærlige hilsner fra Claus
Julie 7 måneder siden
👍🏻🤩
Claus 7 måneder siden
Tak tak. Dbh ClausJonna 7 måneder siden
Mange tak den dejligste adventgave, glæder mig over alle de fine detaljer du altid laver. 🌲 🎄
Claus 7 måneder siden
Kære Jonna, Tak skal du have. Dbh Claus
June 7 måneder siden
Kære Claus 🎄
Altid en fornøjelse at se dine fantastiske borddækninger, hyggelige stuer, dekorationer, buketter etc., det er en fryd for øjet.
Rigtig Glædelig Jul 🌹
Claus 7 måneder siden
Kære June, Jeg glæder mig over dine roser. Dbh Claus
Morten 7 måneder siden
Kære Claus

Hvor ser dog altid så dejligt nemt ud når du laver dekorationer, men øvelse gør selvfølgelig mester.... Men rigtig flot og fint ser det ud,
Og tusind tak for et dejligt kig i den skønne have, tænk at man kun er der i weekenderne. Men hold da op hvor er den super skøn og frodig.

Knus Morten
Claus 7 måneder siden
Kære Morten. Du er altid så positivt. Tak skal du have. Kh Claus
Michael 7 måneder siden
Flot, altid en fornøjelse at se. Kunne du ikke bruge lidt tid i din nu nøgne have til at fortælle om alle dine jernstativer vi nu kan se og fortælle lidt om formål og opbinding. når det så igen bliver væksttid, kan du følge op igen. Syntes din have bugner med blomstring pga. din evne til nedbinding. Det har du omtalt en del.
Hilsen Michael Birkelund
Claus 7 måneder siden
Kære Michael, God ide. Det skal jeg nok vende tilbage til. Altid dejligt, når I medlemmer kommer med nye emner. Dbh Claus

Sus og Børges have

18.07.2019 | Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

Alices' have

11.07.2019 | På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommet til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …

Vibekes have

04.07.2019 | Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Sommertravlhed

27.06.2019 | Der er travlt i haven, og i denne video skal I blandt andet se, hvordan jeg planter kasserne ud for køkkenet til. Som vanligt er farveholdningen creme og hvid. Sådan har det været i mange år. Det er toner, jeg aldrig bliver træt af.

Krukkekøkkenhaven

20.06.2019 | I denne uges video viser jeg, hvordan jeg planter tomater i væksthuset og salat i krukkekøkkenhaven. Spændende projekter for sådan én som mig, der aldrig rigtigt har haft køkkenhave.

Det er helt vildt!

13.06.2019 | Det er det, der er lige nu; altså helt vildt … På den gode måde! Jeg elsker havens vilde udtryk. Den må gerne minde lidt om en frodig grøftekant. Holdt i skak af de stramme takshække.

Nu er det sommer

06.06.2019 | Som bekendt er juni årets første måned, og alting går så utrolig stærkt i haven. Planterne vokser og gror, så det er en hel lyst. At vi nu også har sommervejr, gør bare det hele endnu skønnere.

Årets sidste tulipaner

30.05.2019 | Snart er foråret ovre og dermed også tulipanerne. Det har været et flot og langvarigt flor i år, hvilket selvfølgelig skyldes det noget kolde vejr. I denne uges video skal I blandt andet se årets sidste tulipaner.

Planter, der slynger

23.05.2019 | I denne uges video er jeg i gang i væksthuset. Jeg planter slyngplanter - blandt andet den, der hedder Prinsesseskørt eller Rosenslynger. Jeg har også jordbærplanter klar, og der skal plantes bønner op ad espaliererne. Desuden skal I lige se nogle af tulipanerne igen.
Preview

Medio maj

16.05.2019 | År for år kan det svinge meget med tulipanblomstringen. Det handler naturligvis om, hvordan vejret arter sig. Det kolde forår, som vi har haft i år, gør, at tulipanerne stadig står i fuldt flor. I denne video skal I blandt andet se arrangementet på hovedtrappen.

Krukkekøkkenhaven

09.05.2019 | I denne uge skal I blandt andet ind i drivhuset. Vi har rigtig meget stående til udplantning i krukkekøkkenhaven. Der er kål og salat og også ærter, som jeg skal have plantet. Jeg ser i den grad frem til dette nye, spændende projekt.

Forår i The Sunken Garden

02.05.2019 | Der hersker stor aktivitet i haven. Vi har travlt, så alt tager sig ud fra sin bedste side til åben have for Haveklubbens Guldmedlemmer den 11. maj. The Sunken Garden er klar med masser af forårsvækster i krukker. Det er en stor glæde.

Havens redskaber

25.04.2019 | Det er en kendt sag, at det gør arbejdet noget lettere, når man har de rette hjælpemidler til rådighed. Her i haven har vi ikke den store 'maskinpark', men forskellige enkle redskaber, som jeg vil præsentere i denne uge.

Forårsgøremål

18.04.2019 | I denne uge i Haveklubben planter jeg Myosotis, forglemmigej. Et skønt navn og en skøn plante. Og så skal I også lige se den første magnolie, der er sprunget ud i haven. Den er den, der hedder 'Leonard Messel'.

Forårskrukker

11.04.2019 | 
Forårskrukkerne er sat frem nede ved vejen. Det er en fast tradition, og i denne uges video viser jeg, hvordan de tager sig ud her forholdsvist tidligt på sæsonen.

Blomstrende grøntsager

04.04.2019 | I denne uge skal jeg vise jer, hvordan jeg planter grøntsager direkte i jorden. Porrer, pastinakker og gulerødder. Og hvorfor gør jeg så det, vil nogle måske spørge. Jo det handler om, at jeg gerne vil have dem til at blomstre.

Tid til at gøde

28.03.2019 | Marts måned er en god tid at gøde haven på, og det er bestemt en fordel, at marts i år har været en meget fugtig måned, for så går det hurtigt med at få gødningen opløst, når den ligger på jorden.

Grøntsager i krukker

21.03.2019 | I denne uge handler det om min helt nye passion: Grøntsager i krukker. Det er et emne, jeg i den grad ser frem til at fordybe mig i, og ugens video er startskuddet. Jeg er ret sikker på, at det bliver begyndelsen på noget rigtigt spændende.
Vis flere videoer