Log ind

Hannu Sarenström

På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.

.

Kommentarer
Reidun 2 måneder siden
Så moro å se hagen til Hannu Sarenstrøm på Langeland. Jeg besøkte hagen hans i Sverige i juni 2017, like før han skulle flytte. Utrolig så mye han får til å vokse. Er imponert over både mengde og høyde. Trivelig!
Hilsen fra Norge.
Claus 2 måneder siden
Kære Reidun, du har helt ret; det er utroligt, hvilken frodighed, der er hos Hannu. Dbh Claus
Hannu 2 måneder siden
Kære Claus så sjovt at se, men jeg kan ikke lade vare og grine åt min måde at tale dansk. :)
Claus 2 måneder siden
Så hyggeligt, at vi måtte besøge dig ...
Jeppe 2 måneder siden
Skøn og frodig
Anita 2 måneder siden
Kære Claus
Det var en anderledes have men meget interesant og fantastisk med al kål .
Fatter mig i korthed da der er noget galt med min skærm .
Tak for en spændende have .
God weekend til jer og jer allesammen .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 måneder siden
Kære Anita, tak for din hilsen. Altid så dejligt at høre fra dig. Kh Claus

Tina 2 måneder siden
Kæreste Claus Tak for en skøn tur til Langeland. Det var så interessant at høre om de forskellige grøntsager. Jeg havde jo fornøjelsen at have stand ved siden af den skønneste have som Hanne havde designet til CPH garden. Han er en rigtig sympatisk fyr. Knus Tina
Claus 2 måneder siden
Kære Tina, du har helt ret. Hannu er både sympatisk og dygtig. Kh Claus
Iris 26 dag(e) siden
En tomathæk, ja hvorfor ikke, intet er umuligt eller forkert, tværtimod meget inspirerende. Tak for invitationen til en charmerende og farverig have.
Kh Iris
Carolin 17 dag(e) siden
Det var väldigt skoj att höra Hannu prata danska på svenska, för mig som gör samma, för att jag har en dansk far. Jag tycker Hannu har en fantastisk have och har sett mycket av hans verk tidigare. Men jag uppskattar ditt formspråk bättre.

Mette Krull

25.02.2021 | I denne uge er jeg i Odense, hvor jeg besøger Mette Krull, der blandet andet er kendt af mange fra sin Instagramside @krullskrukker. Det er en drømmedejlig have, og desuden er Mette et skønt menneske.

Den Gamle By

18.02.2021 | På min tur rundt i landet, er jeg ny kommet tilbage til Aarhus. Her besøgte jeg i Aarhus Den Gamle By, hvor den ledende gartner Gitte Kidmose Røn viste rundt. Det var en herlig eftermiddag.

Staudestedet

11.02.2021 | På min tur rundt i sommerlandet er jeg i denne uge kommet til Staudestedet på Norddjursland. Her besøger jeg Anne Svane og ser nogle af planteskolens skønne sentblomstrende stauder.

Mette Fauerskov

04.02.2021 | Det er så interessant at se på hvor mange forskellige måder, man kan skabe haver. I denne uge skal I se en grøn have, helt i særklasse. Den er skabt af Mette Fauerskov, der er landskabsarkitekt.

Endnu et besøg hos Lotte Bjarke

28.01.2021 | Også i denne uge skal I se Lotte Bjarkes fortryllende have. Blandt andet krukker og siddepladser og sidst men ikke mindst Lottes fantastiske drivhus, som Lottes mand – Søren – har bygget.

Lotte Bjarke

21.01.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Lotte Bjarke, der bor i Hundslund omkring 15 kilometer øst for Horsens. Her har Lotte den skønneste have med udsigt til Horsens Fjord.

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.

Snart advent

26.11.2020 | Der er kun nogle få dage til advent, så i denne uge er det et par forholdsvis hurtige og nemme adventsdekorationer, Hanne Utoft kommer med forslag til.

Adventsinspiration

19.11.2020 | Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans.

Løvfaldstid

12.11.2020 | Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen.

Så blev det november

05.11.2020 | Det er svært at få armene ned … Efteråret viser sig stadig fra sin mildeste side, og det er så herligt, at vi stadig kan være ude og være i gang. Der er meget at glæde sig over.

En tur i drivhuset

29.10.2020 | I dag er jeg rykket ind i det vinteropvarmede drivhus, hvor jeg vil vise lidt rundt. Men jeg viser selvfølgelig også, hvad der sker i haven. Det lune vejr gør, at vi stadig kan lave meget derude.
Vis flere videoer