Log ind

Hannu Sarenström

På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.

.

Kommentarer
Reidun 6 måneder siden
Så moro å se hagen til Hannu Sarenstrøm på Langeland. Jeg besøkte hagen hans i Sverige i juni 2017, like før han skulle flytte. Utrolig så mye han får til å vokse. Er imponert over både mengde og høyde. Trivelig!
Hilsen fra Norge.
Claus 6 måneder siden
Kære Reidun, du har helt ret; det er utroligt, hvilken frodighed, der er hos Hannu. Dbh Claus
Hannu 6 måneder siden
Kære Claus så sjovt at se, men jeg kan ikke lade vare og grine åt min måde at tale dansk. :)
Claus 6 måneder siden
Så hyggeligt, at vi måtte besøge dig ...
Jeppe 6 måneder siden
Skøn og frodig
Anita 6 måneder siden
Kære Claus
Det var en anderledes have men meget interesant og fantastisk med al kål .
Fatter mig i korthed da der er noget galt med min skærm .
Tak for en spændende have .
God weekend til jer og jer allesammen .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 6 måneder siden
Kære Anita, tak for din hilsen. Altid så dejligt at høre fra dig. Kh Claus

Tina 6 måneder siden
Kæreste Claus Tak for en skøn tur til Langeland. Det var så interessant at høre om de forskellige grøntsager. Jeg havde jo fornøjelsen at have stand ved siden af den skønneste have som Hanne havde designet til CPH garden. Han er en rigtig sympatisk fyr. Knus Tina
Claus 6 måneder siden
Kære Tina, du har helt ret. Hannu er både sympatisk og dygtig. Kh Claus
Iris 5 måneder siden
En tomathæk, ja hvorfor ikke, intet er umuligt eller forkert, tværtimod meget inspirerende. Tak for invitationen til en charmerende og farverig have.
Kh Iris
Carolin 5 måneder siden
Det var väldigt skoj att höra Hannu prata danska på svenska, för mig som gör samma, för att jag har en dansk far. Jag tycker Hannu har en fantastisk have och har sett mycket av hans verk tidigare. Men jag uppskattar ditt formspråk bättre.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?

Forår i fuldt flor

06.05.2021 | Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.Mette Krull

25.02.2021 | I denne uge er jeg i Odense, hvor jeg besøger Mette Krull, der blandet andet er kendt af mange fra sin Instagramside @krullskrukker. Det er en drømmedejlig have, og desuden er Mette et skønt menneske.

Den Gamle By

18.02.2021 | På min tur rundt i landet, er jeg ny kommet tilbage til Aarhus. Her besøgte jeg i Aarhus Den Gamle By, hvor den ledende gartner Gitte Kidmose Røn viste rundt. Det var en herlig eftermiddag.

Staudestedet

11.02.2021 | På min tur rundt i sommerlandet er jeg i denne uge kommet til Staudestedet på Norddjursland. Her besøger jeg Anne Svane og ser nogle af planteskolens skønne sentblomstrende stauder.

Mette Fauerskov

04.02.2021 | Det er så interessant at se på hvor mange forskellige måder, man kan skabe haver. I denne uge skal I se en grøn have, helt i særklasse. Den er skabt af Mette Fauerskov, der er landskabsarkitekt.

Endnu et besøg hos Lotte Bjarke

28.01.2021 | Også i denne uge skal I se Lotte Bjarkes fortryllende have. Blandt andet krukker og siddepladser og sidst men ikke mindst Lottes fantastiske drivhus, som Lottes mand – Søren – har bygget.

Lotte Bjarke

21.01.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Lotte Bjarke, der bor i Hundslund omkring 15 kilometer øst for Horsens. Her har Lotte den skønneste have med udsigt til Horsens Fjord.

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.
Vis flere videoer