Log ind

Ude med spaden

Det er da helt fantastisk, at vejret er så mildt. Og det er rigtig praktisk, når der er så meget, der stadig skal gøres. Jeg husker med gru nogle år, hvor jorden allerede blev dækket af sne på dette tidspunkt. Lad os håbe, at det varer noget endnu.

.

Kommentarer
Jytte 3 måneder siden
Sådan en booster skal jeg sandelig have. Som jeg skrev forleden, har jeg allerede plantet mit omlagte staudebed til, men jeg ser på firmaets hjemmeside, at man bare kan lave en rille rundt om planten (uden at beskadige rødderne) og så lave nogle huller i rillen, som fyldes op med boosteren, inden der vandes. Det er da smart!
Tudind tak for tippet og for de fine billeder.
Med kærlig havehilsen
Jytte
Claus 3 måneder siden
Kære Jytte, endnu en gang tak for en hyggelig hilsen. Held og lykke med boosteren. Kh Claus
Anita 3 måneder siden
Kære Claus
Jeg skal da ha mig sådan noget rootbooster , det lyder super godt , og hvor er rosen altså yndig , ku da være jeg skal ha sådan en i en krukke , og glæder mig til elefant rodknolde kommer de er da så fine i en krukke . Det dejligste gensyn med mangnoliaerne , ku vær jeg sku finde video fra maj og lige se dem , ku godt tænke mig nogle flere , men jeg løber jeg skal ha dagens sidste kunde for i dag og i morgen skal jeg gæster til andesteg , det bliver så hyggeligt .
Rigtig god weekend til dig og alle jer andre .
Kærlig hilsen Jørgen og Anita
Claus 3 måneder siden
Kære Anita, ja 'Lavender Flower Circus' er en skøn rose, som jeg absolut kan anbefale. Ønsker jeg en rigtig god Mortens aften. Kærlige hilsner til jer begge fra ClausTina 3 måneder siden
Kæreste Claus Jeg har lige sat 3 Austin roser, der var ilbud i England så kunne ikke dy mig da jeg så den nye Emily Bronte og samtidig kunne købe Comte de Champagne som længe har stået på ønskelisten. Det er en sådan skøn tid: flotte farver, mildt vejr og nu er julen snart på vej. Hvor var det skønt med etmagnolie indslag. Det er nogle vidunderlige eksemplarer du har. Rigtig god weekend knus Tina
Claus 3 måneder siden
Kære Tina, kan godt forstå, at du er faldet for Emily Bronte. Har lige googlet den. Hvor ser den smuk ud, men det er jo alle Austin-roser. Ja, jeg blev også helt salig over at se magnolierne igen. Knus fra Claus
Morten 3 måneder siden
Kære Claus
Ja man kan virkelig blive overrasket over hvad en knold kan producere nogle gange, jeg skal virkelig huske de elefantører næste år, de er helt fantastiske.
Her blev vi færdige med haven for en uge siden, en dejlig fornemmelse.

Ha det godt
Knus Morten
Claus 2 måneder siden
Kære Morten, herligt, at I nu har afsluttet sæsonen. Snart begynder en ny. Kh til jer begge fra Claus

Et kig bag kulisserne

14.02.2019 | Det er stadig begrænset, hvor meget, der sker i haven, selv om det er mildt; ja ligefrem lunt!
Spændende er det at se, hvordan de næste uger bliver. Uanset hvad, står de sarte planter lunt og godt i det vinteropvarmede drivhus, som jeg I skal se i denne uges video.

Påskeklokker i bukketer

07.02.2019 | Der er endnu ikke mange blomster i haven. Erantis og vintergæk har blomstret i nogle uger, og de første påskeklokker er sprunget ud. Det drejer sig om nogle enkelte grupper, der er ekstra tidligt på dem. Sådan er det hvert år; mens de fleste stadig lader vente på sig.

På blomstertorvet

31.01.2019 | I denne uge skal I med en tur på blomstertorvet her i Aarhus. Det er en grossist - Proflora, der sælger til professionelle blomsterfolk. Jeg elsker at komme derud, især ved vintertide, hvor der jo ikke er meget at plukke af i haven. Men på torvet bugner det med forårsblomster lige nu. Bare vent og se …

Et nyt projekt

24.01.2019 | Selv om vi blot er først på året, er jeg allerede i gang med at gøre mig tanker omkring nye projekter. Og i denne uge løfter jeg sløret for, hvilke nye planer jeg har for mine krukkearrangementer. Det handler om, at jeg i år vil til at dyrke grøntsager.

En tur i skoven

17.01.2019 | I denne uge skal I med mig en tur i skoven. Ikke fordi, der er så meget at kigge på derovre rent blomstermæssigt - slet ikke. Nej; det handler om et par kæmpe maskiner, der har været i gang nogle måneder. Jeg tager Nero med, og sammen går vi over for at se, hvorfor det larmer.

Gensyn med Holland

10.01.2019 | I januarhaven er det mildt, og der er nogle ting, jeg endnu ikke har fået plantet. Derfor er det godt, at det stadig er plusgrader.
Også i denne uge besøger jeg Marieke Nolsens dejlige have i Holland.

Hos Marieke Nolsen

03.01.2019 | Så er vi i gang med et nyt haveår, og jeg glæder mig i den grad til at inspirere. Selv om det er koldt og råt, er der alligevel ting, der kan gøres derude.
Desuden skal I med til Holland, hvor jeg besøger Marieke Nolsens charmerende skærehave.

Rigtig godt nytår

27.12.2018 | Så er atter et år gået, og det har været en stor glæde for mig at guide jer gennem mit haveliv endnu en sæson. I denne uge dækker jeg nytårsbord, og så skal I med en tur til Holland.
Så er atter et år gået, og det har været en stor glæde for mig at guide jer gennem mit haveliv endnu en sæson. I denne uge dækker jeg nytårsbord, og så skal I med en tur til Holland.

Fjerde søndag i advent

20.12.2018 | Nu er der altså ikke længe til jul. Så i denne uge kommer jeg med inspiration til julebordet. Desuden skal I atter en gang med på haverejse. I denne uge er jeg i Tyskland.

Tredje søndag i advent

13.12.2018 | Nu er vi næsten fremme ved tredje søndag i advent, og julen nærmer sig med hastige skridt. I denne uge sætter jeg fokus på hyacinter, der både pynter ude og inde, og så skal I også med til England.

Anden søndag i advent

06.12.2018 | Nu er det snart den anden søndag i advent, og i denne uge viser jeg, hvordan I nemt og hurtigt kan pynte en færdig grankrans. Desuden skal I med til England - til Dorset Walled Garden.

Første søndag i advent

29.11.2018 | 
… ja, det er det lige om lidt. Så det er tid til at få lavet en adventsdekoration og få fat i et kalenderlys, hvis det ikke allerede er sket. I denne uge har jeg indrettet juleværksted i køkkenet. Og desuden skal I med en tur til en af Englands skønneste haver.

Anders og Signe

22.11.2018 | I sidste uge var vi på besøg på Gartneriet Brændtvad på Djursland, hvor Anders fortalte om mistelten. Anders er en fantastisk fortæller, og han har meget på hjerte, så derfor besøger vi i denne video gartneriet igen. Og I skal også hilse på Anders' utrolige søster Signe.

Gartneriet Brændtvad

15.11.2018 | Julen står for døren, og snart skal jeg ikke alene til at lave dekorationer, men også buketter. Her bruger jeg rigtig gerne mistelten. Jeg er så heldig at have min egen private leverandør, nemlig Anders fra Gartneriet Brændtvad, og ham besøger vi i dag.

Ude med spaden

08.11.2018 | Det er da helt fantastisk, at vejret er så mildt. Og det er rigtig praktisk, når der er så meget, der stadig skal gøres. Jeg husker med gru nogle år, hvor jorden allerede blev dækket af sne på dette tidspunkt. Lad os håbe, at det varer noget endnu.

Meget at gøre

01.11.2018 | I den forløbne uge har vi haft frost, men nu er det igen ganske - for ikke at sige meget - mildt. Derfor er det en stor glæde at arbejde ude. Og heldigvis for det, for der er stadig meget at gøre.

Efterårsglæde

26.10.2018 | På det seneste har vi haft skønne og solrige efterårsdage, men også en del storm. Der er alligevel meget at glæde sig over. Blandt andet det sparsomme løv, der er tilbage på træer og buske, men også at dahliaknoldene nu står til vinteropbevaring i garagen.

Jeg ved, hvor der findes en have

18.10.2018 | Det er efterår, og der er meget at glæde sig over. Gyldne farver og smukt vejr … Men jeg tror alligevel, at vi er mange, der ser frem til, det igen bliver forår. I denne uge skal vi dog ikke kigge frem, men tilbage. Jeg inviterer jer nemlig med til Ivy Høghs fantastiske have ved Tange sø.
Vis flere videoer